Cizme pentru echitație (12 Produse)

Cizme echitație 100 Negru Copii
7999 LEI
FOUGANZA

Cizme echitație 100 Negru Copii

(288)
Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
Reduceri
Cizme echitație 500 material sintetic Negru Adulți
34999 LEI -25%
25999 LEI
*De la ‪23.12.2022‬, în limita stocului disponibil
FOUGANZA

Cizme echitație 500 material sintetic Negru Adulți

(110)
Livrare estimată: 2 zile
Reduceri
Cizme piele echitație 560 Negru Adulți
54999 LEI -18%
44999 LEI
*De la ‪28.04.2023‬, în limita stocului disponibil
FOUGANZA

Cizme piele echitație 560 Negru Adulți

(72)
Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
4.4/5 Pe baza a 882 Opinii exprimate online și în magazine

DE CE FEL DE TIP DE ȚINUTĂ AI NEVOIE LA ECHITAȚIE?

Echitația este un sport nobil practicat de cei care apreciază și iubesc caii. Pentru a-l practica corect, trebuie să pui preț atât pe confort, cât și pe siguranță. Ținuta este compusă din tocă, pantaloni de echitație, vestă, mănuși și cizme de echitație. Acestea din urmă sunt înalte, ajungând până la genunchi, și limitează efectele frecărilor dintre gambă şi şa şi sunt prevăzute cu un toc, pentru a evita ca piciorul alunece pe scăriță.Tocul este important deoarece, în caz de căzătură, acesta împiedică piciorul să rămână blocat în scăriță.


CUM ALEGI CIZMELE DE ECHITAȚIE?

Dacă ești începător, alege cizmele din materiale sintetice. Ele îți asigură protecție, flexibilitate și impermeabilitate. Dacă faci performanțpă, alege cizmele din piele. Pentru utilizare intensivă, optează pentru modele cu talpă cusută, mai rezistente în timp decât modelele cu talpă lipită. Pentru vreme foarte rece, poți opta pentru o pereche de cizme, căptușite cu un material care să asigure confort termic. Pielea este un material natural, care permite piciorului să respire. Cizmele din piele au nevoie de îngrijire zilnică: trebuie curățate în mod frecvent cu săpun cu glicerină. Dacă nu știi ce mărime să alegi, este mai bine să iei cu o măsură mai mare astfel încât să poți purta o pereche de șosete groase în timpul iernii.


CE FEL DE CIZME DE ECHITAȚIE GĂSEȘTI LA DECATHLON?

La Decathlon găsești o gamă largă de produse necesare practicării echitației.Nu este nimic mai frumos și mai elegant decât un cal în sărituri. Pentru a reuși salturi perfecte, nu este nimic mai bun decât șeile de echitație sau chingile pentru dresarea adaptată a calului.

Oferă bucuria de a face sport

Oferă un card cadou