GENȚI BICICLETĂ (47 Produse)

Indiferent de zona în care obișnuiești să pedalezi, geanta de bicicletă de la Decathlon te ajută să păstrezi obiectele personale în siguranță. Impermeabilă și ușor de atașat la bicicleta ta, este accesoriul de care ai nevoie! Pentru șa, cadru sau ghidon, dublă sau simplă, ai libertate de alegere, cu o colecție de genți de bicicletă disponibilă online și în magazinele Decathlon. Pedalează fără griji în timp ce geanta de bicicletă are grijă de bunurile tale!

Suport bidon Food Pouch
11999 LEI
RIVERSIDE

Suport bidon Food Pouch

(53)
Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
ECODESIGN
Reduceri
Geantă impermeabilă bicicletă 900 1X15L
34999 LEI -34%
22999 LEI
*De la ‪28.10.2022‬, în limita stocului disponibil
ELOPS

Geantă impermeabilă bicicletă 900 1X15L

(8)
Livrare estimată: 2 zile
Geantă pentru alimente TRIATLON
4999 LEI
VAN RYSEL

Geantă pentru alimente TRIATLON

(67)
Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
Geantă cu roți Bicicletă 900
21999 LEI
ELOPS

Geantă cu roți Bicicletă 900

(13)
Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
4.5/5 Pe baza a 4122 Opinii exprimate online și în magazine

CUM ALEGI O GEANTĂ DE BICICLETĂ?


Dacă ai ales bicicleta ca mijloc principal de deplasare și preferi să te strecori prin agitația urbană, trebuie să te asiguri că accesoriile țin pasul cu tine. O geantă de bicicletă de la Decathlon va completa perfect bicicleta ta și îți va oferi un spațiu de depozitare ferit de privirile curioase și protejat de intemperiile vremii. Când vrei să transporți lucrurile necesare,, geanta pentru bicicletă de la Decathlon este accesoriul ideal mai ales că este spațioasă, dar creată în așa fel încât să îți păstrezi aerodinamicitatea și confortul.Fie că pedalezi spre serviciu, fie că mergi la școală și rucsacul devine neîncăpător, geanta de bicicletă de la Decathlon va suplimenta spațiul de depozitare de care ai nevoie. Datorită diversității de modele, fixare pe bicicletă și design este mai ușor ca oricând să găsești un model pe placul tău.

În primul rând, o geantă de bicicletă trebuie să fie suficient de încăpătoare pentru toate bunurile tale. Astfel, eviți supraîncărcarea bicicletei cu un bagaj mult prea greu. Odată ce ai stabilit dimensiunile genții pentru bicicletă, te poți uita și la celelalte detalii, precum designul, culoarea și textura materialului. Toate aceste elemente îți pot influența alegerea. Odată ce ai bifat și aceste detalii, este momentul să treci la specificații mai tehnice, cum sunt nivelul de impermeabilitate și etanșeitate și modul de fixare pe bicicletă.Geanta pentru bicicletă trebuie să fie rezistentă la uzură și impermeabilă pentru a putea fi utilizată pe tot parcursul anului. Ținând cont de faptul că se află în contact direct cu factorii externi, geanta de bicicletă este supusă la precipitații, razele directe ale soarelui și stresului termic. De aceea, un strat exterior impermeabil este recomandat la geanta de bicicletă, dar și un material rigid folosit la fabricarea acesteia.Indiferent de destinația ta, geanta de bicicletă de la Decathlon este o alegere practică și sigură pentru bunurile tale. Poart-o cu tine la fiecare plimbare cu bicicleta și vei descoperi cât de ușor poți depozita lucrurile personale!


MODELE DE GENȚI DE BICICLETĂ DE LA DECATHLON


A sosit momentul să îți echipezi bicicleta cu o geantă pentru activitățile zilnice? Consultă colecția Decathlon de genți de bicicletă și alege un model pe placul tău. Cu moduri diferite de prindere, cu un design special și cu un volum adaptat nevoilor tale, geanta de bicicletă trebuie aleasă pentru a-ți facilita fiecare deplasare cu bicicleta, și nu pentru a o îngreuna. De aceea, aici poți afla care sunt modelele de genți de bicicletă disponibile la Decathlon și care sunt caracteristicile fiecăreia. Astfel, vei fi corect informat pentru a face cea mai bună alegere!

  • - Geanta de bicicletă cu fixare pe cadru poate să fie simplă, cu volum mic, ideală pentru documente, chei și obiecte mici, dar poate fi și dublă pentru mai mult spațiu de depozitare.
  • - Geanta de bicicletă cu fixare pe șa este mai compactă pentru a se potrivi spațiului de depozitare aflat sub șaua bicicletei tale. Poate avea capacități diferite și se îmbină perfect cu orice bicicletă.
  • - Geanta de bicicletă pentru ghidon se montează pe partea frontală a bicicletei și îți oferă acces ușor la bunurile tale. Tot ce trebuie să faci este să alegi capacitatea optimă pentru tine.
  • - Geanta de bicicletă pentru portbagaj se fixează în partea din spate, pe portbagajul special al bicicletei tale. Se poate atașa pe o parte a bicicletei sau pe ambele părți, în cazul genții duble pentru portbagaj. Aceste modele au o capacitate mai mare comparativ cu celelalte genți de bicicletă și suportă până la 15 kg.
  • - Geanta etanșă de bicicletă este ideală pentru sezonul ploios deoarece are un nivel de impermeabilitate mare, cusături etanșe și capacitate mare de încărcare. Poate fi folosită atât pentru deplasările prin oraș, cât și pentru drumețiile cu bicicleta pe trasee off-road.
  • Ce model ți se potrivește? Pedalezi zilnic prin oraș sau te aventurezi pe trasee montane? Indiferent de zona preferată, mizează pe ajutorul oferit de geanta de bicicletă de la Decathlon și păstrează bunurile personale în cele mai bune condiții.


    Oferă bucuria de a face sport

    Oferă un card cadou