Skip filters
Filtre
Preț

BICICLETE PLIABILE (12 Produse)

Te confrunți cu lipsa spațiului și ai nevoie de o bicicletă compactă? Descoperă colecția de biciclete pliabile de la Decathlon, ideale pentru oraș. Ușor de depozitat și de transportat, bicicleta pliabilă se montează și demontează în câțiva pași simpli, fără să ocupe mult spațiu. Dacă locuiești în apartament, bicicleta de oraș pliabilă este cea mai bună alegere! Hai să descoperi o gamă variată de biciclete pliabile, electrice și clasice, pregătite să te însoțească prin oraș!

Reduceri
Bicicleta MTB-PLIABILA CARPAT C2741S 27.5" GALBEN/NEGRU
2.59900 LEI -23%
1.99900 LEI
*De la 21.02.2023 până la 29.05.2023
CARPAT

Bicicleta MTB-PLIABILA CARPAT C2741S 27.5" GALBEN/NEGRU

Reduceri
Bicicletă electrică pliabilă de oraș Swan Black gloss | 60km - 10Ah
7.87000 LEI -19%
6.29700 LEI
*De la 01.03.2023 până la 30.03.2023
FLEBI

Bicicletă electrică pliabilă de oraș Swan Black gloss | 60km - 10Ah

Reduceri
Bicicleta MTB-PLIABILA CARPAT C2941S 29" GALBEN/NEGRU
2.55900 LEI -16%
2.14900 LEI
*De la 21.02.2023 până la 29.05.2023
CARPAT

Bicicleta MTB-PLIABILA CARPAT C2941S 29" GALBEN/NEGRU

Reduceri
Bicicleta electrică pliabilă Evo 3.0 alb perlat 12.9 kg
7.14200 LEI -24%
5.41200 LEI
*De la 02.03.2023 până la 31.03.2023
FLEBI

Bicicleta electrică pliabilă Evo 3.0 alb perlat 12.9 kg

Bicicletă pliabilă TILT 900 Kaki
2.99999 LEI
BTWIN

Bicicletă pliabilă TILT 900 Kaki

(2)
Indisponibil online, verifică stocul din magazin
Bicicletă pliabilă TILT 560 Aluminiu
2.69999 LEI
BTWIN

Bicicletă pliabilă TILT 560 Aluminiu

(10)
Indisponibil online, verifică stocul din magazin
4.1/5 Pe baza a 478 Opinii exprimate online și în magazine

DESCOPERĂ STILUL FUNCȚIONAL AL BICICLETELOR PLIABILE!


Când spațiul lipsește, dar pasiunea pentru ciclism crește, ai nevoie de o bicicletă pliabilă de la Decathlon! Compactă și ușor de depozitat în spații mici, bicicleta pliabilă pentru adulți este ideală pe distanțe scurte în oraș și pentru ciclismul recreațional. Designul bicicletei clasice este mult prea mare și ocupă mult spațiu? Este momentul să faci o schimbare! Descoperă funcționalitatea bicicletei pliabile și bucură-te de designul ei practic și rezistent!Privește bicicleta pliabilă ca pe o variantă îmbunătățită a bicicletei clasice pentru oraș! Pe lângă structura ușoară, agilitatea și siguranța pe care ți-o oferă o bicicletă de oraș, acum te bucuri de un design compact și depozitare rapidă. Când alegi bicicleta pliabilă, investești într-un mijloc de transport durabil cu numeroase avantaje. De exemplu:

 • -Vei economisi timp în deplasările zilnice în scop de serviciu;
 • - Vei ocupa mai puțin spațiu pentru depozitare;
 • - Te deplasezi rapid pe distanțe scurte;
 • - Te bucuri de un design funcțional și stabil;
 • - Alegi modelul preferat în funcție de stilul de ciclism practicat;
 • -Poți folosi bicicleta pliabilă pentru scopuri recreaționale;
 • - Adaptezi echiparea bicicletei pliabile pentru adulți la nevoile tale.

Probabil una dintre cele mai inovative schimbări în lumea ciclismului, bicicleta pliabilă îmbină cu succes cele mai importante detalii tehnice ce îți oferă confort și siguranță, cu un design nou, mult mai compact. Fie că ești pasionat de drumeții pe trasee montane, fie că pedalezi doar pe șosea, vei fi uimit de practicabilitatea unei biciclete pliabile de la Decathlon! Online sau în magazine, alege modelul care ți se potrivește și uită de grija depozitării bicicletei.


CUI SE ADRESEAZĂ BICICLETELE PLIABILE?


Cel mai scurt răspuns la această întrebare este: oricine folosește o bicicletă clasică. Bicicleta pliabilă a luat cu asalt industria ciclismului și a revoluționat modul în care sunt fabricate bicicletele. De aceea, majoritatea modelelor de biciclete sunt acum disponibile și în varianta pliabilă.Vrei să știi dacă bicicleta pliabilă e pentru tine? Răspunsul e afirmativ dacă ești pasionat de ciclism și te regăsești în următoarele categorii:

 • - Persoane care merg la serviciu în oraș, pe distanțe medii, sau în alt oraș decât cel de reședință. Dacă bicicleta este principalul mijloc de transport pentru deplasarea la locul de muncă, designul compact al bicicletei pliabile se va dovedi foarte util când ajungi la destinație și vrei să depozitezi bicicleta într-un loc sigur;
 • - Pasageri ocazionali ai mijloacelor de transport în comun. Dacă pedalezi până la stația de autobuz, este firesc că va trebui să urci în mijlocul de transport cu bicicleta. Astfel, bicicleta pliabilă te va însoți fără să creeze disconfort pentru ceilalți pasageri;
 • - Pasionați de mountain bike care se aventurează ocazional pe trasee montane. Dacă vrei să mergi la munte pentru că tocmai ai aflat despre un nou traseu off-road, tot ce trebuie să faci este să pliezi bicicleta și totul este pregătit. Uită de grija suporților montați pe plafonul mașinii;
 • - Pasionați de mijloace de transport electrice. Bicicleta pliabilă pentru adulți este acum disponibilă și în varianta electrică, pentru mai mult confort. Îți poți păstra energia pentru alte activități, în timp ce bicicleta pliabilă electrică te ajută să te deplasezi eficient și sigur.

Descoperă alături de Decathlon designul practic al bicicletei pliabile! Pedalează către orice destinație fără grija spațiului de depozitare. Fie că ești pasionat de mountain bike, fie că pedalezi în oraș, este momentul să te bucuri de avantajele bicicletei pliabile. Alege cele mai inovatoare soluții pentru pasiunea ta!

Oferă bucuria de a face sport

Oferă un card cadou