Skip filters
Filtre
Preț

Corzi de sărit pentru cardio (2 Produse)

4.3/5 Pe baza a 224 Opinii exprimate online și în magazine

Include în programul tău de antrenamente cardio săriturile cu ajutorul corzii și bucură-te de toate beneficiile pentru minte și corp pe care le oferă. Vezi ce produse sunt acum disponibile în oferta noastră și alege o soluție potrivită pentru tine.


CE BENEFICII ASIGURĂ UTILIZAREA UNEI CORZI DE SĂRIT?


Seriile realizate cu ajutorul unei corzi de sărit profesionale stimulează buna funcționare a sistemelor cardiovascular și respirator, cu impact pozitiv direct asupra mușchiului cardiac, precum și a sistemului de vene și artere. De asemenea, aceste mișcare dinamică ajută la tonifierea grupelor musculare antrenate în efort.


Săritul corzii ajută la dezvoltarea coordonării membre-ochi, la menținerea unui echilibru optim, precum și la corectarea posturii. De asemenea, în timpul repetărilor realizate cu ajutorul unei corzi de sărit, sunt eliberate în organism endorfine, neuropeptide cu rol semnificativ în îmbunătățirea stării de spirit.


CUM ALEGI CELE MAI BUNE CORZI DE SĂRIT?


Pentru un exercițiu de tip HIIT, realizat la nivel de intensitate ridicat și pe un interval de timp redus, vei avea nevoie de o coardă din material ușor și flexibil, ce permite răsuciri rapide, la o viteză foarte mare. În privința mânerelor, poți opta pentru cele pe baza de rulmenți, acoperite cu material antiderapant

De asemenea, dimensiunea unei corzi de sărit trebuie raportată la înălțimea ta. Pentru a selecta dimensiunea potrivită a corzii, pune un picior pe mijlocul acesteia și ridică mânerele. Modelul potrivit îți permite să le ridici până în dreptul șoldurilor, însă nici mai sus și nici mai jos de acestea.

CE ALTE ACCESORII DE FITNESS CARDIO MAI POTI UTILIZA ACASĂ?


Oferta actualizată de pe Decathlon.ro îți permite să comanzi online o gamă completă de accesorii fitness cardio, pentru a putea lucra acasă exact ca la sala de antrenamente. Produsele disponibile pe site acoperă un spectru larg de exerciții și tehnici de lucru, benefice pentru atingerea obiectivelor tale.

Îți punem la dispoziție saltele, benzi elastice și mingi pentru fitness, roți abdominale, precum și o mulțime de alte soluții ce îți permit să menții organismul cât mai sănătos și tonifiat. Alege cele mai bune variante pentru tine și comandă-le rapid online de pe site.

Oferă bucuria de a face sport

Oferă un card cadou