Adidași atletism și cuie atletism (7 Produse)

Cum să alegi
Beneficiile atletismului pentru copii
CUM SĂ ALEGI ÎNCĂLȚĂMINTEA DE ALERGARE?

CUM SĂ ALEGI ÎNCĂLȚĂMINTEA DE ALERGARE?

4.7/5 Pe baza a 209 Opinii exprimate online și în magazine

Care sunt beneficiile atletismului?

Atletismul presupune dezvoltarea a trei elemente simple: săritura, alergarea și lansarea. El este un sport apreciat atât de copii, dar și de adulți, iar beneficiile sunt multiple. În primul rând acest sport ajută la stabilirea unor obiceiuri sănătoase. Antrenorii își încurajează sportivii să urmeze diete sănătoase ca sa poată să își exerseze bine abilitățile. Apoi, activitățile din timpul antrenamentelor ajută la îmbunătățirea funcției cardiovasculare, ceea ce scade riscul de afecțiuni ale inimii. Nu în ultimul rând, atletismul îi învață pe atleți despre beneficiile disciplinei, avantaj pe care îl pot pune în practică în mai multe aspecte ale vieții.

Ce sunt pantofii de atletism și de ce este important să îi porți când practici acest sport?

Pantofii sau adidașii pentru atletism sunt perechi de pantofi asemănătoare celor convenționale, dar sunt echipate cu crampoane sau cuie de atletism în talpă. Rolul lor este să ofere o aderență sporită a pantofilor pe benzile de alergare. Lungimea cuielor diferă în funcție de activitatea pentru care au fost create: alergare la diferite distanțe, sprinturi sau sărituri. Cuiele sunt detașabile, astfel că pot fi schimbate, iar aceeași pereche de pantofi poate fi folosită pentru mai multe activități.

Adidașii pentru atletism concepuți pentru alergarea pe distanțe de până la 1500 m sunt confecționați din materiale ușoare, cu vârfuri și călcâie din cauciuc pentru amortizare ușoară. Cei pentru alergarea pe distanțe lungi sunt confecționați din materiale mai grele pentru o anduranță mai bună. Încălțămintea pentru atletism de la Decathlon este prevăzută cu o cheie hexagonală ceea ce permite schimbarea rapidă a cuielor.

Oferă bucuria de a face sport

Oferă un card cadou