Skip filters
Filtre

Cizme impermeabile și apreschiuri pentru copii (27 Produse)

Cine e gata de săniuș? Zăpada poate fi cea mai mare sursă de distracție pentru cei mici. Lasă-i să se bucure de ea și protejează-le piciorușele prin modelele rezistente de apreschiuri și cizme pentru copii de la Decathlon. Ai la îndemână mai multe mărimi, stiluri și modele de cizme impermeabile pentru copii, ca să-i privești doar cu dragoste și bucurie atunci când se joacă prin mormanele de zăpadă sau învață să alunece pentru prima oară pe pârtia de ski.

Primul Pret Tehnic
Reduceri
Ghete înalte cu șiret Iarnă Călduroase Impermeabile Drumeţie SH500 Warm Copii
19999 LEI -12%
17499 LEI
*De la ‪21.03.2023‬, în limita stocului disponibil
QUECHUA

Ghete înalte cu șiret Iarnă Călduroase Impermeabile Drumeţie SH500 Warm Copii

(116)
Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
Primul Pret Tehnic
Cizme navigație SAILING 100 Albastru Copii
5499 LEI -9%
4999 LEI
*De la ‪21.10.2022‬, în limita stocului disponibil
TRIBORD

Cizme navigație SAILING 100 Albastru Copii

(179)
Livrare estimată: 2 zile
ECODESIGN
Cizme săniuș WARM Turcoaz-Mov Bebe
8499 LEI
WEDZE

Cizme săniuș WARM Turcoaz-Mov Bebe

(165)
Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
Primul Pret Tehnic
Ghete cu bandă cu arici Iarnă Călduroase Impermeabile Drumeţie SH100 Warm Copii
9999 LEI -20%
7999 LEI
*De la ‪05.11.2022‬, în limita stocului disponibil
QUECHUA

Ghete cu bandă cu arici Iarnă Călduroase Impermeabile Drumeţie SH100 Warm Copii

(181)
Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
Ghete copii Puma Nieve WTR Ac Inf, Alb
26499 LEI
PUMA

Ghete copii Puma Nieve WTR Ac Inf, Alb

4.6/5 Pe baza a 4164 Opinii exprimate online și în magazine

CUM ALEGI CELE MAI BUNE CIZME PENTRU COPII?


De la primii fulgi de nea, copiii încep să-și facă planuri de joacă iar părinții să se îngrijoreze. Oare cizmulițele de anul trecut îi mai sunt bune? Oare îi este frig? Dacă va răci? Atunci când alegi dintre cele mai bune modele de încălțăminte pentru copii, e important să fii atent la câteva criterii esențiale precum rezistența, nivelul de confort și cât de bine protejează la frig și umezeală. Copiii sunt foarte imprevizibili și sigur vor sări cu nerăbdare în prima baltă de apă sau morman de zăpadă. Deși speri că cel mic va păși încet și va evita bălțile, îți recomandăm să alegi cea mai sigură soluție, o pereche de cizme pentru copii care să-l protejeze în orice condiții.

Vei găsi o mulțime de modele de cizme și apreschiuri pentru copii la Decathlon, dar îți oferim în cele ce urmează câteva sfaturi ca să fii sigur că alegi cea mai bună variantă.


ALEGE MODELE SPECIALE DE APRESCHIURI PENTRU COPII


Dacă plănuiți o călătorie la munte sau într-un loc în natură cu multă zăpadă, atunci cel mic va avea nevoie de un echipament serios. Uite ce criterii ar trebui să respecte o pereche bună de cizme pentru zăpadă:

  • - Să mențină căldura. Senzația de frig pornește întotdeauna de la extremități, așa că e important ca perechea de cizme să fie una foarte călduroasă. Poți alege o pereche dintr-un material special, care să izoleze piciorul și să mențină temperatura constantă sau una cu blăniță, care să ofere un nivel ridicat de confort.
  • - Să fie impermeabile. În sezonul rece avem de-a face cu multă umezeală de la zăpadă sau ploaie. Verifică dacă cizmele sunt făcute dintr-un material impermeabil, hidrofob, care respinge umezeala. Cele mai bune modele de cizme impermeabile pentru copii sunt cele din cauciuc, mai înalte, care protejează o bună parte din picior.
  • - Să fie în măsura potrivită. Copiii cresc destul de repede, așa că mărimea de anul trecut de la încălțăminte cel mai probabil va fi prea mică anul acesta. Cel mai bine este să-i măsori talpa piciorului pentru a fi sigur că alegi mărimea potrivită, iar cel mic se va simți cât mai comod. Se recomandă, de obicei, să lași spațiu de 1 cm între picior și peretele cizmei.
  • - Să aibă o talpă potrivită. De obicei, cizmele pentru zăpadă au o aderență foarte mare și sunt antiderapante, care te ajută să ai o stabilitatea optimă și să eviți alunecarea pe zăpadă sau pe stratul de gheață. Acest aspect este foarte important nu doar pentru cizmele pe care le va purta pe munte sau la joacă în zăpadă, ci sunt de ajutor și în evitarea căzăturilor pe un trotuar plin de gheață, de exemplu. De asemenea, este recomandat ca talpa să fie canelată, pentru o aderență mai bună.


CUM ALEGI CELE MAI COMODE CIZME DE IARNĂ PENTRU COPII?


Pe lângă aspectele ce țin mai mult de siguranță, ca nivelul de aderență sau protecția termică, acordă atenție și accesibilității și nivelului de confort ale cizmelor pentru copii.Dacă cel mic preferă încălțămintea de iarnă care se încalță ușor, fără șireturi, atunci o variantă potrivită ar fi cizmele cu bandă cu arici sau cele cu o deschizătură mai largă. Unele perechi de cizme au chiar sisteme speciale de prindere pe părțile laterale, care le fac mai ușor de încălțat pentru copiii mai mici.

În cazul în care alegi o pereche de cizme impermeabile pentru copii din cauciuc, asigură-te că materialul este ușor flexibil, care favorizează libertatea de mișcare. Cea mai bună soluție este să probeze noua pereche de cizme înainte să ajungeți pe pârtie sau la locul de joacă, pentru a fi siguri că i se potrivesc și se simte confortabil în ele.Tu ce pereche de cizme vei alege pentru copilul tău? Pregătește-l pentru un nou sezon de distracție în zăpadă cu modelele de cizme pentru iarnă de la Decathlon!

Oferă bucuria de a face sport

Oferă un card cadou