Skip filters
Filtre

Shakere pentru suplimente proteice (7 Produse)

SHAKER MAXI 700 ml Gri
4499 LEI
CORENGTH

SHAKER MAXI 700 ml Gri

(55)
livrare in 2 zile din depozit local
Shake mixer Orion
1600 LEI
ORION FITNESS

Shake mixer Orion

Reduceri
Gorilla Sports Protein Shaker 500 ml
4990 LEI -40%
2990 LEI
GORILLA SPORTS

Gorilla Sports Protein Shaker 500 ml

Shaker gri Be strong & courageous 500 ml
2300 LEI
BENEFIT

Shaker gri Be strong & courageous 500 ml

4.3/5 Pe baza a 211 Opinii exprimate online și în magazine

Ce alimente nu trebuie să lipsească din rutina celor care fac fitness sau bodybuilding?

Alimentația sănătoasă presupune consumarea de fructe și legume, însă o dietă echilibrată este formată din mult mai multe ingrediente. Iată o listă alcătuită de nutriționiști: piept de curcan, ouă, lapte, cartofi dulci, fasole neagră, quinoa, carne de vită, soia, orez, ulei de măsline, cereale integrale, migdale, spanac, iaurt, roșii, broccoli, pește, ovăz și coacăze.


De ce ai nevoie de un shaker pentru proteine dacă practici sport regulat?

Alături de dieta sănătoasă și echilibrată, dacă practici sport intensiv și vrei să îți crești masa musculară cu ajutorul unor suplimente proteice vei avea nevoie de un recipient în care să dizolvi aceste suplimente sub formă de pudră alături de apă, lapte sau sucuri, în funcție de specificațiile fiecărui produs în parte. Recipientele folosite de profesioniști sunt shakerele pentru proteine pe care le găsești și în oferta Decathlon.

Un shaker fitness este util pentru că te ajută să îți pregătești rapid proteina pentru masa musculară, omogenizând rapid conținutul și spărgând cocoloașele care se pot forma când adaugi lichidul în pudra proteică. Practic, câștigi timp și te asiguri că omogenizezi într-un recipient etanș, special conceput pentru sportivi. Pentru că fiecare shaker este gradat, vei avea control total asupra cantităților pe care le amesteci.

Cauți un cadou sportiv? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou