INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8208174
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
BODYBOARD ȘI ACCESORII

Bodyboard 100 35" + coardă Albastru Copii 6-12 ani RADBUG

RADBUG
4.3/5
4.3/5

Culoare : ALBASTRU

Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 06/08/2021 Gratuit
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 06/08/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru copiii între 6-12 ani (25- 40Kg) pentru bodyboarding în valuri <50cm. A se utiliza cu top/combinezon pentru a preveni iritaţiile. Bodyboard ușor de utilizat în valuri sub 50cm.

Avantaje

Prindere ergonomică Partea din faţă este preformată, pentru o poziţionare optimă a mâinilor.
Utilizare ușoară Leash încheietură inclus. A se cerui înainte de utilizare.
Durabilitate Pentru copii <40Kg. Nu se recomandă pentru valuri >50cm sau plaje cu scoici.

Informații tehnice

Cum să alegi mărimea unui bodyboard ?

Mărimea bodyboard-ului influențează direct stabilitatea și manevrabilitatea acestuia. Este necesar ca acesta să fie adaptat la greutatea utilizatorului. Destinat copiilor cu greutatea cuprinsă între 25 și 40Kg (120 cm - 145cm).O placă bodyboard prea mică nu va pluti suficient în valuri. O placă bodyboard prea mare va fi mai greu de manevrat. Consultați tabelul cu mărimi.

RADBUG a conceput produsele în funcţie de 4 niveluri de practică: familiarizare, nivel începător, mediu şi avansat.

- Familiarizare: apă până la nivelul buricului, fără labe de înot, valuri <50cm, propulsie cu picioarele pe sol. Prioritate la descoperirea primelor senzații (plăci bodyboard cu mânere). -Nivel începător: viraje uşoare în valuri <1m, propulsie cu labele de înot. Prioritate are învăţarea sportului. -Nivel mediu:valuri de până la 1,50m, viteză mai mare şi realizarea de trick-uri (360°, El Rollo). - Nivel avansat:toate tipurile de valuri, stăpânirea de trick-uri, chiar în aer: ARS, 360°, tub etc.

Construcție adaptată utilizatorilor cu greutatea și condițiile de utilizare adaptate: nivel începător.

Dacă acest bodyboard este utilizat în valuri mai mari de 50 de cm și/sau de către copii de peste 40 kg, există riscul de deteriorare. Această placă nu este prevăzută cu plastic dedesubt, deci nu este adaptată pentru plaje cu pietre sau scoici, pentru a nu o deteriora. În acest caz, puteți folosi o placă bodyboard cu talpă din plastic de înaltă densitate, precum placa 100.

Poziţionaţi-vă bine pe bodyboard

Faţă preformată, pentru mâini.
În momentul prinderii valului, mâinile sunt plasate în faţă.
Pentru a vira stânga, menţineţi mâna stângă în faţă (mâna, cotul şi umărul trebuie aliniate, braţul la 90° de antebraţ) şi deplasaţi mâna dreaptă pe marginea dreaptă, până la mijlocul plăcii. Poziţionaţi piciorul stâng pe linia stângă, pentru a menţine direcţia.
Procedaţi invers, pentru a vira dreapta.

Sfaturi pentru a evita iritaţiile şi pentru a avea aderenţă pe placă

Pe durata alunecării, bodybordul se utilizează în poziţie orizontală. Este important să purtaţi o bluză anti-UV sau un combinezon din neopren, pentru a evita iritaţiile.
Pentru o bună aderenţă pe bodyboard, se recomandă ceruirea plăcii deasupra, în faţă, la nivelul mâinilor, pe lateral şi abdomen. A se relua ceruirea înainte de fiecare utilizare.

Sfaturi utilizare cu sau fără labe înot

Această placă bodyboard se poate utiliza cu sau fără labe de înot. Fără labe de înot, este necesar ca nivelul apei să nu depășească înălțimea șoldurilor. În acest caz, propulsarea spre plajă se va face la trecerea valurilor (<50cm). Cu labe de înot, nivelul apei va depăși șoldurile. Înotați energic spre plajă, în valuri de <50cm.

Reguli de comportament şi siguranţă în apă - Partea 1.

Bodyboard-ul este un sport fantastic, care presupune respectarea unor reguli fundamentale, pentru plăcerea și siguranța tuturor. 1- Informați-vă în legătură cu caracteristicile locului în care urmează să practicați: curenți, stânci, maree, mărimea valurilor, numărul de persoane din apă.
2- Nu vă supraestimați nivelul și alegeți un loc unde condițiile de practică sunt adaptate capacităților dumneavoastră.3- Practicați cu echipamentul adaptat:leash, labe de înot și placă în stare bună, combinezon.

Reguli de comportament şi siguranţă în apă - Partea 2.

4- Respectați regulile de prioritate în valuri. Oferiți prioritate persoanei aflate în curenţi puternici.
5- Ocoliţi zona curenţilor puternici când vă îndreptaţi spre vârf, pentru a nu tăia calea unui alt practicant. 6- Utilizați labe de înot dacă nivelul apei depășește lungimea șoldurilor.
7- Dacă nu utilizaţi labe de înot, se recomandă practicarea în zone sigure. 8- Practicați bodyboarding în grup.

A nu se expune la căldură.

A nu se depozita placa în temperaturi ce depăşesc 30°C.
A se depozita într-o husă, ferită de soare.
A nu se lăsa în maşină, la căldură:
pot apărea bule pe placă sau se poate deforma.

Dimensiuni

89 x 45 x 5.5 cm.

RADBUG

RADBUG este marcă Decathlon dedicată bodyboard-ului şi bodysurf-ing. Motivația noastră este de a face cunoscute sporturile bodyboard și boadysurf unui număr cât mai mare de persoane.
Misiunea pe care ne-am stabilit-o este de a permite tuturor să se inițieze și să progreseze, prin oferirea de produse ușoare și îndrăznețe.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Spumă
100% Polistiren expandat
Parte superioară - Material principal
100% Spumă Polietilen
Recomandări de stocare A se transporta şi depozita în husă. A nu se lăsa în căldură, atunci când nu este folosit. A se clăti şi usca la umbră.
Restricții de utilizare: Greutate <40kg și valuri <50cm.

Angajamentele noastre

Testare produs Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs au fost testate în laborator pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.
Garanție 2 Ani

Recomandarile noastre

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri