DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8208174
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
BODYBOARD ȘI ACCESORII

Bodyboard 100 35" + coardă Albastru Copii 6-12 ani RADBUG

RADBUG
4.4/5
4.4/5
Decathlon
Produs conceput pentru copiii între 6-12 ani (25- 40Kg) pentru bodyboarding în valuri <50cm. A se utiliza cu top/costum pentru a preveni iritaţiile. Bodyboard ușor de utilizat în valuri sub 50cm.

Avantaje

Prindere ergonomică Partea din faţă este preformată, pentru o poziţionare optimă a mâinilor.
Utilizare ușoară Coardă încheietură inclusă. A se cerui înainte de utilizare.
Durabilitate Pentru copii <40Kg. Nu se recomandă pentru valuri >50cm sau plaje cu scoici.

Informații tehnice

Cum să alegi mărimea unui bodyboard ?

Mărimea bodyboard-ului inflențează direct stabilitatea și maniabilitatea. Este necesar ca acesta sî fie adaptat la greutatea utilizatorului. Destinat copiilor cu greutatea cuprinsă între 25 și 40Kg (120 cm, 145cm), copii cu vârsta între 6 și 12 ani.O placă bodyboard prea mică nu va pluti suficient în valuri. O placă bodyboard prea mare va fi mai greu de manevrat. Consultați tabelul cu mărimi.

RADBUG a conceput produsele în funcţie de 4 niveluri de practică : Iniţiat, începător, mediu şi avansat.

- IniţiatApă până la nivelul buricului , fără labe de înot , spumă <50cm, propulsie cu picioarele pe sol, prindeți cu valul până la mal.Prioritate la plăceri și primele senzații (plăci Bodyboard cu mânere).-Începător: Viraje uşoare în valuri <1m, propulsie cu labele de înot.Prioritatea învăţării sportului. - Mediu: Valuri de până la 1m50, viteză mai mare şi pracitcarea de trik-uri (360°, El Rollo...).- Expert : Toate tipurile de valuri , stăpânirea de trik-uri, chiar în aer: ARS, 360°, tube...

Structură adaptată pentru: nivel începător.

Dacă acesta este utilizat în valuri mai mari de 50 de cm și/sau de către copii de peste 40 kg, există riscul de deteriorare. Această placă nu este prevăzută cu platic dedesubt, deci nu este adaptată pentru plaje cu pietre sau scoici, pentru a nu o deteriora. În acest caz puteți folosi o placă bodyboard cu talpă din plastic de înaltă densitate, precum placa 100.

Poziţionaţi-vă bine pe bodyboard.

Faţă preformată, pentru mâini.
În momentul prinderii valului, mâinile sunt plasate în faţă.
Pentru a vira stânga, menţineţi mâna stângă în faţă(mâna, cotul şi umărul trebuie aliniate, braţul la 90° de antebraţ) şi deplasaţi mâna dreaptă pe marginea dreaptă, până la mijlocul planşei. Poziţionaţi piciorul stâng pe linia stângă, pentru a menţine direcţia.
Procedaţi invers, pentru a vira dreapta.

Sfaturi pentru a evita iritaţiile şi pentru a avea aderenţă pe placă

Pe durata alunecării, bodybordul se utilizează în poziţie orizontală. Este important să purtaţi o bluză anti-UV sau un combinezon din neopren, pentru a evita iritaţiile.
Pentru o bună aderenţă pe bodyboard, se recomandă ceruirea plăcii deasupra, în faţă, la nivelul mâinilor, pe lateral şi la abomen. A se relua ceruirea înainte de fiecare utilizare.

Sfaturi utilizare cu sau fără labe înot.

Această placă bodyboard se poate utiliza cu sau fără labe de înot. Fără labe de înot, este necesar ca nivelul apei să nu depășească înălțimea șoldurilor. În acest caz, propulsarea spre plajă se va face la trecerea valulrilor (<50cm). Cu labe de înot, nivelul apei va depăși șoldurile. Înotați energic spre plajă, în valuri de <50cm.

Reguli de comportament şi siguranţă în apă - Partea 1.

Bodyboardul este un sport foarte plăcut, ce implică şi respectarea anumitor reguli:
1- Observaţi caracteristicile locului: curent, stânci, influenţa mareelor, înălţimea valurilor, numărul persoanelor din apă...
2- Nu vă supraestimaţi nivelul şi alegeţi un loc unde nu sunt depăşite capacităţile dvs.3- Echipament adaptat: Leash, labe înot şi placă în stare bună, combinezon din neopren adaptat.

Reguli de comportament şi siguranţă în apă - Partea 2.

4- Respectați regulile de prioritate în valuri. Prioritate faţă de persoana aflată în curenţi puternici.
5- Ocoliţi zona curenţilor puternici când vă îndreptaţi spre vârf, pentru a nu tăia calea unui alt practicant.6- Utilizaţi labe de înot, dacă nivelul apei depăşeşte nivelul şoldurilor.
7- Dacă nu utilizaţi labe de înot, se recomandă practicarea în zona sigură. 8- Mai mulţi practicanţi.

A nu se expune la căldură.

A nu se depozita placa în temperaturi ce depăşesc 30°C.
A se depozita într-o husă, ferită de soare.
A nu se lăsa în maşină, la căldură.
Pot apărea bule pe placă sau se poate deforma.

Dimensiuni

89 x 45 x 5.5 cm.

RADBUG

RADBUG este marcă Decathlon dedicată bodyboard-ului şi bodysurf-ing. Rațiunea noastră de a fi este de a face cunoscute celui mai mare număr de senzații incredibile care provin din practicile de bodyboarding-ului și de boadysurf-ing.Acest sentiment de alunecare în contact cu valul este pur, de intoxicare și de dependență.Misiunea pe care ne-am stabilit-o este de a permite tuturor să inițieze și să progreseze prin oferirea de produse ușoare și îndrăznețe pentru o plăcere mare.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Spumă
100% Polistiren expandat
Parte superioară - Material principal
100% Spumă Polietilen
Recomandări de stocare A se transporta şi depozita în husă. A nu se lăsa în căldură, atunci când nu este folosit. A se clăti şi usca la umbră.
Restricții de utilizare: Greutate <40kg și valuri <50cm.

Angajamentele noastre

Testare produs Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs sunt testate în laborator pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.
Garanție 2 Ani

Recomandarile noastre

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri