INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8486242
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
BODYBOARD ȘI ACCESORII

Bodyboard 100 1m45-1m65 (38") cu Talpă și Coardă Portocaliu RADBUG

RADBUG
4.4/5
4.4/5
Decathlon
Concepută pentru bodyboarding în valuri <80cm. Utilizatori cu înălțimea între 1,45m-1,65m (40-60Kg). A se utiliza cu top/costum pentru a preveni iritaţiile. Bodyboard ușor de utilizat în valuri sub 80cm.

Avantaje

Prindere ergonomică Partea din faţă este preformată, pentru o poziţionare optimă a mâinilor.
Utilizare ușoară Coardă încheietură inclusă. A se cerui înainte de utilizare.
Durabilitate Plastic dedesubt.Greutate utilizator 40 și 60Kg.Neadaptată pentru valuri >80cm.

Informații tehnice

Cum alegi mărimea?

Mărimea bodyboard-ului inflențează direct stabilitatea și maniabilitatea. Este necesar ca acesta sî fie adaptat la greutatea utilizatorului. Destinat copiilor cu greutatea cuprinsă între 40 și 60Kg, copii cu înălțimea între 145-165 cm. O placă bodyboard prea mică nu va pluti suficient în valuri. O placă bodyboard prea mare va fi mai greu de manevrat. Consultați tabelul cu mărimi.

Echipa OLAIAN concepe produse pentru toate nivelurile: începător, mediu, avansat.


Uitați definițiile pe care le utizăm: -Începător: Practică în valuri sub <80cm. Utilizatorul învață să se miște în valuri. - Mediu: Practică în valuri de până la 1m50. Utilizatorul stăpânește traiectoria și face câteva figuri (360°, El Rollo...).
- Avansat: Practică în orice tip de valuri. Utilizatorul stăpânește realizarea de figuri, chiar în aer: ARS, 360°, Inverts, tubes...
NB : Se recomandă utilizarea palmarelor pentru toate nivelurile de practică.

Construcție adaptată utilizatorilor cu greutatea și condițiile de utilizare adaptate: Nivel începător.

Dacă placa bodyboard este utilizată în valuri mai mari de 80 de cm și/sau de către persoane cu o greutate mai mare de 60 kg, există ca aceasta să se deterioreze. Aceasta este prevăzută cu plastic dens dedesubt, pentru o alunecare bună în valuri. Dacă vreți să practicați bodyboarding în valuri de peste 80 cm, alegeți unul din modelele 500 sau 900.

Poziționați-vă bine pe bodyboard

Partea din față este preformată, pentru poziționarea mâinilor.
Pentru a vă deplasa spre stânga, țineți mâinile în față (mâna, cotul și spatele trebuie să fie aliniate, brațul la 90°) și deplasați-vă mâna dreapta, până la mijlocul plăcii. Poziționați piciorul stâng pe partea stângă, pentru a vă păstra direcția. Realizați operațiunea inversă pentru a vă deplasa spre dreapta.

Sfaturi pentru evitarea iritațiilor.

Bodyboard-ul se utilizează în poziție alungită. Este important să purtați o bluză ANTI-UV sau un combinezon din neopren, pentru a evita iritațiile de la nivelul abdomenului și brațelor.
Pentru o bună aderență pe placă, se recomandă ceruirea acesteia, mai ales în partea din față, la nivelul mâinilor, pe margini sau în zona abdomenului. Repetați operațiunea după fiecare sesiune.

Safturi de utilizare cu labe de înot

Chiar dacă este recomandat să utilizați labe de înot pentru bodyboard, acest model se poate utiliza cu sau fără labe de înot. Fără labe de înot, este necesar ca nivelul apei să nu depășească înălțimea șoldurilor. În acest caz, propulsarea spre plajă se va face la trecerea valulrilor (<80cm).
Cu labe de înot, nivelul apei va depăși șoldurile. Înotați enrgic spre plajă, în valuri de <80cm.

Reguli de siguranță și comportament în apă- Partea 1.

Bodyboard-ul este un sport fantastic, care presupune respectarea unor reguli fundamentale, pentru plăcerea și siguranța tuturor. 1- Informați-vă în legătură cu caracteristicile locului în care urmează să practicați: curenți, stânci, maree, mărimea valurilor, numărul de persoane din apă.
2- Nu vă supraestimați nivelul și alegeți un loc unde condițiile de practică sunt adaptate capacităților dumneavoastră.3- Practicați cu echipamentul adaptat : coardă, labe înot și placă în stare bună, combinezon.

Reguli de siguranță și comportament în apă- Partea 2.

4- Respectați regulile de prioritate în valuri.
5- Evitați să vă deplasați spre traiectoria unui alt practicant.
6- Utilizați labe de înot dacă nivelul apei depășește lungimea șoldurilor.
7- Dacă nu utilizați labe de înot, este recomandat să practicați în zone securizate. Vorbiți cu salvamarii pentru mai multe detalii.
8- Practicați bodyboarding în grupuri.

A nu se expune la căldură.

Când nu este utilizată, nu expuneți placa la soare sau la temperaturi >30°C. Protejați placa într-o husă, la umbră și evitați să o lăsați în mașină, în bătaia soarelui. Consecințele în caz de expunere la temperaturi foarte mari pot fi apariția de bule pe placă sau chiar deformarea acesteia.

Dimensiuni

96 cm X 52 cm X 5,5. Greutate 0,73 kg.

OLAIAN

OLAIAN este noua marcă Decathlon, pentru surf, bodyboard și skimboard. Denumirea cu rezonață bască se inspiră din centrul de dezvoltare de la Hendaye, din Țara Bascilor. Reprezintă contragerea OLA, deoarece OLATU înseamnă „val”, iar IAN este un sufix basc care înseamnă „în”. La OLAIAN vedem orice val ca pe un potenţial teren de joc şi dorim ca oricine să poată progresa distrându-se, indiferent de mediul în care practică sau de nivel.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Spumă
100% Polistiren expandat
Parte superioară - Material principal
100% Spumă Polietilen
Material principal - Parte inferioară
100% Polietilenă de densitate înaltă (HDPE)
Recomandări de stocare A se transporta în husă. A nu se expune la căldură puternică. A se clăti și usca după utilizare.
Restricții de utilizare: Greutate <60kg și valuri <80cm.

Angajamentele noastre

Testare produs Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs sunt testate în laborator pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri