INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8526134
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
ÎNCĂLȚĂMINTE DRUMEȚII ZĂPADĂ BĂRBAȚI

Bocanci călduroși impermeabili iarnă/drumeţie zăpadă SH920 X-warm Bărbați QUECHUA

QUECHUA
3.7/5
3.7/5
Mărime conform așteptărilor (76%)
76% din utilizatori spun că
Conform așteptărilor
Clienții noștri Evaluează dimensiunile
Mic 0
Ușor mic 1
Conform așteptărilor 16
Un pic mare 2
Mare 2
Clienții noștri Evaluează lățimea
Strâmt 1
Ușor strâmt 1
Conform așteptărilor 15
Ușor lat 3
Lat 1
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 26/07/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 27/07/2021 Gratuit
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 27/07/2021 Gratuit
Produs conceput pentru drumeție pe zăpadă, cu sau fără rachete. Bocanci performanți și confortabili. Asigură suport și performanță. Talpa cu design inspirat din natură, din adaptarea animalelor la condițiile vitrege, asigură aderență și stabilitate pe teren cu zăpadă.

Avantaje

Căldură Temperatură de confort măsurată static: -6°C.
în activitate: -15°C
Impermeabilitate Membrana impermeabilă şi respirantă menţine pielea uscată.
Aderență Tehnologie Snowcontact : aderență îmbunătățită, cu crampoane lamelare.
Aderență Tehnologie Snowcontact: aderenţă bună pe zăpadă, crampoane de 5 mm.
Susținere Față mid, cu șireturi ce se închid rapid, pentru susținere.
Descoperiți produsul în detaliu
Descoperiți produsul în detaliu

Informații tehnice

Produs inspirat din natură Izolează de frig, datorită parazăpezilor.

Designul tălpii este inspirat din natură, din forma labelor linxului. Talpile subțiri, protejează și izolează de frig, protecții specifice pentru deplasare rapidă și drămâneți agil pe zăpadă.

Cum mă asigur că polarul este suficient de călduros pentru o drumeție pe vreme foarte rece?

Izolează de frig, datorită parazăpezilor. Cum validăm eficiența ghetelor? Prin teste în laborator, dar și pe teren. Am verificat care este temperatura de confort în activitate, dar și în repaus: -7°C static și -16°C dinamic. Luăm în considerare diferenţele de temperatură resimţite de femei şi bărbaţi.

Cum mă protejează de condițiile exterioare?

Încălțămintea dispune de o membrană impermeabilă și respirantă. Membrana este un material foarte subțire (de 5 - 25 micrometri grosime) aplicat pe fața interioară a materialului, pentru a proteja de pătrunderea apei, dar lăsând, în același timp, pielea să respire. Parazăpezile impermeabile acoperă gheata și nu permit pătrunderea zăpezii. Astfel, pielea rămâne uscată. Talpa protejează de temperatura scăzută a solului.

Bocanci respiranți pentru confort termic optim

Confortul termic reprezintă echilibrul între căldura oferită și respirabilitatea produsului. Prea multă căldură sau prea puțină respirabilitate pot provoca acumularea transpirației, grăbind instalarea senzației de frig. Bocancii sunt adaptați pentru diferite niveluri de practică. Membrana aplicată pe suprafața încălțămintei împiedică pătrunderea apei, însă permite în continuare evacuarea transpirației.

Cum verificăm că bocancii noștri sunt 100% impermeabili ?

Am efectuat teste pentru a valida impermeabilitatea bocancilor (cu bocancul pe jumătate scufundat în apă). Testele noastre verifică 3 niveluri de impermeabilitate: 2000 flexiuni (aprox.4 km de mers), 4000 flexiuni (aprox 8 km de mers) şi 8000 flexiuni (aprox 16 km de mers). Acest model de cizme a fost testat până la 8 000 flexiuni echivalente cu 16 km de mers.

Care este diferența dintre stabilitate și aderență?

Stabilitatea încălțămintei este dată de forma și dispunerea crampoanelor. Aderența depinde de tipul de material folosit și de striațiile de pe talpă (la fel ca la cauciucurile mașinii). Aderența îmbunătățește propulsarea, împiedică alunecarea în spate în timpul urcării și stabilizează încălțămintea.
Aderența împiedică alunecarea și derapajul pe teren neted sau pe teren cu zăpadă, umed sau cu gheață.

Ce tip de aderență și stabilitate îmi asigură acest model?

Talpa SNOWCONTACT asigură aderență și stabilitate pe teren cu zăpadă. Crampoanele de 5 mm sunt astfel dispuse încât să îmbunătățească propulsarea pe teren cu zăpadă. Suprafața și forma crampoanelor sunt astfel concepute încât să se adapteze perfect la deplasarea pe zăpadă.

Beneficiile tehnologiei SNOWCONTACT

Talpa SNOWCONTACT este concepută dintr-un material special, cu crampoane adaptate, pentru a asigura aderență optimă. De asemenea, talpa Snowcontact este mai eficientă pe zăpadă decât cea clasică. În caz de uzură pe gheață, doar adăugarea de elemente anti-alunecare vă vor asigura aderența necesară.

De ce este susținerea atât de importantă?

Susținerea este esențială pentru a vă deplasa în siguranță. Susținerea evită alunecarea în timpul urcării sau la coborâre. Astfel, obosiți mai puțin, depunând mai puțin efort. Acest lucru este și mai important în timpul unei drumeții cu rachete de zăpadă.

Acest produs este adaptat pentru folosirea cu rachete de zăpadă?

Acest produs a fost special conceput pentru drumeție pe zăpadă. Fața mid, parazăpezile ce evită pătrunderea zăpezii acoperind ghetele recomandă acest produs pentru drumeții cu rachete de zăpadă. Încălțăminte ușoară, impermeabilă și călduroasă. Susținerea și rigiditatea sunt adaptate pentru folosirea cu rachete de zăpadă.

Acest produs rezistă unei utilizări consecvente?

Echipa noastră de ingineri efectuează teste în laborator, pentru a ne asigura că răspundem tuturor nevoilor utilzatorilor noștri. Validăm următoarele elemente: orificiile pentru şireturi şi chingi, lipirea, toxicologia, rezistenţa la razele UV, abraziunea tălpii şi componentele feţei, durata de viaţă (deteriorare accelerată).

CE ÎNCĂLȚĂMINTE SĂ ALEG PENTRU DRUMEȚIA PE ZĂPADĂ?

Pentru a vă echipa corect în timpul drumețiilor pe timp de iarnă, luați în considerare:Căldură : aport de căldură asigurat de șosete călduroase (este de preferat ca șosetele să conțină și lână).
Respirabilitate : Alegeți șosetele în funcție de intensitatea drumeției. Lungimea: adaptați lungimea șosetelor la înălțimea bocancilor.
"

Cum pot menține în timp calitățile tehnice ale încălțămintei?

Hidrofobia este capacitatea materialului de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa sa, fără a o absorbi.Materialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor, respirant şi călduros. Capacitatea de respingere a apei se obţine printr-un tratament aplicat pe partea exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit pe toată durata de viaţă a produsului (după spălări). În magazinele Decathlon există o gamă variată de produse impermeabilizante.

Cum funcționează garanția produsului?

Acest produs este garantat pe o perioadă de 2 ani, începând cu data marcată pe bonul de casă. Garanția include schimbarea sau repararea produsului. Garanția acoperă posibilele defecte ale produsului, excluzându-le pe cele datorate uzurii normale sau unor condții neadecvate de utilizare.

Notă pentru a compara impactul produselor asupra mediului.

Impactul produsului asupra mediului este calculat pentru totalitatea ciclului de viață, în funcție de diferiți indicatori. O notă ABCDE a fost dată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu, prin compararea produselor de acelaşi tip (tricouri, pantaloni, rucascuri).
Decathlon este se implică voluntar în acest demers de afișare de a impactului produsului asupra mediului.Toate demersurile noastre pe: https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Exterior din
20% Poliuretan, 40% Poliester, 30% Poliamidă, 10% Elastan
Talpă din
10% Poliuretan termoplastic, 30% EVA, 60% Cauciuc
Interior din
100% Poliester
Recomandări de întreținere A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.
Recomandări de stocare A se păstra la loc aerisit, uscat şi ferit de lumină.

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri