INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8493612
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
Classe réservée pour FIRST

Bocanci impermeabili cu șiret Drumeție CROSSROCK Mov Mărimi 35-38 Copii QUECHUA

QUECHUA
4.4/5
4.4/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 17/06/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 18/06/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 18/06/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru drumeție la munte, pe vreme însorită, pe orice tip de teren. Încălțămintea Crossrock rezistă la toate activitățile copilului. Acesta poate merge în drumeție la munte, în deplin confort.

Avantaje

Impermeabilitate Membrană impermeabilă testată în uz și în laborator.
Aderență Talpă din cauciuc, ce oferă aderenţă bună şi rezistenţă în timp.
Durabilitate Talpă groasă şi faţă cu elemente de întărire.
Amortizare Talpă intermediară EVA, integral.
Lejeritate 562g pentru mărimea 36.

Informații tehnice

Talpă aderentă

Aderența tălpilor noastre este brevetată. Pentru a obține această certificare, încălțămintea este testată în laborator, pentru a-i determina coeficientul de aderență pe diferite suprafețe (teren neted, cu asperități, uscat sau umed). Pentru a valida testele, am evaluat calitățile tălpii pe trasee montane de km, folosind un grup de practicanți.

Test de impermeabilitate

Testată în laborator şi pe teren, garantează impermeabilitate şi respirabilitate optime. Mai întâi, încălţămintea este scufundată în apă, cu aer sub presiune în interior, pentru a verifica dacă apar bule la suprafaţa încălţămintei.Apoi, încălţămintea este introdusă pe jumătate în apă, având în interior un braţ mecanic pentru a simula mersul. Astfel, se verifică dacă încălţămintea rămâne uscată. Pentru acest model testul a durat echivalentul a 8km în condițiile precizate mai sus.

Prelungirea impermeabilităţii

Impermeabilitatea este pusă la îndoială prin pătrunderea apei prin partea superioară.Se recomandă purtarea unor parazăpezi impermeabile care nu vor permite pătrunderea apei, a pietricelelor sau a nisipului. Se recomandă utilizarea de câteva ori pe an a unui spray reimpermeabilizant pentru a proteja de pete şi de pătrunderea apei.

Ce mărim să aleg?

Puteți alege încălțăminte de drumeție cu 1 mărime mai mare pentru a vă bucura de confort optim la coborâre, evitând lovirea degetelor de la picioare.Recomandări: unghiile trebuie să fie tăiate scurt și, înainte de fiecare coborâre, trebuie să verificați ca șireturile să fie suficient de bine strânse încât să împiedice alunecarea în față a piciorului.

Recomandări de achiziţionare

Probaţi încălţămintea cu şosete pentru drumeţie. Încercaţi mai multe perechi şi mai multe modele. Două puncte de confort de verificat: orientarea vârfului şi călcâiului în coborâre. Evitaţi orice punct de compresie în momentul probării. Faceți câțiva pași în magazin pentru a verifica dacă ați ales încălțămintea potrivită. Utilizaţi încălţămintea în mod progesiv, în timpul drumeţiilor, pentru a se adapta piciorului.

Branț interior detașabil

Branț interior detașabil pentru uscare mai rapidă. Acesta poate fi înlocuit de un braț ortopedic.

Demers pentru protejarea mediului înconjurător

Quechua se angajează să limiteze impactul asupra mediului în fabricației al produselor.
Astăzi, acest produs nu este conceput eco, dar lucrăm pentru ca acesta să fie mai eco responsabil pe viitor : concept eco, reparabilitatea și rezistența sunt principalele obiective.

Nu aruncăm, reparăm!

drumeţii la munte.
Pe măsură ce progresezi, ele îmbătrânesc, unele părți se pot uza sau rupe.Pentru a facilita repararea pantofilor noștri, facem șireturile disponibile (referință: 8341958) în magazinele noastre sau pe decathlon.ro .Abordarea noastră ecologică de la Quechua implică, de asemenea, ca aceste piese să fie accesibile.Nu aruncăm, reparăm!

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Exterior din
50% Poliuretan, 50% Poliester
Talpă din
30% EVA, 70% Cauciuc Butadien
Interior din
100% Poliester
Recomandări de întreținere A se curăța cu o lavetă umedă. A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.
Recomandări de spălare
A se spăla manual
A se spăla manual
Recomandări de stocare A se depozita într-un loc uscat.

Angajamentele noastre

Aprobat de Produsele Quechua sunt testate la munte, în toate condițiile pe care le puteți întâlni drumețiilor.
Sarah inginerul nostru de testare pe teren, precum și un panou de testere pentru copii, testează produsele pe toată durata dezvoltării lor până la comercializarea lor.
Testare produs Echipa noastră de designeri îşi desfăşoară activitatea lângă Mont-Blanc, în regiunea Haute-Savoie (Franţa). Pe tot parcursul anului, concepem și dezvoltăm produse cu design plăcut, simple și tehnice. Apoi produsele sunt testate în practică, fiindcă suntem convinşi că numai astfel putem îmbunătăţi produsele în permanenţă.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri