INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8612485
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
RECIPIENTE APĂ DRUMEȚII

Bidon inox capac cu filet drumeție MH100 1,5L kaki QUECHUA

QUECHUA
3.8/5
3.8/5
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 29/09/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 29/09/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 29/09/2021 14,99LEI
Aveți nevoie de un bidon simplu și practic pentru drumeție? Produs conceput pentru a vă hidrata în timpul drumețiilor în natură. Bidon din inox (bidon + dop ). Închidere cu filet. Mâner transport.Simplu și foarte rezistent.(1,5L).

Avantaje

Deschidere/ închidere Capac cu deschidere rapidă.
Durabilitate Din inox alimentar, foarte solid, nu este izoterm. Nu reține gusturile. 297 g.
Utilizare ușoară Mâner pentru transport, deschidere largă (umplere și întreținere ușoară)1,5L
Păstrează temperatura conținutului Nu este izoterm. Se recomandă utilizarea husei izoterme de 1,5 L.
Descoperiți produsul în detaliu

Informații tehnice

Recomandări de utilizare

Inoxul nu este un material izoterm. Folosiți o husă izotermă adaptată, pentru a păstra temperatura lichidelor.Adaptat și pentru băuturi acidulate.
Atenție! Acest bidon nu păstrează băuturile calde, dar se vor răci repede și bidonul va deveni foarte fierbinte.Nu introduceți la microunde sau în congelator, nu expuneți la flacără directă sau alte surse de căldură.

Detalii

Capacul este prevăzut cu un orificiu permite transportarea în mână sau agățat de o carabinieră. Deschidere largă (Ø 3,6 cm) pentru umplere și întreținere ușoare.Dacă nu vă place deschiderea largă, puteți opta pentru un alt dop(type MH500).Produsul este compatibil cu alte capace din gamă, MH500 (code 8575855) pentru un look și un uz mai sportiv.Capacul de inox poate fi cumpărat la bucată (cod 8615551).

Recomandări de întreţinere

Curățați după fiecare utilizare, cu detergent de vase și apă.Poate fi curățat și în mașina de spălat vase. Atenție, în timpul curățării în mașina de spălat vase, garnitura bidonului poate să iasă. Pentru a păstra etanșeitatea bidonului, repuneți garnitura. A se usca separat (bidonul de capac). Pentru o curățare profundă, înmuiați peste noapte într-o soluție de bicarbonat de sodiu și apă.

Prima utilizare

Clătiți de 3 ori cu apă curată înainte de prima utilizare.

Materiale și reglementări

Am ales pentru bidon inox alimentar 18/8 (304) recunoscut pentru siguranța alimentară, durabilitate și reciclare ușoară.Garnitura este realizată din silicon pentru a asigura etanșeitatea și o durată lungă de viață.Produsele noastre, precum și materialele folosite, respectă normele alimentare în vigoare. Nu conțin Bisfenol A (BPA), conform reglementărilor în vigoare.

Dimensiuni şi greutate

Volum : 1,5 litri
Dimensiuni : Ø 9 cm x 28,3 cm (mâner coborât) / 31cm (mâner ridicat) Deschidere largă : Ø 3,6 cm. Greutate:297 g (Corpul de 242 g și dopul de 65 g). Disponibil: 0,6 L / 1 L / 1,5L

Demersul nostru de dezvoltare durabilă

Am ales:- Un marcaj de gravare cu laser care nu utilizează solvent.- O vopsea fără solvenți (acoperire cu pulbere sau acoperire cu pulbere) care oferă un aspect texturat și limitează condensarea și îmbunătățește aderența.- O reducere maximă a ambalajelor.- Producția într-o fabrică care utilizează 100% energie regenerabilă.- În prezent, acest produs este fabricat în China, dar lucrăm la o aprovizionare europeană pentru a limita transportul.

Nu aruncăm, reparăm!

drumeţii la munte.
Cu trecerea timpului, produsele se vor degrada, unele părți se pot uza, rupe sau se pierd.Pentru a facilita repararea bidonului, capacele sunt disponibile individual.Demersul privind mediul înconjurător la Quechua implică, de asemenea, realizarea acestor produse accesibil pentru tine.

Conceperea produselor: cunoștințele noastre.

Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele masivului Mont-Blanc în Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de întâlnire pentru echipele noastre (designeri, șefi de produs, ingineri...) și practicanți de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produsele pentru drumeții montane și pentru a pune în valoare toată experiența noastră.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Sticlă/Corp
100% Oțel inoxidabil 304
Capac
10% Silicon, 90% Oțel inoxidabil 304
Recomandări de stocare Spălați și uscați înainte de depozitare. Depozitați cu capacul deschis. A se păstra într-un loc uscat şi aerisit.
Restricții de utilizare: A nu se congela sau introduce în microunde.

Angajamentele noastre

Testare produs Produsele Quechua sunt testate în toate condițiile pe care le puteți întâlni în drumeție.
Echipele noastre, precum și un grup de testeri (compus din parteneri, ambasadori și clienți) testează produsele pe toată durata dezvoltării lor până la comercializare.
Garanție 10 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri