DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8405261
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
BICICLETE ELECTRICE PENTRU ORAȘ

Bicicletă de oraș Electrica cadru jos Elops 920 E ELOPS

ELOPS
4/5
Evaluarea utilizatorului
Decathlon
până la 6.999,99LEI -%

de la

6.999,99LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
6.999,99LEI -%
Înainte de 0,00LEIAcum 6.999,99LEI*
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
VERIFICĂ STOC MAGAZIN(E)
Produs conceput pentru ciclism în oraș. Vă deplasați ușor! Vă dinamizați traseele: dacă vântul bate din față, dacă sunteți în întârziere sau dacă bicicleta este încărcată, morotul cu senzor de putere se adaptează efortului vostru.

Avantaje

Confortul în timpul pilotajului Bicicletă confortabilă: poziție ergonomică, furcă cu suspensie.
Utilizare ușoară Bicicletă cu asistență electrică: motor central, cuplu 70 Nm, 7 viteze.
Siguranța bicicletei Circulați în siguranță:lumini LED, frână pe disc (față) și frână V-brake (spate)
Garanție pe viață Garanție pe viață: cadru, pipă și ghidon.
Descoperiți produsul în detaliu

Informații tehnice

Informații tehnice despre motor și baterie

Motor central Brose 250 waţi (în conformitate cu norma europeană). Cuplu motor: 70 Nm. Baterie 36 volți/11,6 Ah (capacitate 418Wh), 2,6 kg, garanție 2 ani (350-500 cicluri încărcare 100%) cu elemenți Samsung. Bicicleta este comandată prin display-ul LED cu 3 moduri + 1 mod "walk", pentru a merge pe lângă bicicletă. Autonomia este cuprinsă între 50-70 km: variază în funcție de greutate, utilizare, denivelări, temperatură exterioară, mod de asistență.

Cum funcționează o bicicletă cu asistență electrică?

Grație motorului de la nivelul pedalelor și senzorului de putere, bicicleta Elops 920 E se adaptează: cu cât pedalați mai mult, cu atât mai mult motorul vă va ajuta mai mult. Bateria este prevăzută cu un indicator luminos al încărcării și cu un anti-furt. Aceasta se poate detașa, pentru a o încărca sau se poate transporta în rucsac când vă lăsați bicicleta afară.

Un cadru jos

Urcați mai ușor pe bicicletă! Pentru trasee mai confortabile, echipa noastră vă propune o bicicletă de oraș cu un cadru jos, din aluminiu. De ce din aluminiu? În afară de faptul că acesta este mai ușor decât oțelul, aluminiul asigură mai multă rigiditate cadrului: transmisia puterii motorului se face mai eficient, pentru mai mult randament. Mărimea M este potrivită pentru cicliști cu înălțimea între 1,55 -1,75m și mărimea L este potrivită pentru cicliști cu înălțimea între 1,75 -1,95m.

Furcă

Bicicletă electrică și confortabilă pentru oraș! Drumurile pavate și capacele de canalizare nu mai sunt o problemă. Grație furcii telescopice (cu suspensie) fără reglare, bicicleta absoarbe, filtrează vibrațiile de pe drum și amortizează șocurile. Aceasta este o bicicletă practică și pe drumuri pavate, pe trotuare, pe șine de tramvai.

Transmisie

Bicicleta este echipată cu schimbător Shimano Nexus 7 viteze, comandat printr-o manetă rotativă. Transmisia pe butuc permite schimbarea vitezelor chiar și în timpul staționării. Nu așteptați să fiți deja în pantă pentru a schimba viteza. De ce o bicicletă electrică are nevoie de viteze? Céline, designer, ne explică: "Dacă în funcție de teren este posibilă schimbarea vitezelor: bicicleta electrică va fi mai eficientă și bateria se va descărca mai greu."

Frâne

Pentru frânare eficientă și sigură, bicicletele noastre au manete de frână Tektro, din aluminiu: sunt ușoare și precise. Pentru frânare puternică și progresivă, chiar și pe timp de ploaie, bicicleta prezinta etriere de frână pe disc mecanic, la roata din față.

Tijă de șa din oțel și șa confortabilă

Tija de șa din oțel absoarbe vibrațiile, iar colierul de șa cu filet reduce riscul de furt. Șaua este preferata noastră: după numeroase teste, echipa noastră a creat o șa lată, cu spumă de diverse grade de duritatate, adaptate punctelor de presiune din contact cu șaua, în timpul deplasării.

Roţi/cauciucuri

Pentru deplasări confortabile, aceasta este prevăzută cu roți de 28 inch. Acestea permit depășirea rapidă a obstacolelor, precum bordurile, trotuarele, capacele de canalizare, liniile de tramvai.
Cauciucurile sunt prevăzute cu bandă reflectorizantă. Jantă cu perete dublu, pentru mai multă rezistență. 36 spițe.

Accesorii

Pentru a vă face deplasările și mai plăcute prin oraș, ne-am gândit la câteva detalii:
-pe portbagaj puteți monta inclusiv un scaun pentru copii. Portbagajul este compatibil și cu gențile cu sistem de fixare autoblocant și bicicleta este prevăzută cu sonerie.
-cric din aluminiu pe roata din spate, special conceput pentru a putea susține greutatea unei biciclete electrice.
-apărători de noroi, pentru a nu vă păta hainele.
-bicicleta se vinde cu încărcător.

Lumini

Nu mai este nevoie să pedalați pentru lumină: bateria furnizează energie. Lumină LED 20 lux integrată în cadru, pentru a vedea la 45 m și a fi văzut din spate, de la 150 m. Sistemul de lumini poate fi controlat de pe ghidon, de pe ecran. Pentru a fi vizibil în fața celorlalți participanți la trafic, luminile se aprind de la prima pedală.

Sfaturi de întreținere

Presiunea cauciucurilor se diminuează în timp. În mod normal, presiunea cauciucurilor scade în timp: o cameră de bicicletă este ușor poroasă. Verificați constant presiunea cauciucurilor. Cauciucurile dezumflate reduc autonomia bateriei, măresc efortul la pedalare și favorizează spargerea. Pentru orice intervenție (curățare, mentenanță electrică sau mecanică) se recomandă înlăturarea bateriei fără a avea acces la curent.

Cuvântul echipei

Bicicleta electrică vă permite să vă deplasați în oraș fără efort, fără a ajunge în întârziere și să transportați cu voi ce aveți nevoie. Această bicicletă permite deplasarea zilnică în oraș. Vă lăsați mașina în garaj și plecați cu bicicleta.

Greutate utilizator

Bicicleta electrică este validată în funcție de norma EN 15194, pentru un utilizator cu o greutate maximă de 125 kg (utilizator și echipament: geantă, scaun copii, coș).

Greutate

S/M: 25,2 kg
LXL: 25,2 kg

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Frame (for bike)
100.00% Aluminiu 6061
instrucțiuni Pentru mai multe detalii despre acest produs, vă rugăm să consultați manualul de instrucțiuni.

Angajamentele noastre

Garanție Garanţie pe viaţă pentru cadru şi ghidon, 2 ani pentru elementele electrice şi piesele de schimb.

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri