INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8405261
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
BICICLETE ELECTRICE PENTRU ORAȘ

Bicicletă de oraș electrică cadru jos 920 E Alb ELOPS

ELOPS
4.1/5
4.1/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 27/09/2021 Gratuit
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 27/09/2021 24,99LEI
Produs conceput pentru ciclism în oraș. Vă dinamizați traseele: când vântul bate din față, când sunteți în întârziere sau când transportați bagaje, motorul cu senzor de putere se adaptează efortului.

Avantaje

Confortul în timpul pilotajului Bicicletă confortabilă:poziție ergonomică,cauciucuri late și furcă cu suspensie.
Utilizare ușoară Bicicletă cu asistență electrică: motor central, cuplu 70 Nm, 7 viteze.
Siguranța bicicletei Circulați în siguranță: lumină LED, frâne pe disc în față și V-brake în spate.
Garanție pe viață Garanție pe viață: cadru, pipă și ghidon.
Descoperiți produsul în detaliu

Informații tehnice

Moto/baterie: informații tehnice

Motor central 250 waţi (în conformitate cu norma europeană). Cuplu motor: 70 Nm.Baterie 36 volți/11,6 Ah (capacitate 418Wh), 2,6 kg, garanție 2 ani (350-500 cicluri încărcare 100%) cu elemenți Samsung foarte stabili.Bicicleta este comandată de la panoul de comandă LED cu 3 moduri + 1 mod "walk", pentru a merge pe lângă bicicletă. Autonomia este cuprinsă între 50-90 km: variază în funcție de greutate, utilizare, denivelări, temperatură exterioară, mod de asistență.

Cum funcționează o bicicletă cu asistență electrică?

Grație motorului de la nivelul pedalelor și senzorului de putere, bicicleta Elops 920 E se adaptează: cu cât pedalați mai mult, cu atât mai mult motorul vă va ajuta. Vă simțiți ca pe o bicicletă clasică!Bateria este prevăzută cu un indicator luminos al încărcării și cu un anti-furt. Aceasta se poate detașa, pentru a o încărca sau se poate transporta în rucsac când vă lăsați bicicleta afară.

Un cadru jos

Urcați mai ușor pe bicicletă! Pentru trasee mai confortabile, echipa noastră vă propune o bicicletă de oraș cu un cadru jos, din aluminiu.De ce din aluminiu? În afară de faptul că acesta este mai ușor decât oțelul, aluminiul asigură mai multă rigiditate cadrului: transmisia puterii motorului se face mai eficient, pentru mai mult randament. Mărimea M este potrivită pentru cicliști cu înălțimea între 1,55 -1,75m și mărimea L pentru cicliști cu înălțimea între 1,75 -1,95m.

Furcă

Bicicletă electrică și confortabilă pentru oraș! Drumurile pavate și capacele de canalizare nu mai sunt o problemă.Ei bine, da: grație furcii telescopice (cu suspensie) fără reglare, bicicleta absoarbe, filtrează vibrațiile de pe drum și amortizează șocurile. Bicicletă practică și pe drumuri pavate, pe trotuare, pe șine de tramvai.

Transmisie

Bicicleta este echipată cu schimbător Shimano Nexus 7 viteze, comandat printr-o manetă rotativă. Transmisia pe butuc permite schimbarea vitezelor chiar și în timpul staționării. Nu așteptați să fiți deja în pantă pentru a schimba viteza.De ce o bicicletă electrică are nevoie de viteze? Céline, designer, ne explică: „În funcție de teren, este posibilă schimbarea vitezelor: bicicleta electrică va fi mai eficientă și bateria se va descărca mai greu."

Frâne

Pentru frânare eficientă și sigură, bicicletele noastre au manete de frână Tektro, din aluminiu:
sunt ușoare și precise. Pentru frânare puternică și progresivă, chiar și pe ploaie, bicicleta prezintă etriere de frână pe disc mecanic pentru roata din față.

Tijă de șa din aluminiu și șa confortabilă

Tija de șa din aluminiu absoarbe vibrațiile, iarcolierul de șa cu filet reduce riscul de furt. Șaua este preferata noastră: după numeroase teste, echipa noastră a creat o șa lată, cu spumă de diverse grade de duritate, adaptate punctelor de presiune din timpul deplasării.

Roţi/cauciucuri

Pentru deplasări confortabile, aceasta este prevăzută cu roți de 28 inch. Acestea permit depășirea rapidă a obstacolelor,cum ar fi bordurile, trotuarele, capacele de canal, liniile de tramvai.
Cauciucurile sunt prevăzute cu bandă reflectorizantă.Jantă cu perete dublu, pentru mai multă rezistență. 36 de spițe.

Accesorii

Pentru a vă face deplasările și mai plăcute prin oraș, ne-am gândit la câteva detalii:
-pe portbagaj puteți monta inclusiv un scaun pentru copii (greutate maximă 27 kg). Portbagajul este compatibil și cu gențile cu sistem de fixare auto-blocant. Bicicleta are o sonerie pre-montată.
-cric din aluminiu pe roata din spate, special conceput pentru a putea susține greutatea unei biciclete electrice.
-apărătoare de noroi, pentru a nu vă păta hainele.
-încărcătorul bicicletei este inclus.

Sistem lumină

Nu mai este nevoie să pedalați pentru a lumina:
bateria furnizează energie. Lumină LED 20 lux integrată în cadru, pentru a vedea la 45 m și a fi văzut din spate, de la 150 m.Sistemul de lumini poate fi controlat de pe ghidon, de pe ecran. Pentru a fi vizibil în fața celorlalți participanți la trafic, luminile se aprind de la prima pedală.

Recomandări de întreținere

Presiunea cauciucurilor se diminuează în timp. În mod normal, presiunea cauciucurilor scade în timp: o cameră de bicicletă este ușor poroasă. A se verifica în mod frecvent presiunea cauciucurilor. Cauciucurile dezumflate reduc autonomia bateriei, măresc efortul la pedalare și favorizează spargerea. Pentru orice intervenție (curățare, mentenanță electrică sau mecanică) se recomandă înlăturarea bateriei fără a avea acces la curent.

Cum întrețin bicicleta electrică?

În mod normal, presiunea cauciucurilor scade în timp: o cameră de bicicletă este ușor poroasă. A se verifica în mod frecvent presiunea cauciucurilor. Cauciucurile dezumflate reduc autonomia bateriei, măresc efortul la pedalare și favorizează spargerea. Pentru orice intervenție (curățare, mentenanță electrică sau mecanică) se recomandă înlăturarea bateriei fără a avea acces la curent.

Cuvântul echipei

Bicicleta electrică vă permite să vă deplasați în oraș fără efort, fără a ajunge în întârziere și să transportați cu voi ce aveți nevoie. Această bicicletă permite deplasarea zilnică în oraș. Vă lăsați mașina în garaj și plecați cu bicicleta.

Greutate utilizator

Bicicleta electrică este validată în funcție de norma EN 15194, pentru un utilizator cu o greutate maximă de 125 kg (utilizator și echipament: geantă, suport copii, coș).

Moduri de asistență

Mod 0: fără asistență
Mod 1: +80%
Mod 2: +160%
Mod 3: +320%

Greutate

S/M: 26,05 kg
LXL: 26,1 kg

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Cadru (bicicletă)
100% Aluminiu 6061
instrucțiuni Pentru mai multe detalii despre acest produs, vă rugăm să consultați manualul de instrucțiuni.

Angajamentele noastre

Garanție Garanţie pe viaţă pentru cadru şi ghidon, 2 ani pentru elementele electrice şi piesele de schimb.

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri

Serviciile noastre

Bicicletă ELOPS 920 E LF
Întreținere și reparare.
Întreținere și reparare.
#