INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8581581
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
BICICLETĂ MTB ADULT

Bicicletă electrică MTB E-AM STILUS 27,5 PLUS Albastru STILUS

STILUS
4.3/5
4.3/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
Produs conceput pentru MTB All Mountain. Bicicletă MTB prevăzută cu motor BOSCH Performance Line CX 2020. Bicicletă MTB cu geometrie modernă și echipament adaptat.

Avantaje

Putere Motor BOSCH PERFORMANCE LINE CX 2020 cuplu de 75Nm, putere de până la 600W.
Autonomie Până la 4h și 1600 m D+, grație bateriei BOSCH POWERTUBE de 500Wh.
Pedalare fluidă Asigură un plus de fluiditate, grație asistenței la pedalare de până la 340%.
Confortul în timpul pilotajului Unghi de direcție de 66°, pipă scurtă, dropseat 120mm.
Controlul traiectoriei Furcă ROCKSHOX 35, 150mm și amortizor ROCKSHOX Deluxe 150 mm.
Forţă de frânare Putere & precizie: frâne hidraulice SRAM Guide RE 200mm/200mm cu 4 pistoane.

Informații tehnice

Bicicletă MTB electrică

Pentru a avansa, trebuie să pedalați! Asistența electrică completează pedalarea cu +40% - +340% (în funcție de modul de funcționare ales) pentru a depăși obstacolele.Profitați de deplasări MTB! Motorul oprește asistența electrică îndată ce încetați să pedalați. Modul pieton compensează greutatea bicicletei MTB când doriți să coborâți de pe bicicletă.

Alegerea mărimii

Mai multe mărimi disponibile: M: între 1,60 m şi 1,69 m.
L: între 1,70 m şi 1,80 m.
XL: între 1,81 m și 1,92 m.

Dacă sunteți la limita între 2 mărimi:
- alegeţi mărimea mai mică, pentru a beneficia de manevrabilitate și mai mult confort (postură mai dreaptă).-alegeți mărimea mai mare, pentru randament mai bun.

Cadru

Cadru din aluminiu cu suspensie integrală, din aluminiu 6061, cu o geometrie compactă.Unghi de direcție la 66°. Geometrie talon spate "Horst link", conceput pentru o cursă de 150mm Trunnion. Bateria este complet integrată în down tube.

Motor cu un cuplu de 75nm

Motorul BOSCH PERFORMANCE LINE CX 2020 este ușor și compact. Acesta este prevăzut cu un cuplu de 75 Nm, pentru pedalare fluidă și relansare și asistență la pedalare până la 340%. Acești senzori îmbunătățesc precizia și calitatea asistenței, pentru randament și utilizare ușoară.

Celule baterie BOSCH

Bicicleta MTB STILUS este prevăzută cu o baterie BOSCH POWERTUBE de 500 Wh care garantează până la 4 ore de autonomie și 1600 m D+ (în funcție de traseu și modul de funcționare). Cadrul este compatibil, fără nicio modificare, cu o baterie de 625Wh (700gr de plus) disponibilă pe bază de comandă la BOSCH.

Sistem încuiere baterie

Montarea/demontarea bateriei se face în mai puțin de 15 secunde:1. ridicați capacul de protecție
2. întoarceți cheia
3. apăsați pe levier în partea superioară a baterieiBateria va fi mereu protejată de vibrații și de infiltrațiile de apă și noroi.

Ecran de control

Prevăzută cu un model de ecran PURION: un ecran de bord minimalist.Deplasându-vă, puteți obține toate informațiile importante foarte simplu, cu ambele mâini pe ghidon.5 moduri de asistență.

5 moduri de asistență

Bicicleta MTB STILUS este prevăzută cu 5 niveluri de asistență: Eco, Tour, eMTB, Turbo și Walk.Modul Eco este foarte economic,
modul Tour asigură o utilizare polivalentă,
modul eMTB este de asemenea polivalent, dar consumă puțin mai multă energie
și modul Turbo este prevăzut pentru relansări puternice.Pentru pasajele mai dificile, puteți alege modul "Walk", pentru a împinge mai ușor bicicleta.

Suspensie ROCKSHOX

Furcă ROCKSHOX 35 cu o cursă de 150mm.Arc pneumatic DebonAir ™ ce asigură absorbția șocurilor.Amortizor ROCKSHOX Deluxe cu o cursă de 150 mm:
Arcul DebonAir™, complet reglabil, asigură o senzație de omogenitate la nivelul cursei.

Transmisie


Transmisie SRAM SX, 1 singură foaie 1x12, pentru pedalare ușoară, precizie, schimbare rapidă a vitezelor și rezistență în timp.
Casetă: SRAM EAGLE,11/50 (11-13-15-17-19-22-25-28-32-36-42-50). Pinionul cu 50 de dinți asigură un randament bun, pentru trasee solicitante.Etrier special One-Click

Roţi

SUNRINGLE DUROC SD42: aceste roți au fost special concepute pentru MTB:- jante de 36mm, 32 spițe în față și în spate, pentru un plus de rezistență și susținere a cauciucurilor late de 2,6".- axe traversante cu format BOOST 12x148 în spate și 15x110 în față, pentru un plus de confort.
- butuci din aluminiu, cu rulmenți etanși.- compatibilitate TUBELESS READY, cu fond de jantă premontat: aveți nevoie de cauciucuri tubeless și valve specifice PREST.

Cauciucuri

Cauciucuri SCHWALBE Smart AM 27.5 x 2.6.Acest cauciuc este prevăzut cu un profil modern și echilibrat, care asigură o deplasare confortabilă și o aderență laterală optimă pe orice tip de teren. Ideal pentru terenuri seci și mixte.Cauciucuri Tubeless Ready

Frâne pe disc hidraulic

Manete de frână ușor de acționat. Etrierele cu 4 pistoane și tehnologia inovatoare SwingLink asigură un contact optim al plăcuțelor și un control crescut al sistemului de frânare. Sistem de frânare ușor, rapid și precis.

Ghidon, pipă

Pipă scurtă din aluminiu, de 50 mm.Ghidon din aluminiu, de 760mm

Șa/tijă de șa

Bicicleta este prevăzută cu o tijă de șa telescopică, de 120mm.Aceasta vă permite să coborâți centrul de greutate, pentru confort în timpul coborârilor mai tehnice.

Recomandările noastre

Sfat n°1
Purtați cască și echipament adaptat.
Sfat n°2
Luați cu voi un kit de reparații.Sfat n°3
Dacă nu doriți să vă opriți și să beți apă, luați cu voi un rucsac cu rezervor de apă.

Mențiuni legale

Pentru a optimiza rezistența materialelor, vă recomandăm ca greutatea maximă să nu depășească 120kg (practicant MTB echipat și bicicletă MTB ).

Greutate

M: 25,5 KGM
L: 25,5 KGM
XL: 25,5 KGM
Greutate fără pedale

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Recomandări de stocare Bicicleta trebuie depozitată într-un loc uscat, la temperatură medie, departe de produse corozive şi atmosferă salină. A nu se depozita bateria goală și a se încărca cel puțin o dată la 6 luni.
instrucțiuni Pentru mai multe detalii despre acest produs, vă rugăm să consultați manualul de instrucțiuni.

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri