INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8385583
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
BATOANE, GELURI ȘI RECUPERARE

Baton Proteine After Sport Caramel Ciocolată 40g APTONIA

APTONIA
4.7/5
4.7/5
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 08/05/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 10/05/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 10/05/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru a asigura un aport de proteine, după efortul de intensitate medie sau mare. Cotribuie la recuperare. Baton bogat în proteine și glucide, a se consuma la 30 de minute după efort ! Consumați împreună cu o băutură de recuperare.

Avantaje

Aport energetic Aport de 161kcal / 18g de glucide pe baton.
Concentraţie de proteine Conține 11 g proteine din lapte (mix whey-caseină-soia) pe baton.

Informații tehnice

Produs conceput pentru recuperare

Pentru a-și garanta eficiența, se recomandă consumul unui baton în jumătate de oră de la începerea efortului. De ce conține glucide? Glucidele contribuie la recuperarea unei funcții musculare normale (contracție), după un efort fizic intens și/sau prelungit, care a produs oboseală musculară și o diminuare a rezervelor de glicogen din mușchii scheletici. De ce conține proteine? Proteinele favorizează reconstruirea fibrelor musculare slăbite, din cauza efortului.

Ce mai trebuie consumat pe lângă baton?

Apă pentru hidratare, consumată la intervale regulate (mai mult sau mai puțin în funcție de transpirație); Sodiu pentru hidratare și pentru o mai bună absorbție a glucidelor; Bicarbonat pentru reducerea acidității. Din aceste motive, se recomandă apa bogată în bicarbonat și sodiu.

Când trebuie să consum un produs de recuperare?

Ce-i prea mult strică! Acest produs de recuperare nu este absolut necesar după o sesiune scurtă sau ușoară de sport, sau dacă urmează să luați masa într-o oră (Atenție! Aceasta trebuie să fie bogată în glucide, proteine și anti-oxidanți).

Aportul de proteine

Nu trebuie să consumați foarte multe proteine. Recuperarea și reconstrucția musculară nu este cea mai bună, dacă există un aport mai mare de 20 g de proteine. Un aport prea mic de proteine, nu permite o recuperare optimă. Pentru a favoriza construcția musculară și refacerea glicogenului muscular, este bine să asociați glucidele cu proteinele.

Recomandări

În completarea unei activităţi fizice, este important să aveţi o alimentaţie variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.Hidratați-vă constant.

Origine

Fabricat în Germania.

Tabel nutrițional

Valori nutriţionale :100g | 40g (=1 baton) Valoare energetică : 1698kJ - 403kcal | 679kJ - 161kcal Grăsimi: 13 g | 5,1 g, dintre care acizi grași: 7,5 g | 3,0 g, Glucide: 45,0g | 18,0g, dintre care zahăr: 30,0g | 12,0g. Proteine: 26,0 g | 11,0 g. Sare : 0,23g | 0,09g .

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Recomandări de stocare A se depozita într-un loc uscat și răcoros.
Restricții de utilizare: A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Mențiuni legale Pentru recuperare optimă, se recomandă acumularea a 4 g de glucide/ kg greutate corporală, în cele 4-6 ore după oprirea antrenamentului. În caz de consum prelungit (> 2 luni), cereţi sfatul unui medic. Contraindicat în caz de insuficiență renală, hepatică, femeilor însărcinate și copiilor sub 14 ani.

Angajamentele noastre

Aprobat de Produsele Aptonia sunt aprobate de nutriționistul nostru și de persoanele care l-au testat.
Testare produs Produsele sunt testate după fiecare etapă de producţie de către partenerii noştri tehnici şi de către consumatori.

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri