INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8562324
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
BATOANE, GELURI ȘI RECUPERARE

Baton de Cereale cu Fructe de pădure Clak 6 x 21g APTONIA

APTONIA
4.4/5
4.4/5

Gust : Fructe roșii

Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 24/09/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 24/09/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 24/09/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru antrenamente de alergare sau ciclism, mai mici de 3 ore. Dorești un baton de cereale de calitate, pentru sport? Înainte, în timpul sau după antrenamente, bucurați-vă de un baton de cereale ce nu conține ulei de palmier.

Avantaje

Aport energetic Asigură energie echivalentă a 79 kcal 88 kcal în funcţie de aromă.
Deschidere/ închidere Deschidere rapidă, datorită sistemului Clak.
Transportare ușoară Se poate transporta în buzunar.
Compoziție Conține 5 cereale: ovăz, grâu, porumb, secară și orez. Fără ulei de palmier.

Informații tehnice

O nouă rețetă:

Îți propunem un baton de cereale cu puțin zahăr: datorită înlocuirii siropului de glucoză cu sirop de orez. Am eliminat toți aditivii și ingredientele ce nu aduc un aport energetic. Câteva exemple? Am înlăturat sorbitolul, caramelul aromat și esterii de zahăr ai acizilor grași și mai ales: fără ulei de plamier!

Produse mai sănătoase și responsabile

"Când citim conținutul unui produs, descoperim multe ingrediente pe care noi nu le folosim în bucătărie. Ideea este crearea unui produs ce este asemănător cu ce gătim acasă. Desigur, când producem alimente sportive sunt necesari anumiți aditivi, dar știm ce și de ce folosim acești aditivi. Am dorit un produs adaptat pentru sport. Și pe lângă acest lucru, am dorit să fim responsabili față de natură și nu am mai folosit ulei de palmier."

Baton cu cereale

De ce o nouă rețetă? Pentru a avea un produs mai sănătos, responsabil față de mediu și adaptat practicii. Echipa noastră a conceput o rețetă nouă. Provocarea: A aduce mai multă valoare produsului. Am testat produsul împreună cu sportivi. Rezultatul: un baton plin de nutrienți, fără ulei de palmier!

Origine și reglementare

Batoane fabricate în Spania. Norma antidopaj? Produsul este conform cu norma antidopaj AFNOR NF V94-001 la data fabricației lotului.

Nutriția sportivă a viitorului: mai savuroasă și eco-responsabilă

Aube, persoana responsabilă de ingrediente: ”Implicarea noastră în alegerea ingredientelor depășește cu mult cerințele de reglementare. Eliminăm progresiv aditivii în măsura posibilității. În demersul de selecție a ingredientelor și a aditivilor, am avut în vedere respectarea problemele etice, a mediului înconjurător șia sănătății. Ne-am dorit să simplificăm rețeta și să avansăm în această direcție, pas cu pas.”

Tabel nutrițional

Valori nutriţionale:100g | 21g (=1 baton) Valoare energetică: 379kcal - 1597KJ | 79kcal - 335KJ Grăsimi: 6,7 g | 1,4 g, dintre care acizi grași: 0,8 g | 0,2 g, Glucide: 72,0g | 15,0g , dintre care zahăr: 24,0g | 5,0g . Fibre alimentare: 5,9g | 1,2g. Proteine: 4,6 g | 1,2 g. Sare: 0,32g | 0,06g *% aport zilnic de referință.

Greutate

0,021 kg

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Recomandări de stocare A se păstra într-un loc răcoros şi uscat.

Angajamentele noastre

Testare produs Gama de batoane de cereale a fost dezvoltată în laboratoarele Aptonia.
30 persoane au fost invitate să guste din fiecare aromă, în timp ce depuneau efort. Produsul a fost validat înainte de comercializare.

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri