DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8353819
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
BODYBUILDING GREUTATEA CORPULUI - ACCESORII

Bară tracțiuni Pull up bar bodybuilding 100 cm DOMYOS

DOMYOS
4.3/5
4.3/5
Decathlon
Produs conceput pentru bodybuilding. Permite realizarea cu ușurință a exercițiilor cu greutatea propriului corp. Vă propunem Pull Up Bar: o bară de tracțiuni care se fixează și se scoate fără șurub obligatoriu, pentru a lucra partea superioară a corpului într-un moment.

Avantaje

Durabilitate Bara suportă o greutate de 100kg fără șurub de fixare și 130kg cu șurub.
Polivalență Lucrați spatele, brațele și abdomenul cu un singur accesoriu.
Montare/demontare Plasați și retrageți bara cu ușurință cu sistemul de fixare fără unelte.
Compactare Puteți depozita cu ușurință bara sub pat sau sub un dulap.

Informații tehnice

O bară de tracțiune concepută pentru tine, pentru exerciții acasă.

Echipa noastră îți propune o bară de tracțiune potrivită pentru domiciliu. Nu este nevoie să o prinzi cu șuruburi datorită sistemului de fixare sub presiune. Rezultatul? Un spate bine lucrat.

Cum instalăm bara de tracțiuni?

Vei putea să realizezi tracțiuni cu palmele în față, pe bară. Pentru a realiza tracțiuni cu palmele mâinilor orientate spre tine, este necesar să te plasezi de cealaltă parte a barei. În acest fel, bara nu se va slăbi.

O bară de tracțiuni pentru orice tip de exercițiu?

Tonifierea musculară, precum și bodybuilding-ul, bara de tracțiuni permite lucrarea părții superioare a corpului datorită exercițiilor de suspensie: bicepși, mușchii dorsali, umeri, pectorali și chiar abdominali. Tracțiunile la bară cu priză de tip supinație (cu palmele spre sine) solicită și mai mult bicepșii. Tracțiuni cu priză în pronație (cu palmele spre față), pune accentul pe lucrarea spatelui. Și pentru abdomen? Ridicați genunchii în timpul tracțiunilor!

Cum începem antrenamentul?

Ridicarea propriei greutăți a corpului este, adesea, una dintre principalele provocări în cazul bodybuilding-ului cu greutatea propriului corp. Pentru a începe, puteți utiliza benzile training bands, care vă permit reducerea unei părți din greutatea corpului. Odată ce stăpâniți tracțiunile, puteți purta o vestă cu greutăți pentru a mări dificultatea.

Dimensiuni și utilizare

Bara de tracțiuni este reglabilă de la 95 la 120cm lungime, pentru un diametru de 30 mm. Suportă o încărcătură de 100 kg fără a fi înșurubată și de 130kg cu șurub de fixare.
Dacă este prinsă cu șurub, poți prinde chingi de suspensie / elastice pentru a varia exercițiile.
La final, vă recomandăm să verificați soliditatea pereților înainte de a instala bara de tracțiuni și să evitați prinderea în pereți din plăci de gips carton! ;)

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Structură
100% Oțel
Spumă
100% Cauciuc nitril butadin
Capac
100% Poliuretan termoplastic
Restricții de utilizare: Greutatea maximă: 130kg cu șurub de fixare
100kg fără șurub

Angajamentele noastre

Testare produs Toate barele noastre de tracțiuni au fost testate și validate de utilizatorii și ambasadorii noștri înainte de a fi expuse în magazin.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri