INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Decathlon Crosstraining

ÎMBUNĂTĂȚEȘTE-ȚI
MOBILITATEA!

Cu ajutorul
antrenamentelor
de crosstraining

YVES PATTE

Sociolog
Coach Crosstraining Nivel 1
Fondator Crosstraining
Nivelles

Interviu cu un pionier al Crosstraining-ului în Europa

Yves PATTE, din Belgia, este printre primele persoane care au testat metoda Crosstraining. Acum câțiva ani, crezând că este într-o bună formă fizică, a terminat „HS”, după primul său WOD.

Acesta a fost momentul în care a realizat că își dorește să continue să practice Crosstraining și, de asemenea, să împărtășească și cu ceilalți pasiunea sa. Așa că, și-a deschis o sală de Crosstraining în Belgia, la Nivelles.

Ceea ce i-a plăcut este faptul că Crosstraining-ul este o practică diferită de fitness-ul tradițional și că se adresează tuturor. Este un mix de îmbunătățire și tonifiere fizică, care vizează, în același timp, dezvoltarea rezistenței cardio-vasculare, a forței, a anduranței, a vitezei, a dinamismului, a flexibilității, a agilității, a coordonării, a preciziei și a echilibrului.

Această metodă privilegiază mișcările funcționale variate, efectuate la intensitate relativ mare. Yves și echipa sa de Crosstraining Nivelles au acceptat să sprijine echipa Decathlon în timpul procesului de producție pentru a crea cele mai potrivite accesorii ca acest tip de antrenament să se desfășoare în deplină siguranță.

Atunci când începem atrenamentul de Crosstraining, este destul de dificil să realizăm exerciții cu greutatea propriului corp.
Banda elastică Training asigură o mai bună eficiență în cazul anumitor mișcări, iar pe altele le face mai ușor de executat.
Aceasta permite, de asemenea, îmbunătățirea mobilității și a flexibilității.
În concluzie, în funcție de obiectivele tale, banda elastică training îți permite să progresezi, să te tonifiezi și să îți dezvolți flexibilitatea!

Flotări

Pregătire

1. Prinde elasticul la o înălțime de 2 metri.

2. Elasticul trebuie să fie la nivelul sternului, iar corpul în poziție de flotare, cu fața în jos.

Execuție:

1. Mâinile sunt despărțite la nivelul umerilor, iar umerii sunt aliniați sub elastic.

2. Corpul trebuie să fie paralel cu solul. Îndoaie brațele pentru a coborî corpul spre sol și îndreaptă-le pentru a te reîntoarce în poziția de flotare.

Genuflexiuni

Pregătire

1. Prinde elasticul la o înălțime de 2 metri.

2. Elasticul trebuie să fie la nivelul sternului, iar corpul în poziție de flotare, cu fața în jos.

Execuție:

1. Îndoaie picioarele pentru a coborî în poziție de genuflexiune, menținând șoldurile sub nivelul genunchilor. Așază-te pe elastic, menținând spatele drept și călcâii pe sol.

2. Ridică-te în același mod, întinzând picioarele.

tracțiuni la bară

Pregătire

1. Prinde elasticul la o înălțime de 2 metri.

Execuție:

1. Prinde-te de bară și plasează-ți picioarele în elastic.

2. Datorită unei mișcări dinamice de deschidere/închidere a șoldurilor, ridică-te deasupra barei astfel încât să ai brațele ușor îndoite.

3. Cu ajutorul elasticului, ridică-te deasupra barei.

4. Apoi, cu ajutorul brațelor, împinge-te pentru a te redresa.

Echipa noastră de pasionați a conceput acest produs pentru antrenamentul de bodybuilding, de cross-training sau de educație fizică.
Banda elastică Training permite, în același timp, tonifierea și dezvoltarea flexibilității.
Acest accesoriu polivalent va fi cel mai bun aliat în timpul antrenamentelor tale.