INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Pantaloni scurți pentru băieți

11 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Cum alegi pantalonii scurți de sport pentru băieți?

Echipamentul sport potrivit se alege ținând cont de materialul din care este confecționat, alături de tehnologiile existente care trebuie asortate cu tipul de sport practicat. Pantalonii scurți de sport pentru copii se aleg în funcție activitatea sportivă care urmează a fi desfășurată. Prin urmare, există tipuri de pantaloni scurți astfel croiți încât să se plieze pentru activitățile care presupun efort minim, mediu sau ridicat. În funcție de fiecare este stabilită lungimea, materialul și tipul de croială. De aceea, pentru sporturile care necesită multă mișcare, sunt mai potriviți pantalonii scurți de sport cu o lungime până la genunchi pentru că oferă susținere musculaturii și elasticitate. În schimb, pentru activitățile de tip cardio, în care rezistența și viteza sunt mai importante, pantalonii mai scurți oferă un grad de confort ridicat, permițând pielii să respire și mai multă libertate de mișcare.

Ce tip de material este potrivit pentru pantalonii scurți de sport pentru băieți?

Pentru activitățile lejere, bumbacul este alegerea potrivită datorită confortului și a țesăturii moi, foarte plăcute la atingere.

Pentru sporturile solicitante, materialele sintetice, combinate cu tehnologiile avansate sunt o alegere potrivită. Elastanul, poliesterul, poliamida permit pielii să respire, să își păstreze temperatura optimă și să usuce în timp record transpirația. Pentru un plus de eficiență, alege și combinația de material cu tehnologiile performante de tip dry fit (uscare rapidă a țesăturii), coolmax (pentru respirabilitatea pielii) și climacool (cum ar pantalonii căptușiți cu mesh pentru a spori circulația aerului).

De ce să alegi pantalonii de sport scurți pentru băieți de la Decathlon?

În crearea pantalonilor scurți pentru copii de la Decathlon au fost consultați specialiștii și sportivii de performanță, astfel încât aceștia și-au adus aportul asupra specificațiilor echipamentelor pentru a fi cât mai performante și să ofere confort sporit atât amatorilor, cât persoanelor care practică sportul la un nivel avansat.