INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Dopuri de urechi, Clesti de nas

8 produs produse

Ordonează după:

Accesorii pentru înot - care sunt cele mai bune dopuri de urechi și clești de nas pentru antrenament?

Înotul este un sport pe cât de solicitant, pe atât de eficient pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor și pentru păstrarea tonusului muscular al adulților. Nu pune presiune asupra încheieturilor și articulațiilor, așa că este forma preferată de mișcare de adulți și copii, deopotrivă. Pentru antrenamente eficiente și în siguranță, ai nevoie, pe lângă costumul de baie sau slip, și de accesorii înot confortabile, potrivite pentru tine. De aceea, ai nevoie de dopuri de urechi pentru înot etanșe și elastice, care se adaptează perfect formei urechii, pentru a nu lăsa apa să pătrundă înăuntru. De asemenea, ai nevoie de clești pentru nas, mai ales dacă practici înotul în mod frecvent. ;

Când ai nevoie de dopuri pentru urechi și clești de nas?

Dopurile pentru urechi sunt accesorii pentru înot care sunt folosite mai ales de către cei care practică acest sport în mod frecvent sau fac antrenamente solicitante, la nivel de performanță. De asemenea, sunt indicare pentru înotătorii care practică săriturile, pentru că urechile trebuie să fie cât mai protejate Cleștii de nas înot sunt folosiți cu precădere pentru înotul sincron, unde timpul petrecut sub apă este mai mare decât la înotul clasic.

De ce să cumperi clești de nas și dopuri de urechi de la Decathlon?

La Decathlon și pe Decathlon.ro ne gândim tot timpul la lucrurile de care ai nevoie pentru a-ți urma pasiunile și avem o gamă variată de echipamente și accesorii din care să le alegi pe cele potrivite pentru tine. Online sau în magazine, găsești echipamente pentru înot complete și accesorii din materiale de cea mai bună calitate, de la branduri cunoscute și la cele mai accesibile prețuri!