DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Genti impermeabile si recipiente apa Caiac

14 produs produse

Ordonează după:

  • Filtre aplicate: (0) Șterge tot
  • Tip produs

  • Volum

  • Culoare

  • Pret

  • Opinia utilizatorilor

Descoperiți gențile și husele etanșe, ideale pentru protejarea telefonului mobil la bordul caiacul dumneavoastră ITIWIT

O dată îmbarcați în caiac, este dificil să vă protejați bunurile de apă, fără echipamentul adecvat. Telefoanele mobile sunt produse dintr-un material sensibil la contactul cu apa, chiar dacă sunt utile în timpul navigării în caiac. Dacă vă hotărâți să vă luați telefonul modul la bordul ambarcațiunii dumneavoastră, echipațivă cu o husă etanșă, chiar dacă vă considerați experimentat în această practică. Gama Decathlon vă pune la dispoziție mai multe astfel de modele: huse pentru telefoane mici, sau mari, huse pentru tablete, etc. Există de asemenea huse etanșe tactile, care vă permit să utilizați în continuare telefonul mobil. Pentru a evita ca telefonul dumneavoastră să se scufunde în cazul în care îl scăpați, alegeți husele etanșe flotabile !

Bidoanele etanșe: un accesoriu polivalent pentru caiac

Bidoanele etanșe sunt concepute să vă protejeze bunurile de ploaie sau umiditate, în timpul ieșirilor cu un caiac rigid. Există bidoane etanșe cu o capacitate de la 4 la 30 de litri, pentru a răspunde tuturor nevoilor dumneavoastră. Avantajele acestora? Bidoanele pentru caiac sunt în totalitate etanșe, chiar și în cazul răsturnării cu ambarcațiunea. O gură de deschidere încăpătoare vă va permite să aveți acces cu ușurință la bunurile dumneavoastră. Acest accesoriu se poate conecta direct la caiacul dumneavoastră, pentru a nu risca să îl pierdeți.

Rucsacurile etanșe ITIWIT: pentru a vă păstra bunurile uscate în timpul plimbării în caiac.

Un alt produs din gama genți, huse li bidoane ITIWIT : rucsacul etanș. Acest rucsac pretejează împotriva apei, în timpul plimbarii în caiac sau a scufundărilor scurte. Este ideal pentru protejarea articolelor vestimentare de schimb sau pentru transportarea alimentelor la bordul ambarcațiunii. Alegeți produsul care să aibă capacitatea potrivită practicii și duratei plimbărilor dumneavoastră: 5L, 10L, 20L, 30L, 40L sau 60L. Choisissez la contenance la plus appropriée à votre pratique ou à la durée de vos sorties : 5L, 10 L, 20 L, 30 L, 40 L ou 60 L. Acum sunteți echipat corespunzător pentru practicarea sporturilor în caiac!