DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Dinghy, Catamaran (Navigatie usoara)

19 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Un combinezon pentru practicarea navigației ușoare cu vele

Universul navigației le oferă pasionaților o paletă extinsă de emoții și senzații, dar implică de asemenea exigențe și solicitări din punct de vedere fizic, în special când condițiile meteo se degradează. Pentru a rămne uscați și pentru a împiedica pierderile de căldură când temperatura variază, luați în calcul echiparea cu un combinezon pentru navigația ușoară cu vele. Acest articol tehnic se poartă pe sub vesta de flotabilitate. Pe langă variatate de modele, produsul dispune și de întărituri în zona genunchilor și a feselor, pentru a diminua efectele nocive ale frecării. Anumite modele de combinezoane, mai subțiri, sunt croite astfel încât să faciliteze statul în șezut; garantăm un grad ridicat de libertate de mișcare în timpul manevrelor efectuate la bordul ambarcațiunii!

Jachete, topuri, încălțăminte și mănuși, totul la Decathlon: mereu un confort sporit în timpul navigării

navigării cu ambarcațiuni cu vele. Întăriți beneficiile jachetei dumneavoastră adăugând și un top termic pe sub combinezon. Dacă sunteți adepți ai ieșirilor pe mare în timpul iernii, înarmați-vă și cu mănuși și încălțăminte din neopren, pentru a conserva căldura mâinilor și a picioarelor dumneavoastră, protejându-vă atât de îngheț, cât și de posibile accidentări.

Vesta de flotabilitate și hamul pentru tractare: două accesorii indispensabile în timpul navigației cu ambarcațiuni cu vele

Hamul pentru tractare vă permite să vă poziționați corpul în timpul navigării, neutralizând mișcările violente ale ambarcațiunii. Alegeți un ham rezistent și confortabil, pentru un plus de siguranță în timpul navigării. Alt accesoriu în ceea ce privește securitatea: vesta de flotabilitate este obligatorie la bord. Reglementările impuse tuturor practicanților de navigație folosind ambarcațiunile cu vele specifică dispunerea de o vestă de salvare cu un indice de flotabilitate mai mare de 50 de Newtoni, pentru fiecare persoană prezentă la bord.