INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Placi inot, Pull Buoy, Accesorii rezistenta

6 produs produse

Ordonează după:

  • Filtre aplicate: (1) Șterge tot
    Placă înot
  • Tip produs

  • Opinia utilizatorilor

Pull buoy, un accesoriu pentru dezvoltarea tehnicității în timpul practicării natației

Fie că sunteți proaspăt înițiat sau experimentat în practicarea înotului, puteți mereu să vă îmbunătățiți tehnicitatea mișcărilor și musculatura datorită unui pull buoy de la DECATHLON. Acest accesoriu pentru natație din spumă se plasează între coapse, obligându-vă astfel să vă folosiți mai mult partea superioară a corpului, căpătând precizie la nivelul mișcărilor cu mâinile.

Antrenează-ți partea superioară a corpului cu ajutorul unui pull buoy

Principiul din spatele unui pull buoy este simplu: acest produs flotant este conceput pentru a se pune între coapse, ceea ce vă forțează să le mențineți încordate și imobilizate. De aceea, partea superioară a corpului, în special mușchii abdominali și dorsali sunt solicitați pentru a înota și pentru menținerea flotabilității. Un pull buoy este deci recomandat în special dacă vă doriți să vă antrenați musculatura la nivelul superior al corpului; acesta ajută de asemenea și la perfecționarea mișcării mâinilor, implicate în stiluri precum bras sau liber. Pentru a eficientiza procesul de definire a musculaturii, produsul poate fi ținut inclusiv între glezne.

Un accesoriu ce poate fi asociat cu alte elemente

Pentru a vă completa echipamentul de natație, utilizați un pull buoy de la DECATHLON împreună cu o pereche de palmare. Acestea adaugă un plus de viteză împingând apa mai puternic, în timp ce continuați să vă tonifiați musculatura în jumătatea superioară. Un alt articol adiacent ar fi elasticul de menținere a gleznelor împreunate, pentru a augumenta efectele antrenamentului. De asemenea, există produse cu dublă utilizare, atât ca și planșă, cât și pull buoy. Acestea pot fi folosite fie ca o placă pentru perfecționarea mișcării de forfecare a picioarelor și îmbunătățirea respirației, sau, când este plasat între coapse, ca un pull buoy.