INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Costume inot femei

77 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare
Costume natatie dama

Alegerea unui costum de natație pentru damă

Pentru practicarea natației sau a aquagymului, la Decathlon vă propunem o gamă diversificată de costume de natație pentru damă. Costume dintr-o piesă sau din două, croială tip slip sau șort , viu colorate sau monocrome, puteți alege modelul care se mulează cel mai bine pe preferințele dumneavoastră. Concepute pentru înotătoare ocazionale, consecvente sau intensive, acestea sunt foarte confortabile, rezistente la clor și oferă un grad ridicat de libertate de mișcare.

Costume de natație pentru toate tipurile de înotători

Indiferent de frecvența dumneavoastră de a vă antrena, Decathlon a conceput o gamă variată de costume de natație, pentru a corespunde tuturor nevoilor utilizatorilor. Produsele disponibile acoperă toate brandurile reprezentative pentru producerea echipamentului de înot: Arena, Nabaiji, Speedo, Adidas... Modelele disponibile au tipuri diferite de croială, de la cea cu spatele in formă de O, pentru un plus de libertate în mișcare, sau în Y pentru un plus de susținere, până la cea în formă de U, pentru un plus de feminitate.

Decathlon vă echipează pentru natație

Pentru dezvoltarea mușchilor de la picioare, este ideală utilizarea labelor pentru natație. Scurte sau lungi, vă ajută să parcurgeți mai ușor fiecare lungime de bazin, mai ales dacă sunt însoțite de o placă din plută. Nu uitați de indispensabila cască pentru natație, atât pentru a vă proteja părul de efectul clorului, cât și pentru o mai bună hidrodinamică: din material textil sau silicon, în funcție de preferințele personale. De asemenea, mai sunt și ochelarii pentru natație pentru o vizibilitate mai bună sub apă: confortabili și etanși, pentru toate tipurile de înotători! Indiferent de frecvența dumneavoastră de a înota, Decathlon este întotdeauna pregătit.