INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Adidași tenis copii

71 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

CUM SĂ ÎȚI ECHIPEZI COPILUL PENTRU TENIS?

Tenisul este un sport foarte apreciat atât la nivel internațional, cât și în România. Deși mulți copii îl practică, în lipsa unui echipament adecvat cei mici nu se pot bucura la maximum de el, iar realizarea performanțelor în acest sport poate fi îngreunată de lipsa echipamentului potrivit. Așa cum rachetele se aleg în funcție de performanță și înălțimea copilului, pantofii trebuie aleși în coordonare cu terenul pe care cel mic joacă.

CUM ALEGI ÎNCĂLȚĂMINTEA PENTRU TENIS COPII?

Copiii au nevoie, alături de echipamentul pentru tenis, de accesorii și bineînțeles de o rachetă tenis. Pe lângă toate acestea, copii mai au nevoie și de încălțăminte potrivită pentru tenis. Pantofii de tenis trebuie să fie de calitate, ușori și confortabili, să poată susține bine gleznele ca să evite potențiale accidentări. Cele mai potrivite perechi de încălțăminte de tenis pentru copii sunt cele în care picioarele au libertate de mișcare și care oferă o respirabilitate foarte bună.


CE AVANTAJE OFERĂ ADIDAȘII DE TENIS PENTRU COPII?

Tenisul este un joc în care se execută multe mișcări intense precum sărituri, alunecări, întoarceri, sprintaări și opriri care exercită o presiune mare asupra genunchilor, gambelor, gleznelor și tălpii piciorului. De aceea, pantofii de tenis pentru copii au rolul de a asigura condițiile optime pentru ca jocul să se desfășoare în siguranță, prevenind diversele afecțiuni medicale ce pot apărea odată cu aceste mișcări.

Respirabilitatea picioarelor este asigurată de materialul mesh și perforațiile poziționate pe zona din față a încălțămintei. Meshul este un material sintetic foarte ușor, cu o densitate scăzută, de aceea permite aerului să circule optim.

Absorbția șocurilor este garantată de talpa interioară din spumă, în timp ce aderența optimă este asigurată de talpa exterioară din cauciuc. Totodată, cauciucul este și un material foarte rezistent la frecare. De aceea, adidașii de tenis pentru copii se păstrează foarte bine în timp. Întăriturile din zona călcâiului și a degetelor, precum și talpa mai lată au rolul de a oferi stabilitate și susținere mai bună picioarelor.


DE CE SĂ ALEGI ÎNCĂLȚĂMINTEA DE TENIS PENTRU COPII DE LA DECATHLON?

Încălțămintea de tenis pentru copii de la Decathlon respectă cele mai înalte standarde de construcție, astfel încât să ofere confort și siguranță. Calitatea adidașilor este certificată de testele la care au fost supuși atât în laborator, cât și pe teren. În laborator s-a urmărit rezistența materialelor în timp și abraziunea tălpii, lipirea, toxicitatea și nivelul de rezistență la razele UV. După validarea calității obținute în urma testelor de laborator, încălțămintea a fost testată și pe teren, în condiții reale de practică. Rezultatul a fost același: încălțămintea este ideală pentru a fi purtată pe orice tip de suprafață, asigură aderență, stabilitate și o amortizare optimă a șocurilor.