INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Accesorii petanque

15 produs produse

Ordonează după:

Bilele pentru Petancă, accesorii tehnice pentru un sport dinamic

Practicat ca un hobby sau în competiție, petanca este o activitate populară în timpul verii cât și restul anului. Acest sport de precizie se bazează în principal pe calitatea bilelor de petancă pe care le folosiți. DECATHLON vă însoțește în căutarea acestor accesorii, pentru adulți sau pentru copii, adaptate pentru practica dvs.

De ce este important să alegeți corect bilele pentru Petancă?

Fiecare jucător de petancă, chiar amator, are o specialitate. Pentru fiecare dintre acestea, este mai bine să folosiți bile de petanca adaptate. Diametrul, compoziția și greutatea lor fac diferența. De asemenea, este important să alegeți un material care să se potrivească corpului dvs., astfel încât jocul să rămână o plăcere. În funcție de tipul de teren pe care doriți să îl practicați, aveți bile netede sau striate.

Bile pentru Petancă pentru toate vârstele și toate nivelurile

Copiii doresc adesea să imite adulții pe care îi văd jucând acest joc. Pentru ei, există truse speciale, constând din bile de plastic pentru petancă. Cei mai tineri sunt introduși în acest sport, pe gazon sau pe nisip. Adulții care caută distracție pot alege dintr-un set complet pentru diferite tipuri de teren. Pe de altă parte, pentru a participa la concursuri, este recomandabil să se orienteze spre bile de petancă omologate de F.I.P.J.P. (Federația Internațională a Jocurilor de Petanca).

Accesorii care trebuie să însoțească bilele de Petancă

Îngrijirea echipamentului dvs. în petancă este esențială. Se recomandă plasarea materialului într-o husă de depozitare pentru bilele de petancă. Acestă husă permite protejarea și transportul cu ușurință. Bilele și cercurile de Petancă sunt alte accesorii esențiale pentru a practica această activitate. În plus, când joci, cel mai bine este să porți haine confortabile care să nu interfereze cu mișcările tale.

Livrare

DECATHLON oferă un serviciu eficient de livrare. De asemenea, puteți utiliza sistemul nostru online de plăți securizate și serviciul post-vânzare de înaltă calitate.