Livrare gratuita pentru comenzile de minim 300 lei
Filtrare rezultate
10
produs produse pentru

Benzi de alergare

Ordonează după:

  • Filtre aplicate: (0) Șterge tot
  • Frecventa utilizare

  • Viteza maxima

  • Suprafata alergare

  • Putere motor

  • Opinia utilizatorilor

  • Pret

  • Brand

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Comparare
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare
Înapoi la listă
compară produsele

Banda de alergare, un produs esențial pentru a te menține în formă

Pentru toți cei care doresc să practice sport acasă, banda de alergare permite efectuarea exercițiilor care îi ajută să lucreze toate grupele de mușchi ale corpului. Deoarece vei obține rapid rezultate bune, banda de alergare va deveni în scurt timp noul tău aliat!

Cum alegi banda de alergare?

Indiferent de vârstă sau de forma fizică în care ești, banda de alergare se va adapta la nevoile tale. Fiind dotate cu diferite programe și funcționalități, benzile de alergare DECATHLON se vor ridica la nivelul așteptărilor tale. Trebuie doar să îți faci timp să îți lucrezi în profunzime mușchii sau să îți dezvolți rezistența fizică. Ideală pentru a slăbi și pentru a-ți tonifia corpul banda de alergare a dovedit de mult timp că este foarte eficientă în cadrul antrenamentelor la domiciliu.

Ce exerciții pot face cu ajutorul benzii de alergare?

Începe antrenamentul cu 10 minute de mers activ. În continuare, mărește viteza benzii de alergare pentru a activa o cursă de alergare dinamică. Pentru a obține rezultate bune sunt necesare 30 minute de alergare. Dacă îți plac exercițiile variate, anumite modele permit modificarea gradului de înclinare sau alternarea mersului cu alergarea rapidă.

Ținuta ideală pentru alergare

În afară de faptul că îți oferă produse variate și de calitate, DECATHLON te ajută și atunci când te antrenezi. Pentru a folosi banda de alergare în cele mai bune condiții, DECATHLON îți recomandă să îți completezi ținuta ideală cu încălțăminte, sau cu o bustieră. Alegerea unei jachete adaptate e foarte importantă, pentru a evacua transpirația. Îmbrăcămintea aleasă te va ajuta astfel să arzi mai multe calorii și să slăbești mai rapid.

Livrare

DECATHLON îți oferă un serviciu de livrare eficient. Beneficiezi, de asemenea, de metode de plată securizate și de un serviciu calitativ de atelier pentru produsul achiziționat.