INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Incaltaminte tenis

134 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Cum alegi încălțămintea de tenis potrivită pentru tenis?

Preferat de un număr mare de iubitori de mișcare și de sporturi cu mingea, tenisul s-a bucurat întotdeauna de popularitate datorită dezvoltării flexibilității și mobilității și a definirii mușchilor picioarelor și brațelor. Pe lângă echipamentul și accesoriile de tenis, ai nevoie de o pereche de adidași tenis ușoară și confortabilă, cu o talpă rezistentă la uzură, care să ofere o bună amortizare în timpul impactului. Alege încălțăminte tenis din materiale de calitate, originală, în care să te simți comod, iar piciorul să aibă cea mai bună susținere pentru a evita accidentările. Un lucru foare important pentru a alege adidașii de tenis potriviți este acela de a avea libertate de mișcare și aerisire crescută. Dacă alegi adidași tenis din piele, îți vor oferi o protecție crescută, însă nu îți vor oferi aerisirea pe care ți-o poate oferi adidașii de tenis din pânză.


Ce tipuri de încălțăminte de tenis există?

Indiferent ce ai căuta, adidași tenis damă, încălțăminte tenis bărbați sau adidași tenis pentru copii, este bine să știi că există mai multe tipuri de pantofi tenis din care să alegi perechea potrivită pentru tine. Este important să alegi adidași pentru tenis potriviți cu terenul pe care te antrenezi, pentru a te putea mișca în voie și pentru ca mișcările pe care le faci să fie eficiente. Poți alege adidași tenis zgură sau pentru orice tip de suprafață, care sunt creați special în funcție de teren și te ajută să eviți accidentările.


De ce sa cumperi încălțăminte de tenis de la Decathlon?

La Decathlon găsești o mulțime de modele de pantofi pentru tenis, șosete tenis și accesorii din care să alegi toate lucrurile de care ai nevoie. Vino în magazine sau online și descoperă gama variată de adidași de tenis originali, la cele mai accesibile prețuri. Avem tot timpul anului prețuri mici, așa că îți va fi ușor să găsești articolele sport pentru pasiunile tale!