DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Incaltaminte tenis

127 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Alegerea perechii potrivite de încălțăminte este un aspect indispensabil

În calitate de practicant al unui sport cu racheta precum tenisul, tenis de masă sau badmintonul, cu siguranță acordați importanță calității perechii de încălțăminte pe care o utilizați. Mai mult decat scopul principal al utilizării, o pereche de încălțăminte pentru tenis adecvată nivelul de practică adoptat vă va ajuta să evitați accidentările frecvente, caracteristice sporturilor cu racheta. DECATHLON vă oferă sfaturi din cadrul gamei sale de adidasi de tenis pentru bărbați, damă sau copii, pentru a putea practica sportul dumneavoastră preferat în cele mai bune circumstanțe.

Fiecare suprafață de joc are perechea ei de încălțăminte

În cazul alegerii unei perechi de încălțăminte potrivită, este esențial ca aceasta să fie adaptată suprafeței de joc pe care vă antrenați cel mai des. De exemplu, adidasii de tenis pentru teren acoperit de zgură dispune de o talpă specială. care permite jucătorului alunecarea în condiții de siguranță maximă către minge. Suprafețele dure necesită o rezistență mai mare a perechii de încălțăminte, pentru ca jucătorul să se poată bucura de stabilitate și dinamism în acelați timp. Tenisul este un sport cu un nivel ridicat de tehnicitate și de aceea este important să alocați suficient timp alegerii echipamentului potrivit.

Elementele decisive ale unei perechi de încălțăminte

Ca și în cazul accesoriilor textile, încălțămintea de tenis are numeroase caracteristici pe care va trebui să le evaluați înainte de a lua o decizie. DECATHLON vă va sfătui cu privire la gradul de amortizare al fiecărei perechi de încălțăminte, la calitatea tălpii, adaptabilitatea acesteia la suprafața de joc aleasă sau durata de utilizare estimată. De exemplu, un nivel ridicat de amortizare la nivelul tălpii va diminua posibilele dureri ale spatelui sau ale călcâielor, ajutându-vă în același timp să vă îmbunătățiti performanțele sportive.