Produs vândut de partener Marketplace
GENIUS NUTRITION

INTRA-WORKOUT PUDRA INTRA-HD 750g/24 serv

12400 RON

Genius Nutrition ├«nseamn─â ┼čtiin┼ú─â, tehnologii europene de ultim─â genera┼úie, ingrediente ┼či inova┼úii, precum ┼či produse premium, de cea mai ├«nalt─â calitate

Arom─â: Cola

750 g Produs indisponibil online momentan

Vândut și expediat de Genius Nutrition

Beneficii:

Descriere

"Intra-HD" de la Genius Nutrition┬« reprezint─â o revolu╚Ťie ├«n suplimentele pentru antrenament, oferind un impuls de energie ╚Öi rezisten╚Ť─â pentru a dep─â╚Öi provoc─ârile exerci╚Ťiilor intense. Creat pentru cei ce lupt─â cu oboseala ╚Öi lipsa de concentrare sau doresc s─â-╚Öi maximizeze performan╚Ťele, acest supliment ac╚Ťioneaz─â eficient ├«n timpul antrenamentului.

Asigurnd o surs─â constant─â de energie, sus╚Ťinnd for╚Ťa, rezisten╚Ťa ╚Öi sinteza proteinelor, Intra-HD faciliteaz─â evacuarea gastric─â rapid─â, refacerea glicogenului ╚Öi inhibarea catabolismului, contribuind la o recuperare muscular─â ├«mbun─ât─â╚Ťit─â. Cu ingrediente precum ciclodextrina ramificat─â, glicerol, L-citrulin─â malat, creatin─â HCL, acest supliment ofer─â multiple beneficii, de la cre╚Öterea rezisten╚Ťei la ├«mbun─ât─â╚Ťirea circula╚Ťiei sanguine.

Mod de administrare: Se amestecă o măsură de Intra-HD cu 400 ml sau 500 ml de apă într-un shaker și se consumă în timpul antrenamentului. A se păstra la loc uscat și răcoros. Produs destinat exclusiv persoanelor sănătoase. Nu se recomandă gravidelor sau femeilor care alăptează. Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită.

Informa╚Ťii tehnice

  • C├ónd Pe toat─â durata zilei
  • FUNC╚ÜII Definire

Opinii clien╚Ťi

Informa╚Ťii tehnice

Când

Pe toat─â durata zilei

FUNCȚII

Definire