Produs vândut de partener Marketplace
GENIUS NUTRITION

CREATINA CAPSULE iCREATINE 200caps

10900 RON

Genius Nutrition ├«nseamn─â ┼čtiin┼ú─â, tehnologii europene de ultim─â genera┼úie, ingrediente ┼či inova┼úii, precum ┼či produse premium, de cea mai ├«nalt─â calitate

Arom─â: Unflavored

150 g

Vândut și expediat de Genius Nutrition

Beneficii:

Descriere

iCreatine reprezint─â vrful tehnologiei ├«n suplimentele cu cele mai puternice 5 forme pure de creatin─â: creatin─â pH, malat de tri-creatin─â, citrat de creatin─â, creatin─â HCL, ╚Öi piruvat de creatin─â. Acest produs stimuleaz─â cre╚Öterea masei musculare ╚Öi rezisten╚Ťa prin intermediul ATP (adenosintrifosfat), un compus anabolic esen╚Ťial. Creatina, componenta central─â a iCreatinei, intensific─â nivelurile de ATP ├«n celulele musculare, genernd energia necesar─â pentru contrac╚Ťia muscular─â ╚Öi stimularea genelor care produc proteinele musculare.

Beneficiile iCreatine:
5 Forme de creatin─â
Stimulează creșterea masei musculare
Creste puterea ├«n regim de for╚Ť─â/vitez─â
Mărește volumul celular
Recuperare rapid─â
├Ämbun─ât─â╚Ťe╚Öte rezisten╚Ťa muscular─â
Conversie redusă a creatinei în creatinină

Mod de administrare: ├Än zilele de antrenament, consuma╚Ťi 5 capsule cu 20 de minute ├«nainte de antrenament. ├Än zilele de pauz─â, administra╚Ťi 5 capsule ├«n timpul zilei. Aten╚Ťie! Exclusiv pentru persoane s─ân─âtoase; nu pentru gravide sau femei care al─âpteaz─â. Nu l─âsa╚Ťi la ├«ndemna copiilor. Suplimentul nu ├«nlocuie╚Öte o diet─â normal─â ╚Öi echilibrat─â. Nu dep─â╚Öi╚Ťi doza zilnic─â recomandat─â. Se consum─â pn─â la sfr╚Öitul perioadei men╚Ťionate pe ambalaj. Se p─âstreaz─â la loc uscat ╚Öi r─âcoros. Alergeni: Fabricat cu echipamente ce proceseaz─â produse ce con╚Ťin ingrediente active din lapte, ou─â ╚Öi soia.

Informa╚Ťii tehnice

  • C├ónd Pe toat─â durata zilei
  • FUNC╚ÜII Cre╚Öterea mu╚Öchilor

Opinii clien╚Ťi

Informa╚Ťii tehnice

Când

Pe toat─â durata zilei

FUNCȚII

Creșterea mușchilor