Produs vândut de partener Marketplace
GENIUS NUTRITION

ARZATOR GRASIMI Carnitine Shot 80ML

700 RON

Genius Nutrition înseamnă ştiinţă, tehnologii europene de ultimă generaţie, ingrediente şi inovaţii, precum şi produse premium, de cea mai înaltă calitate

Aromă: Zmeură

80ml

Vândut și expediat de Genius Nutrition

Beneficii:

Descriere

Carnitine Shot de la Genius Nutrition® este un amestec avansat conceput pentru a sprijini performanțele fizice și atingerea obiectivelor de sănătate și fitness. Cu 3000mg de L-Carnitină, 200mg de extract de ceai verde și vitamina B12, acest supliment stimulează eficient metabolismul, promovnd arderea grăsimilor și îmbunătățind rezistența fizică. L-Carnitina facilitează transformarea grăsimilor în energie, avnd beneficii dovedite în performanța sportivă și pierderea în greutate.

Extractul de ceai verde aduce antioxidanți și efecte termogenice, susținnd arderea grăsimilor și îmbunătățirea performanței cardiovasculare. Vitamina B12 joacă un rol esențial în procesele metabolice, oferind energie, reducnd oboseala și sprijinind funcțiile nervoase și hematologice.

Carnitine Shot este un cocktail puternic pentru energie și performanțe, potrivit att sportivilor de performanță, ct și celor ce își doresc să-și îmbunătățească sănătatea generală. Se administrează o sticlă (80 ml) înainte sau în timpul antrenamentului, fără a depăși o porție pe zi. Atenție: conține cofeină și se recomandă precauție în cazul alergiilor sau sarcinii.

Informații tehnice

  • Când Pe toată durata zilei
  • FUNCȚII Pierdere în greutate

Opinii clienți

Informații tehnice

Când

Pe toată durata zilei

FUNCȚII

Pierdere în greutate