KIPSTA

Troler 4 ro╚Ťi Urban 30 L Negru

27999 RON
Ref. : 8650599

Produs conceput pentru transportarea echipamentului de sport. Cu 4 ro╚Ťi. Este ├«n conformitate cu normele pentru bagajele de m├ón─â.

Dori┼úi o geant─â pentru deplas─âri, potrivit─â ┼či pentru transportul ├«n avion? Am creat un troler URBAN cu 4 ro╚Ťi! Practic, poate fi transportat pe vertical─â.

Culoare: Negru / ROSU FLUORESCENT

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 279 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Capacitate

  Volum 30 L. Format bagaj de mână. Dimensiuni: 58x35x20 cm.

  Compartimente

  6 compartimente.(1 principal, 1 pentru ├«nc─âl╚Ť─âminte, 1 pentru laptop, 3 mici).

  Transportare ușoară

  Troler cu 4 ro╚Ťi, pentru transportare ├«n pozi╚Ťie oblic─â sau vertical─â.

  Rezistenţă

  Testată în laborator: rezistentă la greutate și utilizare intensivă.

  Personalizare

  Buzunar ╚Öi carton pentru notarea informa╚Ťiilor personale.

  Informa╚Ťii tehnice

  Concepere troler 4 ro╚Ťi Urban 30 L

  Pentru transportarea organizat─â a echipamentului, ave╚Ťi nevoie de o geant─â pe m─âsur─â (1 buzunar principal pentru textilele curate, 1 pentru ├«nc─âl╚Ť─âminte, 1 pentru laptop, 3 buzunare mai mici).
  Pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi transportarea, am optat pentru 4 ro╚Ťi, ceea ce permite deplasarea ├«n pozi╚Ťie oblic─â ╚Öi vertical─â.

  Format bagaj de cabin─â

  Poate fi folosit ca bagaj de cabin─â. Pentru mai multe detalii despre greutatea ╚Öi dimensiunile bagajului de cabin─â, este bine s─â consulta╚Ťi site-ul companiei aeriene.

  Dimensiuni și greutate

  ├Än─âl╚Ťime = 20 cm
  Lungime = 58 cm
  L─â╚Ťime = 35 cm
  Greutate = 2,275 kg.

  M─ârime buzunar laptop

  Buzunar pentru laptop cu dimensiune de 16 inci.

  Teste de laborator

  Acest produs a fost supus unor teste numeroase: hidrofobie, rezisten╚Ť─â la transport, decolorare. Aceste teste au fost efectuate ├«n mod regulat ├«n diferite laboratoare ╚Öi confirm─â faptul c─â nevoile noastre de exigen╚Ť─â pentru calitate sunt respectate ├«n lan╚Ťul de concepere.

  De ce s─â alege╚Ťi un rucsac Urban?

  Deoarece nu to╚Ťi practican╚Ťii vin cu ma╚Öina personal─â la sala de sport, ace╚Ötia au nevoie s─â-╚Öi transporte echipamentul sportiv ╚Öi obiectele personale ├«ntr-un singur bagaj. A╚Öadar am creat gama de rucsacuri URBAN, potrivit pentru orice tip de transport ╚Öi pentru distan╚Ťe scurte sau lungi. Colec╚Ťia noastr─â este potrivit─â petru orice tip de transport ╚Öi r─âspunde nevoilor practican╚Ťilor ╚Öi a c─âl─âtorilor.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Căptușeală 100% Poliester Material principal 100% Poliester Carcasă 95% Acetat de etilen vinil, 5% Poliester Înveliș 100% Poliuretan

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc uscat. A se goli înainte de depozitare.

  TESTE

  Kipsta ╚Öi Decathlon ╚Ťin cont de rezisten╚Ťa ├«n timp a produselor. De aceea, produsele sunt testate pe teren, dar ╚Öi ├«n laborator, pentru a garanta rezisten╚Ťa ├«n timp a acestora. Dintre aceste teste fac parte ╚Öi: testul Jerk, pentru a valida rezisten╚Ťa la greutate, (p├ón─â la 10 000 de solicit─âri repetate); testul de ├«ntindere a materialului; testul cu obstacole, pentru a garanta rezisten╚Ťa ├«n timp a ro╚Ťilor.

  Aprobat de

  Echipa de certificare Kipsta Din echipa de certificare Kipsta fac parte ingineri califica╚Ťi s─â conduc─â studii pe teren, cunoscu╚Ťi pentru: crearea de protocoale ╚Öi teste specifice legate de utilizarea produselor; recrutarea persoanelor calificate de un nivel corespunz─âtor pentru testarea produselor; analiza obiectiv─â a rezultatelor, prin instrumente de statistic─â.

  Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

  A nu se sp─âla

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se c─âlca

  A nu se cur─â╚Ťa chimic

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri