KIPSTA

Geant─â Sport Fotbal Essential 20 L Albastru

3499 RON
Ref. : 8580082

Produs conceput pentru transportarea echipamentului de sport. Poate fi folosit în călătoriile cu avionul, deoarece este adaptat pentru bagajul de mână.

Nu ╚Öti╚Ťi unde s─â depozita╚Ťi geanta dup─â utilizare? Aceast─â geant─â rezistent─â ╚Öi compact─â a fost g├óndit─â s─â poat─â fi depozitat─â u╚Öor, a╚Öadar se ├«mpacheteaz─â ├«n buzunarul lateral.

Culoare: Albastru cerneal─â / ROSU FLUORESCENT

20 Litri

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 34 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

Beneficii:

Avantaje produs

Capacitate

20 L. Adaptată pentru bagajul de mână. Dimensiuni (în uz): 40 x 23 x 20 cm.

Design compact

Geantă pliabilă în buzunarul lateral | Dimensiuni pliată = 23 x 20 x 10 cm

Compartimente

2 compartimente (1 buzunar principal și 1 lateral).

Rezistenţă

Rezistă la abraziune și greutate. Testată în laborator.

Informa╚Ťii tehnice

Conceperea gen╚Ťii cu o curea de um─âr Essentiel 20 L

├Änt├ólnim aceea╚Öi problem─â ├«n momentul depozit─ârii echipamentului: cum separ─âm ├«nc─âl╚Ť─âmintea murdar─â de restul lucrurilor? Astfel, am conceput rucsacul cu un buzunar pentru ├«nc─âl╚Ť─âminte, separat de compartimentul principal. Aceasta se poate plia ├«n buzunarul propriu, pentru a putea fi transportat─â ╚Öi depozitat─â u╚Öor. Geanta poate fi utilizat─â ╚Öi pentru c─âl─âtorii.

Dimensiuni și greutate

Pliat─â: 23 x 20 x 10 cm
În uz: 40 x 23 x 20 cm
Greutate: 261 g

De ce s─â alege╚Ťi un rucsac ESSENTIAL?

Un practicant particular, individual sau la club, are nevoie s─â-╚Öi transporte echipamentul sportiv ├«n timpul deplas─ârilor sau a antrenamentelor. Astfel am conceput gama de rucsacuri ESSENTIAL pentru orice tip de transport, ce con╚Ťine compartimente separate pentru echipamentul sportiv ╚Öi obiectele personale. Am p─âstrat func╚Ťiile esen╚Ťiale ╚Öi liniile produsului, f─âr─â a renun╚Ťa la practicitate ╚Öi rezisten╚Ť─â.

Garan╚Ťie

2 ani

Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

Compozi╚Ťie

Material principal 100% Poliester Înveliș 100% Poliuretan Căptușeală 100% Poliester

RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

A se păstra într-un loc uscat.

TESTE

Kipsta ╚Öi Decathlon ╚Ťin cont de rezisten╚Ťa ├«n timp a produselor. De aceea, produsele sunt testate pe teren, dar ╚Öi ├«n laborator, pentru a garanta rezisten╚Ťa ├«n timp a acestora. De asemenea, a fost efectuat testul Jerk pentru rezisten╚Ť─â la greutate (solicit─âri repetate de p├ón─â la 10 000 cicluri) ╚Öi testul de ├«ntindere a materialului ╚Öi a ├«mbin─ârilor.

Aprobat de

Echipa de certificare Kipsta este compus─â din ingineri de studiu de teren, califica╚Ťi ╚Öi recunoscu╚Ťi pentru: crearea protocoalelor ╚Öi testelor specifice utiliz─ârii produselor; recrutarea de practican╚Ťi cu un nivel potrivit, pentru a testa produsele; analiza obiectiv─â a rezultatelor cu ajutorul instrumentelor de statistic─â.

Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

A se sp─âla manual

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se c─âlca

A nu se cur─â╚Ťa chimic

Opinii clien╚Ťi

Întrebări și răspunsuri