BABOLAT

Rachet─â badminton Babolat Prime

15999 RON
Ref. : 8880334

Produs conceput pentru badminton, practicare ocazională și consecventă. Rachetă polivalentă și care asigură control.

Această primă rachetă din grafit cu echilibru neutru este potrivită pentru jucătorul polivalent. Greutatea de 85 g oferă putere de lovire. Tija sa semi-rigidă conferă precizie și lungime fluturașului.

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 159 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Control

  Echilibru neutru ╚Öi tij─â semi-rigid─â pentru ├«mbun─ât─â╚Ťirea controlului.

  Confortul utilizatorului

  Rachet─â 100% grafit pentru un confort optim al jocului.

  Putere

  Greutate de 85 g pentru lovituri mai grele

  Informa╚Ťii tehnice

  Greutate PRIME f─âr─â racordaj: 85g - 3U (85-89 g)


  Greutatea (masa) este m─âsurat─â ├«n grame. Greutatea unei rachete oscileaz─â ├«ntre 60 ╚Öi peste 100 grame. Acestea sunt clasificate ├«n intervale de greutate exprimate ├«n ÔÇ×UÔÇŁ.Cu c├ót racheta este mai u╚Öoar─â, cu at├ót este mai u╚Öor de manevrat, mai confortabil─â, mai pu╚Ťin traumatizant─â pentru bra╚Ť ╚Öi va asigura o vitez─â mai mare. Dimpotriv─â, cu c├ót racheta este mai grea, cu at├ót este mai puternic─â.

  Flexibilitate PRIME: Semi-rigid─â.

  Flexibilitatea se define╚Öte prin capacitatea shaft-ului de a se deforma ├«n timpul loviturii. Rigiditatea unei rachete variaz─â de la flexibil─â la rigid─â. Cu c├ót tija este mai flexibil─â, cu at├ót aceasta ofer─â toleran╚Ť─â, confort al jocului ╚Öi lungime flutura╚Öului.Dimpotriv─â, cu c├ót este mai rigid─â, cu at├ót ofer─â respingere ╚Öi precizie, ├«ns─â solicit─â o vitez─â optim─â a bra╚Ťelor. Dimpotriv─â, o rachet─â rigid─â are o toleran╚Ť─â redus─â la erorile de lovituri.

  Echilibru PRIME: Neutru.


  Echilibrul corespunde repartiz─ârii greut─â╚Ťii rachetei. Acesta este indicat ├«n milimetru ╚Öi m─âsurat de la baza m├ónerului p├ón─â la punctul de echilibru. Dac─â racheta are echilibrul spre m├óner, aceasta este mai manevrabil─â ╚Öi reactiv─â, fiind ideal─â pentru un joc defensiv sau la dublu. Pe de alt─â parte, dac─â racheta are echilibrul spre cap, aceasta ofer─â putere, fiind potrivit─â pentru juc─âtorii ofensivi. De altfel, aceasta pare mai grea ╚Öi mai dificil de manevrat.

  Compozi╚Ťie PRIME: Din HM graphite


  Structura unei rachete de badminton influen╚Ťeaz─â pre╚Ťul. Rachetele din o╚Ťel ╚Öi/sau aluminiu sunt rezistente, grele ╚Öi adaptate pentru practicarea ├«n timpul liber. Rachetele din grafit/aluminiu ╚Öi full grafit sunt mai u╚Öoare ╚Öi apreciate de juc─âtorii de nivel ├«ncep─âtor/mediu. Rachetele concepute din High-Modulus Graphite ╚Öi alte tehnologii precum tungsten sunt potrivite pentru juc─âtori de nivel avansat.

  Lungime PRIME: 675 mm.


  Lungimea unei rachete de adul╚Ťi este m─âsurat─â ├«n milimetri ╚Öi variaz─â ├«ntre 660 mm ╚Öi 680 mm. Lungimea tijei rachetei este singura care variaz─â. Cu c├ót este mai scurt─â, cu at├ót este mai manevrabil─â ╚Öi ofer─â senza╚Ťii mai bune. Cu c├ót este mai lung─â, cu at├ót ofer─â iner╚Ťie pentru a accentua puterea.

  M─ârime grip PRIME: M─ârimea 1 --> Grip G5


  M─ârimea gripului este exprimat─â ├«n milimetri. M─ârimea m├ónerului de la rachet─â oscileaz─â ├«ntre 75 milimetri, p├ón─â la 90 milimetri ╚Öi este clasat ├«n intervale de m─ârimi exprimate ├«n ÔÇ×GÔÇŁ. Cu c├ót m├ónerul este mai gros, cu at├ót este mai u╚Öor s─â ├«l prinzi ├«n m├ón─â, dar mai dificil s─â schimbi prinderea. Cu c├ót m├ónerul este mai sub╚Ťire, cu at├ót ofer─â mai mult─â dexteritate ╚Öi permite folosirea puterii degetelor pentru a imprima vitez─â rachetei.

  Cordaj original

  Rachetele sunt racordate cu cordajul Babolat Ifeel 70 negru, cu o grosime de 0,70 mm.

  Tensiune original─â PRIME: 8-9 kg/18-20 lbs

  Tensiunea este exprimată în kilograme (kg) sau în livre (lbs). Rachetele sunt racordate la aproximativ 9 kg (20 lbs), însă pot varia la coborâre, deoarece cordajul pierde din tensiune cu timpul.

  Tensiune maxim─â recomandat─â PRIME: 10 kg/22 lbs

  Babolat men╚Ťioneaz─â o tensiune maxim─â recomandat─â pentru toate rachetele, pentru a evita orice rupere a cadrului ├«n timpul racord─ârii, al unui ╚Öoc sau al ruperii unei corzi.

  Plan de cordaj PRIME: 22x22

  Planul de racordaj este exprimat ├«n num─ârul de corzi verticale X num─ârul de corzi orizontale. ├Än badminton, vorbim despre corzi pe lungime x corzi pe l─â╚Ťime la o rachet─â. Aceast─â configura╚Ťie 22x22 permite cre╚Öterea toleran╚Ťei rachetei.

  Instruc╚Ťiuni de racordaj pentru 72 de orificii: B = partea de jos, H = partea de sus.


  Instruc╚Ťiuni de racordare: 4 noduri.
  Corzile de pe lungime: ├«ncepe din partea de sus spre centru ╚Öi racordeaz─â altern├ónd ambele 2 corzi din st├ónga, apoi din dreapta p├ón─â la B12 (sari orificiul B11) ╚Öi finalizeaz─â f├óc├ónd nodul ├«n B8. Corzile de pe l─â╚Ťime: ├Äncepe corzile pe l─â╚Ťime din partea de jos, ├«ncep├ónd de la B9 ╚Öi f─â un nod ├«n B7. Continu─â corzile pe l─â╚Ťime din partea de jos p├ón─â la H7 ╚Öi termin╚Ť prin realizarea unui nod ├«n H6.

  Referin╚Ť─â furnizor

  601472

  Provenien╚Ť─â

  China

  Garan╚Ťie

  Cadrul are o garan╚Ťie de 2 ani pentru utilizare normal─â, ├«ns─â racordajul nu beneficiaz─â de garan╚Ťie.

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se evita schimbările mari de temperatură. A se păstra în husă, pentru a proteja de frig.

  Opinii clien╚Ťi