KIMJALY

Saltea Yoga Grip+ 185 cm x 65 cm x 4 mm Albastru

27499 RON
Ref. : 8858474

Produs conceput pentru yoga. Asigur─â aderen╚Ť─â ├«n timpul exerci╚Ťiilor. Ideal pentru yoga dinamic─â! Pentru posturi ╚Öi echilibru.

Grosimea de 4 mm asigur─â stabilitate. Linie central─â ╚Öi laterale, pentru pozi╚Ťionare corect─â.

Culoare: Faded indigo

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 274 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Aderen╚Ť─â

  Suprafa╚Ť─â din poliuretan foarte aderent─â.

  Stabilitate

  4mm pentru stabilitate ╚Öi confort. A se a╚Öeza pe suprafa╚Ť─â dreapt─â.

  ├Änv─â╚Ťare u╚Öoar─â

  Marcaje ce ajut─â la efectuarea posturilor.

  Informa╚Ťii tehnice

  Ai nevoie de o saltea special conceput─â pentru yoga?

  Ai decis s─â ├«ncepi practicarea de yoga, iar ├«n momentul echip─ârii te-ai g├óndit c─â salteaua de fitness este potrivit─â? Nu este tocmai a╚Öa! Pentru a practica yoga, o saltea trebuie s─â r─âspund─â anumitor criterii de aderen╚Ť─â ╚Öi grosime. Aceasta este necesar pentru practicarea ├«n confort, mai ales f─âr─â riscul de accident─âri ├«n momentul realiz─ârii posturilor dinamice ╚Öi de echilibru.

  De ce s─â folosesc o saltea de yoga aderent─â?

  ├Än timpul ╚Öedin╚Ťelor de yoga vei alterna posturile ╚Öi echilibrul. A╚Öadar, este crucial ca salteaua s─â fie sigur─â, pentru a evita accident─ârile ╚Öi pentru a-╚Ťi permite s─â progresezi ├«n mod con╚Ötient, f─âr─â frica de a te r─âni. Iar pentru aceasta, salteaua trebuie s─â fie aderent─â.
  Salteaua noastr─â de yoga are un strat superior din poliuretan, ce ├«i cre╚Öte aderen╚Ťa. M├óinile nu alunec─â ╚Öi astfel po╚Ťi realiza posturile.

  De ce salteaua cu grosimea de 4 mm este ideal─â pentru yoga?

  ├Än Yoga, grosimea saltelei conteaz─â foarte mult. Aceasta trebuie s─â fie suficient de groas─â ╚Öi confortabil─â, pentru a-╚Ťi proteja articula╚Ťiile ╚Öi spatele la realizarea posturilor ╚Öi la men╚Ťinerea echilibrului. Aten╚Ťie, pentru o bun─â stabilitate ╚Öi a sim╚Ťi solul, aceasta nu trebuie s─â fie prea groas─â. Grosimea recomandat─â pentru salteaua de yoga este ├«ntre 1,5 ╚Öi 8 mm. Cu 4 mm grosime, aceast─â saltea de yoga se situeaz─â la mijloc.

  Ce tip de yoga pot practica cu salteaua de 4mm?

  Datorit─â grosimii de 4 mm, aceast─â saltea de yoga este ideal─â pentru yoga dinamic─â. Vinyasa, Ashtanga, Bikram sunt practici cu secven╚Ťe de posturi executate rapid cu o intensitate mare. Pentru yoga dinamic─â, se recomand─â folosirea unei saltele cu o grosime de 5 mm, pentru a asigura aderen╚Ť─â ╚Öi stabilitate, esen╚Ťiale pentru men╚Ťinerea echilibrului.

  De ce liniile de pe saltea reprezint─â o idee bun─â?

  Practicarea corect─â de yoga cere un nivel mare de concentrare, rspira╚Ťie potrivit─â ╚Öi, mai ├«nt├ói de toate, o precizie riguroas─â ├«n alinierea corpului. De fapt, alinierea necorespunz─âtoare poate provoca dureri sau chiar accident─âri.
  Pentru a veni ├«n ajutorul practican╚Ťilor de nivel ├«ncep─âtor, mai ales, pentru a alinia corpul ├«n mod corect, am dotat salteaua de yoga cu linii de aliniere.
  "

  Salteaua este ușor de transportat?

  Odată rulată, salteaua poate fi transportată ușor, datorită chingilor de transport incluse.

  Care sunt dimensiunile saltelei de 4 mm?

  Dimensiuni Saltea Yoga: 185 cm x 65 cm x 4 mm.

  ├Äntre╚Ťinere saltea yoga

  Odat─â cu trecerea timpului, praful, cremele, transpira╚Ťia ╚Öi alte reziduuri pot deteriora stratul aderent din poliuretan al saltelei. De aceea este necesar─â cur─â╚Ťarea sa ├«n mod regulat.
  Pentru aceasta, cur─â╚Ť─â salteaua cu ap─â cu s─âpun ╚Öi o lavet─â din microfibr─â. Dac─â nu s-a cur─â╚Ťat din prima ├«ncercare, o po╚Ťi l─âsa la ├«nmuiat pentru c├óteva minute. Apoi, a se l─âsa la uscat ├«n aer liber ├«nainte de a o rula. A se evita expunerea la soare.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Spum─â 78% Spum─â de cauciuc , 22% Cauciuc Parte superioar─â 65% Poliuretan, 35% Poliester

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc uscat, departe de lumina soarelui sau de o sursă de căldură.

  TESTE

  Precum toate produsele noastre, aceast─â saltea a fost supus─â la multiple teste, pentru a ne asigura c─â dispune de toate caracteristicile pe care i le acord─âm. De asemenea, am realizat teste speciale care s─â confirme nivelul de aderen╚Ť─â.

  Aprobat de

  Saltea apreciat─â de instructori de yoga.

  Opinii clien╚Ťi