QUECHUA

Sac de dormit ARPENAZ 20┬░ Turcoaz

6999 RON
Ref. : 8648438

Produs conceput pentru a dormi confortabil în camping, la temperaturi de aproximativ 20°C.

Promisiunea noastră? Să creăm un sac de dormit practic, cu fermoar integral. Se poate folosi ca pilotă.GARANȚIE 5 ANI!

Culoare: Turcoaz / GRI / Herbal green

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 69 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

Beneficii:

Avantaje produs

Temperatur─â utilizare

Temperatur─â confort: 20┬░C. Temperatur─â limit─â: Temperatur─â de confort 15┬░C.

Confort în timpul somnului

Dimensiuni: 190 x 72 cm. Fermoar lung.

Transportare ușoară

Greutate: 755 g. Volum: 9 L. Hus─â de transport.

Compatibilitate

Nu se poate uni cu un alt sac de dormit.

├Äntre╚Ťinere u╚Öoar─â

Se poate spăla la mașină.

Informa╚Ťii tehnice

Temperatur─â de utilizare:

Afi╚Ö─âm pe to╚Ťi sacii no╚Ötri de dormit temperatura de confort testat─â ├«ntr-un laborator independent (AITEX) conform normei europene ISO 23537-1 din 21/01/2017.Temperatura de confort este limita inferioar─â la care utilizatorului aflat ├«n pozi╚Ťie relaxat─â nu ├«i este nici cald, nici frig (temperatur─â determinat─â de o utilizatoare, ├«n condi╚Ťii normale de utilizare). Alege╚Ťi sacul de dormit ├«n func╚Ťie de aceasta

Care este temperatura limit─â?

Temperatur─â limit─â: temperatura limit─â la care utilizatorului aflat ├«n pozi╚Ťie ghemuit nu ├«i este nici cald, nici frig temperatur─â m─âsurat─â pe un utilizator de sex masculin, ├«n condi╚Ťii normale de utilizare).

De știut despre temperaturi

Sacul de dormit nu produce c─âldur─â, ci o p─âstreaz─â pe cea produs─â de corp. Dac─â e╚Öti epuizat sau dac─â ├«╚Öi este foarte frig ╚Öi intri ├«n sacul de dormit ├«nghe╚Ťat ╚Öi umed, ri╚Öti s─â-╚Ťi fie ╚Öi mai frig, indiferent de c├ót de c─âlduros este sacul de dormit! Aceste temperaturi depind de rezisten╚Ťa la frig a fiec─âruia (de greutate, de oboseal─â), de echipament (saltea izolant─â), de ├«mbr─âc─âminte (dac─â sta╚Ťi dezbr─âcat sau ├«n lenjerie), de vreme (de umiditate, v├ónt).

Mici trucuri de încălzire

├Ämbr─âc─â-te simplu (un singur strat de haine este suficient). ├Änc─âlze╚Öte-╚Ťi extremit─â┼úile: c─âciul─â, m─ânu╚Öi, ╚Öosete, ├«nc─âlzitoare, frecare etc. Un bidon de ap─â cald─â poate servi drept surs─â de c─âldur─â (dac─â nu exist─â niciun risc de deschidere a capacului!). Contracta╚Ťi mu╚Öchii (70% din energia consumat─â se transform─â ├«n c─âldur─â), dar nu face╚Ťi mi╚Öc─âri care ar putea s─â creeze curen╚Ťi de aer rece. Pentru a evita cur─â╚Ťarea repetat─â a sacului de dormit, folose╚Öte un cear╚Öaf (ref: 8382711).

Compozi╚Ťie

Material interior și exterior: 100% poliester. Umplutură: 100% vatelină poliester 100 g/m².

Sp─âlarea sacului de dormit

Se recomandă utilizarea unei mașini de spălat prevăzută cu o cuvă cu un volum de minimum 7 kg și închiderea fermoarelor de la sacul de dormit.

Garan╚Ťie

5 ani

Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

Compozi╚Ťie

Umplutură 100% Poliester Căptușeală 100% Poliester Material principal 100% Poliester Geantă transport 100% Poliester

RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

Sacul se introduce ├«n hus─â, ├«ncep├ónd cu partea de jos. Se depoziteaz─â, f─âr─â hus─â, la loc uscat, pentru a-i men┼úine forma ┼či propriet─â┼úile termice.

Restric╚Ťii de utilizare

Nu se poate uni cu alt sac de dormit.

TESTE

Produsul are GARAN╚ÜIE 5 ANI. Garan╚Ťia se aplic─â ├«ncep├ónd de la data marcat─â pe bonul de cas─â. Produsul aflat ├«n garan╚Ťie va fi schimbat sau reparat gratuit. Garan╚Ťia acoper─â posibilele defecte ale produsului, excluz├óndu-le pe cele datorate uzurii normale sau unor cond╚Ťii neadecvate de utilizare. GARAN╚ÜIA de 5 ANI se aplic─â pe baza prezent─ârii produsului ╚Öi a bonului de cas─â/ cardului de fidelitate.

Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

A se sp─âla automat la max. 30┬░ - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se c─âlca

A nu se cur─â╚Ťa chimic

Opinii clien╚Ťi

Întrebări și răspunsuri