OXELO

Role FIT500 Gri Adul╚Ťi

39999 RON
Ref. : 8561743

Produs conceput pentru deplas─âri cu rolele, pe distan╚Ťe medii (nivel ├«ncep─âtor). Role confortabile ╚Öi performante.

Recomand─âm s─â alege╚Ťi o m─ârime mai mare dec├ót cea obi╚Önuit─â, pentru acest model.

Culoare: Gri ciment

 • 36 Produs indisponibil online momentan
 • 37 Produs indisponibil online momentan
 • 38 Produs indisponibil online momentan
 • 39 Produs indisponibil online momentan
 • 40 Produs indisponibil online momentan
 • 41 Produs indisponibil online momentan
 • 42 Produs indisponibil online momentan
+ 399 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Confort

  Interior semi-soft, din mesh 3D, spum─â pentru confort ┼či amortizare la c─âlc├ói.

  Calitatea alunec─ârii

  Roţi 80mm, durată 80A / rulmenţi ABEC 7.

  Sus╚Ťinere picior

  Element protec┼úie ├«nalt ┼či rigid, ┼čiret, cataram─â micrometric─â ┼či band─â cu arici.

  Polivalen╚Ť─â

  ╚śina este compatibil─â cu ro┼úi de 84 mm.Fr├ón─â adaptabil─â la piciorul st├óng.

  Imagini

  Role FIT500 Gri Adul╚Ťi
  Role FIT500 Gri Adul╚Ťi
  Role FIT500 Gri Adul╚Ťi
  Role FIT500 Gri Adul╚Ťi
  Role FIT500 Gri Adul╚Ťi
  Role FIT500 Gri Adul╚Ťi

  Informa╚Ťii tehnice

  Fitting

  Recomand─âm s─â alege╚Ťi o m─ârime mai mare dec├ót cea obi╚Önuit─â, pentru acest model.

  Confort ┼či sus┼úinere

  ╚śoset─â interioar─â din mesh 3D, pentru confort ╚Öi limitarea umidit─â╚Ťii. Spum─â, pentru confort ╚Öi amortizare la nivelul c─âlc├óiului, pentru o deplasare pl─âcut─â. "Cuff-ul" (partea lung─â a ╚Öosetei) este rigid─â ╚Öi ├«ncadreaz─â ├«n mod corect glezna. Acestuia ├«i este asociat sistemul tripul de str├óngere (╚Öiret, cataram─â micrometric─â ╚Öi ching─â de str├óngere), pentru a asigura o sus╚Ťinere eficient─â a gleznei.

  Trebuie să alegi între calitate de alunecare și manevrabilitate ?

  Nu, nu ╚Öi cu Oxelo. Rolele Fit asigur─â deplasare u╚Öoar─â, datorit─â ╚Öinei din aluminiu (ro╚Ťile din aluminiu ofer─â o repartizare bun─â a energiei, pentru o alunecare corespunz─âtoare), rulmen╚Ťilor ABEC 7 ╚Öi ro╚Ťilor din cauciuc de 80 mm (rezisten╚Ť─â 80 A).
  ╚śina din aluminiu ╚Öi ro╚Ťile din cauciuc de 80mm asigur─â o alunecare eficient─â. ╚śina poate sus╚Ťine ╚Öi ro╚Ťi de 84 mm.

  ├Äntre╚Ťinerea/repararea rolelor

  Piesele se pot schimba sau repara datorit─â pieselor de schimb disponibile pe raion, pe internet sau ├«n atelierul magazinului Decathlon. Piesele ce pot fi schimbate: ro╚Ťi 80 mm 80 A sau 80 mm 84 A, rulmen╚Ťi ABEC 7 sau ABEC 9. Fr├ón─â adaptat─â pentru piciorul drept sau st├óng.

  Prelungirea duratei de viaţă a rolelor

  Pentru a cre╚Öte rezisten╚Ťa ├«n timp a rolelor, recomand─âm demontarea, cur─â╚Ťarea ╚Öi uscarea ro╚Ťilor, precum ╚Öi ╚Ötergerea rulmen╚Ťilor cu o lavet─â uscat─â. G─âsi╚Ťi recomand─ârile ╚Öi tutorialele pe canalul nostru YouTube: https://www.youtube.com/user/oxelo/videos

  Prelungirea rezisten╚Ťei rolelor

  Ro╚Ťile se pot schimba ├«ntre ele, av├ónd ├«n vedere c─â uzura lor nu este uniform─â. Motivul?De obicei, ne deplas─âm pe role, ├«nclin├óndu-le spre interior, pentru a putea s─â ne lu─âm av├ónt, s─â ├«ntoarcem sau s─â prindem vitez─â. Pentru a evita uzarea complet─â a cauciucului rolelor, schimba╚Ťi ro╚Ťile ├«ntre ele (inversa╚Ťi perechile de ro╚Ťi ├«ntre ele).

  Greutate maxim─â suportat─â

  Respect─â norma european─â EN 13843 clasa A (norma pentru role pentru adul╚Ťi). Se aplic─â patinelor cu ro╚Ťi ├«n linie concepute pentru persoane cu o greutate de 20 kg - 100 kg (mas─â corporal─â). Sunt men╚Ťionate exigen╚Ťele de siguran╚Ť─â ╚Öi specifica╚Ťiile relative la metodele de ├«ncercare, la delimit─âri ╚Öi informa╚Ťii oferite de produc─âtor pentru a reduce riscul de accidentare la care sunt expuse persoanele ter╚Ťe ╚Öi utilizatorul ├«n condi╚Ťii normale de utilizare.

  Greutate role dam─â FIT , Oxelo

  2,7 kg perechea, pentru m─ârimea 39.

  Cum sunt testate produsele ?

  Toate rolele noastre sunt testate ├«n laborator. Aceste teste permit validarea normelor europene, ├«n ceea ce prive╚Öte utilizarea rolelor, dar ╚Öi testele de uzur─â. Testele ├«n laborator sunt completate de teste pe teren,cu utilizatori obi╚Önui╚Ťi, m─âsur─âtori sau teste ce privesc percep╚Ťia echipei de testare asupra produsului. Rezultatul: produs testat, validat.

  Garan╚Ťie

  Garanţie: 2 ani, cu excepţia pieselor de uzură (roată/ rulmenţi, frână).

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  ├Änc─âl╚Ť─âminte ciclism 100% Polipropilen─â Cuff role 100% Polipropilen─â ╚śasiu 100% Aluminiu Parte superioar─â din 75% Poliester, 25% Poliuretan Ro╚Ťi 50% Poliuretan, 50% Polipropilen─â Interior din 100% Poliester Talp─â din 100% Poliuretan termoplastic Catarame 50% Poliuretan termoplastic, 30% Poliamid─â, 20% Policarbonat Rulment 100% O╚Ťel

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se depozita ├«ntr-un loc uscat ┼či la temperatur─â optim─â. A nu se usca ├«n apropierea unei surse de c─âldur─â sau a unei fl─âc─âri.

  Restric╚Ťii de utilizare

  Nerecomandate pentru hochei pe role sau role agresive.

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri