Role FIT500 Gri Damă

37999 LEI

Produs conceput pentru deplasări cu rolele, pe distanțe medii (nivel începător). Role confortabile și performante.

Aveți nevoie de confort și de alunecare de calitate? Vă însoțesc pe deplasări mai lungi.

Culoare: Gri ciment
Mărime: Ghid de mărimi
+ 379 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Confort

Interior semi-soft, din mesh 3D, spumă pentru confort şi amortizare la călcâi.

Calitatea deplasării

Roţi 80 mm, duritate 80A/rulmenţi ABEC 7.

Susținere

Element protecţie înalt şi rigid, şiret, cataramă micrometrică şi bandă cu arici

Polivalență

Șina este compatibilă cu roţi de 84 mm.Frână adaptabilă la piciorul stâng.

Informații tehnice

Confort şi susţinere

Gheată interioară din mesh 3D, pentru confort și limitarea umidității. Spumă, pentru confort și amortizare la nivelul călcâiului, pentru o deplasare plăcută. „Cuff-ul” (partea ridicată a ghetei interioare) este rigid și încadrează în mod corect glezna. Acestuia îi este asociat sistemul triplu de strângere (șiret, cataramă micrometrică și chingă de strângere), pentru a asigura o susținere eficientă a gleznei.

Trebuie să aleg între calitate de alunecare și manevrabilitate ?

Nu, nu și cu Oxelo. Rolele FIT500 asigură o deplasare ușoară, datorită șinei din aluminiu (mai rigidă decât cea din plastic, aceasta oferă o repartizare bună a energiei, pentru o alunecare corespunzătoare), rulmenților ABEC 7 și roților din cauciuc de 80 mm (duritate 80 A, pentru confort și aderență).Șina din aluminiu și roțile din cauciuc de 80mm asigură o alunecare eficientă. Șina poate susține și roți de 84 mm.

Întreținerea și repararea rolelor

Piesele se pot schimba sau repara datorită pieselor de schimb disponibile pe raion, pe internet sau în atelierul magazinului Decathlon. Piesele ce pot fi schimbate: roți 80 mm 80 A sau 80 mm 84 A, rulmenți ABEC 7 sau ABEC 9. Frână adaptată pentru piciorul drept sau stâng.

Prelungirea duratei de viaţă a rolelor

Pentru a crește rezistența în timp a rolelor, recomandăm demontarea, curățarea și uscarea roților, precum și ștergerea rulmenților cu o lavetă uscată. Găsiți recomandările și tutorialele pe canalul nostru YouTube: https://www.youtube.com/user/oxelo/videos

Prelungirea rezistenței rolelor

Roțile se pot schimba între ele, având în vedere că uzura lor nu este uniformă. Motivul?De obicei, ne deplasăm pe role, înclinându-le spre interior, pentru a putea să ne luăm avânt, să întoarcem sau să prindem viteză. Pentru a evita uzarea completă a cauciucului rolelor, schimbați roțile între ele (inversați perechile de roți între ele).

Greutate maximă suportată

Respectă norma europeană EN 13843 clasa A (norma pentru role adulți). Se aplică rolelor cu roți în linie concepute pentru persoane cu o greutate de 20 kg - 100 kg (masă corporală). Sunt menționate exigențele de siguranță și specificațiile relative la metodele de testare, la delimitări și informații oferite de producător pentru a reduce riscul de accidentare la care sunt expuse persoanele terțe și utilizatorul în condiții normale de utilizare.

Greutate role damă FIT500

2,7 kg perechea, pentru mărimea 39.

Cum sunt testate produsele noastre ?

Toate rolele noastre sunt testate în laborator. Aceste teste permit validarea normelor europene, în ceea ce privește utilizarea rolelor, dar și testele de uzură. Testele în laborator sunt completate de teste pe teren, în condiții reale de utilizare.Rezultatul: un produs testat și validat.

Garanție

Garanţie: 2 ani, cu excepţia pieselor de uzură (roată, rulmenţi, frână).

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Boot 100% Polipropilenă Verbindungsöse 100% Polipropilenă Șasiu 100% Aluminiu Exterior din 75% Poliester, 25% Poliuretan Roți pentru role 50% Poliuretan, 50% Polipropilenă Interior din 100% Poliester Talpă din 100% Poliuretan termoplastic Catarame 50% Poliuretan termoplastic, 30% Poliamidă 6.6 (PA 6.6), 20% Policarbonat Rulment 100% Oțel

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat şi la temperatură optimă. A nu se usca în apropierea unei surse de căldură sau a unei flăcări.

Restricții de utilizare

Nerecomandate pentru hochei pe role sau practicare agresivă.

Produse similare

Imagini

Role FIT500 Gri Damă
Role FIT500 Gri Damă
Role FIT500 Gri Damă
Role FIT500 Gri Damă
Role FIT500 Gri Damă
Role FIT500 Gri Damă

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri