Produs vândut de partener Marketplace
ZIPRO

Suport Bara bodybuilding rack Zipro reglabil 250 kg

42500 RON
63500 RON -33%
*De la 15.07.2024 până la 30.07.2024

Racks ZIPRO: perfecte pentru acas─â, 250 kg capacitate, ├«n─âl╚Ťime reglabil─â, stabilitate, comoditate ╚Öi siguran╚Ť─â pentru antrenament diversificat.

Culoare: Negru

Fara marime

Vândut și expediat de Morele RO

Beneficii:

Descriere

ZIPRO standuri reglabile de haltere ZIPRO

Un accesoriu versatil pentru sala de gimnastic─â de acas─â.

Unul dintre elementele esen╚Ťiale ale oric─ârei s─âli de gimnastic─â de acas─â sunt suporturile pentru haltere, permi╚Ť├óndu-v─â s─â efectua╚Ťi, printre altele, clasicul bench press sau o abordare u╚Öor diferit─â a ridic─ârii rotative rom├óne╚Öti. ├Än acest fel, ve╚Ťi introduce numeroase varia╚Ťii ├«n antrenamentul dumneavoastr─â, permi╚Ť├óndu-v─â s─â dezvolta╚Ťi mai multe tipuri de mu╚Öchi.

Manopera de calitate superioar─â ╚Öi aten╚Ťia acordat─â fiec─ârui aspect al siguran╚Ťei este ceea ce primi╚Ťi la pachet atunci c├ónd v─â baza╚Ťi pe suporturile reglabile de la ZIPRO.

 • Capacitate maxim─â de ├«nc─ârcare: 250 kg
 • Dimensiuni ale unui suport: 47,5├Ś54├Ś127 cm
 • Greutate (2 suporturi): 13,4 kg
 • Material: o╚Ťel acoperit cu pulbere
 • Profilul cadrului: 50├Ś50 mm
 • Sistem convenabil de reglare a ├«n─âl╚Ťimii
 • Tampoane de cauciuc pentru protejarea halterei
 • Scop: pentru uz casnic

Cre╚Öte╚Ťi confortul exerci╚Ťiilor cu haltere ╚Öi extinde╚Ťi-v─â capacit─â╚Ťile.

Halterele de sus╚Ťinere ZIPRO sunt echipate cu un sistem de reglare a ├«n─âl╚Ťimii care se caracterizeaz─â printr-un nivel ridicat de confort. Capacitatea de ├«nc─ârcare v─â permite s─â plasa╚Ťi o greutate de p├ón─â la 250 kg, care r─âm├óne ├«n permanen╚Ť─â complet stabil─â. Acest lucru este realizat datorit─â unor suprapuneri speciale din cauciuc - nu numai c─â suporturile nu se mi╚Öc─â, dar la fel de important: bara cu greutate r─âm├óne, de asemenea, stabil─â. ├Än cadrul antrenamentelor la domiciliu, le pute╚Ťi amplasa la o distan╚Ť─â mai mic─â ╚Öi le pute╚Ťi adapta la exerci╚Ťiile pe care le efectua╚Ťi ├«n acel moment.

Cel mai ├«nalt nivel de siguran╚Ť─â

Exerci╚Ťiile cu greut─â╚Ťi mari necesit─â echipamente pe care v─â pute╚Ťi baza ├«n orice moment. Sarcina suporturilor este de a sus╚Ťine o sarcin─â care, ├«n multe cazuri, dep─â╚Öe╚Öte 200 de kilograme. Pentru a satisface a╚Ötept─ârile tuturor, am depus eforturi mari pentru a crea echipamente sigure ╚Öi complet stabile. Acest lucru a fost realizat prin utilizarea unui design de baz─â ├«nt─ârit pentru fiecare suport. Greutatea setat─â chiar ╚Öi ├«n cea mai ├«nalt─â pozi╚Ťie r─âm├óne ├«n acela╚Öi loc, datorit─â utiliz─ârii unor baze late.

Solu╚Ťii care ├«mbun─ât─â╚Ťesc confortul la exerci╚Ťii

Tampoanele de cauciuc sunt ceva ce face parte integrant─â din fiecare suport. Cu toate acestea, ne a╚Ötept─âm ├«n general ca acestea s─â fie prezente pe bazele ├«n care intr─â ├«n contact cu solul. ├Än cazul echipamentelor ZIPRO, acestea sunt prezente acolo, dar avantajele pe care le ofer─â sunt folosite ╚Öi ├«n alte p─âr╚Ťi. Este vorba despre cele dou─â puncte de prindere pe care se sprijin─â grifonul - pl─âcu╚Ťele de cauciuc asigur─â o pozi╚Ťie stabil─â, astfel ├«nc├ót grifonul ├«nsu╚Öi s─â nu se deplaseze.

Sistem de reglare a ├«n─âl╚Ťimii

Suporturile ZIPRO sunt echipate cu un sistem simplu ╚Öi fiabil de reglare a ├«n─âl╚Ťimii. Cu ajutorul acestui sistem, pute╚Ťi trece rapid de la o pres─â clasic─â de la banc─â la ghemuiri cu o halter─â din pozi╚Ťie vertical─â. Acest sistem nu este doar u╚Öor de utilizat, ci ╚Öi complet sigur - odat─â setat ├«ntr-o anumit─â pozi╚Ťie, acesta r─âm├óne acolo ├«n permanen╚Ť─â.

Informa╚Ťii tehnice

 • L─é╚ÜIME 54 cm
 • ├ÄN─éL╚ÜIME (├«n cm) 127 cm
 • LUNGIME (├«n cm) 47,5 cm
 • NIVEL DE PRACTICARE ORICE NIVEL
 • STARE PRODUS Produs nou

Opinii clien╚Ťi

Informa╚Ťii tehnice

LĂȚIME

54 cm

ÎNĂLȚIME (în cm)

127 cm

LUNGIME (în cm)

47,5 cm

NIVEL DE PRACTICARE

ORICE NIVEL

STARE PRODUS

Produs nou