Produs vândut de partener Marketplace
GENIUS NUTRITION

PUDRA PROTEICA iWHEY® 900g/27serv

15300 RON

Genius Nutrition ├«nseamn─â ┼čtiin┼ú─â, tehnologii europene de ultim─â genera┼úie, ingrediente ┼či inova┼úii, precum ┼či produse premium, de cea mai ├«nalt─â calitate

Arom─â: Ciocolat─â

900 g

Vândut și expediat de Genius Nutrition

Beneficii:

Descriere

iWHEY BY GENIUS NUTRITION® - CEA MAI COMPLETA PROTEINA DIN ZER!

iWhey┬« de la Genius Nutrition este solu╚Ťia perfect─â pentru cei ce caut─â cea mai complet─â protein─â din zer, oferind corpului o gam─â complet─â de nutrien╚Ťi de ├«nalt─â calitate ╚Öi aminoacizi eficien╚Ťi pentru o cre╚Ötere rapid─â a masei musculare ╚Öi o recuperare eficient─â.

Aceast─â protein─â este ob╚Ťinut─â din zer filtrat natural de la vaci fericite, crescute a╚Öa cum natura a destinat, f─âr─â hormoni, antibiotice ╚Öi organisme modificate genetic.

Datorit─â calit─â╚Ťilor sale superioare de absorb╚Ťie, iWhey┬« este suplimentul perfect de pre/post-antrenament, furniznd mu╚Öchilor substan╚Ťe nutritive vitale pentru recuperare, avnd un con╚Ťinut impresionant de 6.9g de BCAA per servire.

iWhey┬« asigur─â combustibilul optim pentru cre╚Öterea masei musculare ╚Öi sus╚Ťinerea antrenamentelor intense. Cu ingrediente precum proteina din zer, L-Leucina, Creatina, L-Alanil L-Glutamina, complex de vitamine ╚Öi minerale, precum ╚Öi enzime digestive, iWhey┬« acoper─â toate nevoile pentru o nutri╚Ťie echilibrat─â ╚Öi eficient─â.

Aceast─â formul─â este creat─â cu o tehnologie nou─â de arom─â ╚Öi mixare, asigurnd un gust delicios chiar de la primul shake. Beneficiile includ cre╚Öterea ╚Öi stimularea rapid─â a masei musculare, recuperarea eficient─â dup─â efort, prevenirea catabolismului, con╚Ťinutul de 6.95g de BCAA per servire, lipsa aromelor ╚Öi coloran╚Ťilor artificiali, ╚Öi o tehnologie avansat─â de mixare ╚Öi arom─â.

MOD DE ADMINISTRARE:

Zilele de antrenament: Adaugă 1 cupă în shaker și turnă 200-300 ml de apă rece. Acoperă și agită timp de 20-30 de secunde. Consumă 1 cupă cu 30 de minute înainte de antrenament și încă o cupă imediat după antrenament.
Zilele de pauz─â: Consum─â 1 cup─â diminea╚Ťa ╚Öi ├«nc─â o cup─â ├«ntre mese.
Se pot administra mai multe serviri ├«n func╚Ťie de necesarul proteic stabilit.
Aten╚Ťie!
Toate suplimentele se recomand─â exclusiv persoanelor s─ân─âtoase. Nu se administreaz─â gravidelor sau femeilor care al─âpteaz─â. A nu se l─âsa la ├«ndemna copiilor. Folosirea acestui supliment alimentar nu ├«nlocuie╚Öte dieta normal─â ╚Öi echilibrat─â. A nu se dep─â╚Öi doza zilnic─â recomandat─â. A se consuma, de preferin╚Ť─â, pn─â la sfr╚Öitul perioadei men╚Ťionate pe ambalaj. A se p─âstra la loc uscat ╚Öi r─âcoros. Produsele sunt fabricate cu echipamente care proceseaz─â produse ce con╚Ťin ingrediente active, derivate din lapte, ou─â ╚Öi soia.

Informa╚Ťii tehnice

  • C├ónd Pe toat─â durata zilei
  • FUNC╚ÜII Cre╚Öterea mu╚Öchilor

Opinii clien╚Ťi

Informa╚Ťii tehnice

Când

Pe toat─â durata zilei

FUNCȚII

Creșterea mușchilor