INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Gantere si Greutati

37 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Ce gantere și greutăți iți sunt necesare pentru un antrenament acasă

Dacă ai un ritm de viață alert și nu ai timp întotdeauna să ajungi la sală, sau te simți mult mai confortabil să faci exerciții acasă, atunci ai nevoie, pe lângă echipamentul sportiv potrivit, de accesorii care să te ajute să faci tot ceea ce vrei. Printre primele lucruri de care ai nevoie sunt gantere și greutăți, de care ai nevoie pentru o mulțime de exerciții. Alege un set gantere cu gretutăți diferite, pe care să le folosești progresiv, pe măsură ce musculatura se dezvoltă. Include în rutina ta de sport exerciții cu gantere și cumpără online de pe Decathlon.ro tot ce ai nevoie!

Cum alegi greutățile și ganterele potrivite pentru tine

Dacă fitnessul este forma ta de antrenament preferată, alege greutăți fitness și urmează câteva criterii importante. Gândește-te la timpul de exerciții pe care le faci, la experiența pe care o ai în lucrul cu ganterele și nu în ultimul rând la greutatea ta corporală. Atunci când faci exerciții cu greutăți, ia în considerare și siguranța. Nu îți suprasolicita încheieturile și protejează-le alegând gantere reglabile sau gantere cu greutăți diferite pe care să le folosești alternativ.

Cea mai variată gamă de gantere și greutăți online

Pe Decathlon.ro ai întotdeauna cele mai bune produse din care să alegi! Aici găsești oferte și promoții la o gamă variată de produse și articole sportive, de la branduri renumite. Așa că dacă ești în căutarea unui set greutăți fitness ; sau gantere fitness, te așteptăm în magazin sau online, pe Decathlon.ro, aă alegi toate lucrurile de care ai nevoie.