Skip filters
Filtre

Benzi elastice pentru fitness (64 Produse)

Benzile elastice sport încep să câștige avantaj în ceea ce înseamnă sportul și pe bună dreptate. Prin folosirea unei benzi elastice pentru fitness în lucrarea mușchilor brațelor, vei putea lucra ambele brațe în același timp. Când un braț trage să ridice o greutate, folosind și o bandă elastică, celălalt braț opune rezistență pentru menținerea benzii. Alege benzile elastice pentru activități fitness pentru corp fără a solicita articulațiile foarte mult.

EXERCIȚII CARDIO

EXERCIȚII CARDIO

Extensor Cross-Training
Extensor Cross-Training
5999 LEI
DOMYOS

Extensor Cross-Training

(149)
livrare in 2 zile din depozit local
Reduceri
Banda lată de fitness din latex 120 cm Roz
5990 LEI −50%
2990 LEI
GORILLA SPORTS

Banda lată de fitness din latex 120 cm Roz

Reduceri
Banda lată de fitness din latex 200 cm Roz
6990 LEI −57%
2990 LEI
GORILLA SPORTS

Banda lată de fitness din latex 200 cm Roz

BANDĂ ELASTICĂ 22KG
2999 LEI
CORENGTH

BANDĂ ELASTICĂ 22KG

(138)
livrare in 2 zile din depozit local
Reduceri
Bandă de fitness 0,8 mm
2690 LEI −44%
1490 LEI
GORILLA SPORTS

Bandă de fitness 0,8 mm

4.5/5 Pe baza a 6037 Opinii exprimate online și în magazine

Benzile elastice pentru fitness reprezintă o alternativă perfectă când nu vrei să folosești greutăți. Sunt ieftine versatile și te ajută să îți antrenezi musculatura într-o manieră nouă.

Utilizarea benzilor elastice pentru fitness este similară antrenamentului cu greutăți și aparate multifuncționale. Datorită diferitelor grade de rezistentă, acestea pot fi incluse atât în rutina atleților, cât și a celor care iubesc mișcarea și fitnessul.

Benzile fitness ajută într-un mod mai eficient la stabilizarea musculaturii, în comparație cu antrenamentul cu greutăți și sunt mult mai ușor de folosit. În plus, datorită formei și dimensiunii, sunt excelente pentru a fi utilizate în cadrul antrenamentelor efectuate acasă.


Cum să alegi corespunzător banda elastică pentru pilates?

Majoritatea producătorilor folosesc un sistem de ghidaj cromatic pentru a evidenția gradul de dificultate al corzilor elastice pentru fitness. În funcție de culoare vei putea stabili dacă ai nevoie de un nivel de intensitate ușor, mediu, greu sau foarte greu.Culorile te ajută să determini gradul de rezistență:

 • ✓ Verde: 15 kg .
 • ✓ Galben: 25 kg.
 • ✓ Portocaliu: 35 kg.
 • ✓ Roșu: 45 kg.
 • ✓ Negru: 60 kg.

Anumite tipuri de benzi au mânere mobile cărora le poți schimba banda elastica sport, acestea sunt perfecte pentru antrenamentele care cresc în intensitate pe măsura repetițiilor. Este indicat să ai mai multe benzi elastice pentru a-ti antrena grupele musculare folosind varietate și rezistentă.

Atunci când alegi echipamentul pentru fitness este necesar să te ghidezi după nivelul tău actual și să îți oferi timp pentru a avansa și a observa rezultate.

CE BENEFICII OFERĂ UTILIZAREA BENZILOR ELASTICE?


Folosirea frecventă a benzilor elastice pentru fitness oferă rezultate similare ridicării greutăților, fără a supune organismul la accidentări. Sunt accesorii ideale pentru stabilizare și activarea abdomenului și pot fi utilizate în exerciții multiple.

Benzile elastice sunt ideale pentru activitățile de recuperare și pot fi utilizate pentru activarea unor grupe musculare specifice. În plus, pot fi folosite după exercițiile de bază pentru a efectua întinderi complexe și activități de mobilitate pentru a stimula flexibilitatea.

Folosind benzile fitness vei avea un tip de antrenament intens și extrem de distractiv. Aceste accesorii pentru fitness sunt extrem de economice și pot fi transportate cu ușurință atunci când călătorești.

Benzile te ajută să menții musculatura sub tensiune și să dai un plus de dinamism exercițiului. Acest fapt ajută la îmbunătățirea coordonării și a echilibrului. Poți efectua aproape toate tipurile de exerciții pe care le efectuezi cu ajutorul greutăților și poți să inovezi pe măsură ce capeți experiență cu ele. Aceste accesorii fitness îți permit să schimbi poziția în care faci de regulă exercițiile și să creezi rezistență din toate direcțiile.

Ce mușchi pot fi lucrați cu ajutorul benzilor elastice?

În cadrul unui antrenament poți folosi benzile elastice pentru tot corpul sau poți să te concentrezi pe anumite grupe musculare. Cu ajutorul acestora poți lucra foarte bine musculatura picioarelor, glutei, umeri, piept, musculatura brațelor și abdomen.

Cu ajutorul unui plan de antrenament cu benzi vei spori rezistența la nivelul abdomenului, îți vei tonifia picioarele și vei avea brațe mai bine definite. În plus poți să crești numărul repetițiilor și să folosești benzile pe toată durata zilei


CE TIPURI DE BENZI ELASTICE SUNT DISPONIBILE?


La Decathlon îți punem la dispoziție o gamă variată de benzi elastice pentru fitness din cauciuc și material textil. În funcție de preferințele tale personale și nivelul tău de performanță, poți opta pentru:

 • • benzi elastice cu mâner - permit o prindere mai puternică și antrenamente complexe pentru creștere musculară;
 • • benzi elastice late - sunt recomandate pentru antrenamentele de pilates, oferind un plus de rezistență mișcărilor efectuate;
 • • tuburi elastice- permit întărirea musculaturii în rezistență și lucrează numeroase grupe de mușchi.

Fiecare tip de bandă elastică poate fi adaptat în funcție de gradul tău de pregătire fizică.

 • • Rezistența light (mică) este potrivită pentru nivelul începător sau mediu, în timpul exercițiilor destinate părții superioare a corpului sau pentru pilates.
 • • Rezistența medie este perfect adaptată practicanților de nivel mediu și pentru exercițiile pentru partea inferioară a corpului.
 • • Rezistență mare (hard) este ideală pentru experții în tonifiere musculară.
Cauți un cadou sportiv? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou