Benzi elastice pentru fitness (55 Produse)

Dacă ai crezut că doar greutățile fitness te ajută să îți tonifiezi musculatura, trebuie să încerci benzile elastice fitness de la Decathlon și vei fi uimit de rezultate. Banda elastică este accesoriul sport de care nu știai că ai nevoie! Îl poți folosi în zilele de antrenament pentru picioare, pentru brațe și chiar și atunci când lucrezi cu greutăți. Principalul avantaj al unei benzi elastice sport este că protejează articulațiile și este mai ușor de folosit. Vrei să încerci ceva diferit la următorul antrenamnet? Alege banda elastică fitness care ți se potrivește și creează un set de exerciții fitness eficiente pentru tonifierea brațelor și picioarelor.

EXERCIȚII CARDIO

EXERCIȚII CARDIO

Banda fitness 0,4mm
1990 LEI
GORILLA SPORTS

Banda fitness 0,4mm

Set expander cu manere pentru fitness
5990 LEI
GORILLA SPORTS

Set expander cu manere pentru fitness

Extensor Cross-Training
4299 LEI
DOMYOS

Extensor Cross-Training

(132)
termen estimat: 2 zile din depozit local
ECODESIGN
Extensor Cross-Training
5999 LEI
CORENGTH

Extensor Cross-Training

(4)
termen estimat: 2 zile din depozit local
4.6/5 Pe baza a 6130 Opinii exprimate online și în magazine

O BANDĂ ELASTICĂ FITNESS PENTRU FIECARE ACTIVITATE FIZICĂ


Vrei să îți antrenezi musculatura fără greutăți fitness? Este momentul să diversifici colecția ta de echipamente și accesorii fitness și să alegi benzi elastice fitness pentru exerciții de tonifiere. Fie că te antrenezi pentru a menține sănătatea corpului, fie că ești atlet de performanță, banda elastică de la Decathlon completează echipamentul tău sport și te ajută să creezi rutine diversificate pentru antrenamente eficiente. Ușor de folosit și de adaptat rezistenței corpului tău, benzile elastice sunt special adaptate pentru o varietate de antrenamente fizice.

 • - Banda elastică cu mânere ajută la creșterea musculară. Datorită mânerelor aderente, ai o prindere bună a benzii și poți antrena eficient partea superioară a corpului. Acest model este tot ce ai nevoie pentru o sesiune completă de antrenament la sală și acasă.
 • - Benzile elastice late sunt recomandate pentru antrenamentele de pilates pentru rezistență crescută și rezultate vizibile. În funcție de rezistența corpului tău la efort, poți alege banda elastică cu rezistență redusă, medie sau crescută.
 • - Benzile fitness pentru tracțiuni au formă asemănătoare unei bucle, dar sunt late și rezistente. Nivelul lor de rezistență este crescut și de aceea sunt recomandate în timpul tracțiunilor.
 • - Banda elastică cu rol terapeutic este mai subțire decât alte modele, fără mânere de prindere. Este asemănătoare unei panglici elastice de diferite rezistențe și poate fi utilizată în exercițiile pentru creșterea mobilității și stabilității.
 • - Banda elastică mini are o lungime redusă comparativ cu celelalte modele și poate fi folosită în jurul încheieturilor mâinii, a brațelor, în jurul gleznelor, gambelor și coapselor pentru tonifiere localizată asupra unei grupe musculare.
 • - Benzile elastice sport cu bucle pe toată lungimea se adaptează rapid intensității la care te antrenezi. Astfel, poți folosi acest model pentru toate etapele unui antrenament, de la exerciții pentru încălzire, până la stretching și recuperare.
 • Pe lângă clasificarea benzilor elastice în funcție de sportul pentru care sunt recomandate, poți diferența varietatea de modele printr-un ghid cromatic. Majoritatea producătorilor folosesc acest sistem pentru ca tu să faci alegerea potrivită mult mai ușor. De exemplu, pentru nivel de rezistență scăzut se folosesc culori deschise, precum verde pentru benzi elastice de 15 kilograme și galben pentru 25 kilograme. Apoi, pentru categoria de rezistență medie se folosește portocaliu pentru 35 kilograme. Nivelul greu de rezistență este marcat de culorile roșu pentru 45 kilograme și negru pentru 60 kilograme.Cum arată antrenamentul tău fitness? Descoperă cum poți diversifica exercițiile de tonifiere cu benzile elastice sport de la Decathlon! Ușor de transportat și de depozitat, vor deveni partenerul tău pentru antrenamente reușite acasă și la sala de forță.


  CARE SUNT BENEFICIILE BENZILOR ELASTICE SPORT?


  Hai să descoperi care sunt beneficiile benzilor elastice fitness și poți alege cea mai bună bandă din colecția Decathlon! Crezi că doar antrenamentele cu greutăți fitness ajută la tonifierea corpului? Ai fi surprins să afli cât de multe avantaje au benzile elastice și cât de ușor pot fi incluse în antrenamentele tale.Beneficiile:

  • - Comparativ cu greutățile fitness, benzile elastice au impact redus asupra articulațiilor și risc minim de accidentare;
  • - Contribuie la dezvoltarea musculaturii și stimulează multiple grupe musculare în cadrul unui exercițiu;
  • - Se adaptează nivelului de performanță și permit creșterea graduală a intensității exercițiilor fizice;
  • - Sunt versatile și compatibile cu exerciții în atât în plan vertical, cât și în plan orizontal;
  • - Previn degradarea osoasă și contribuie la dezvoltarea echilibrului corpului;
  • - Pot fi utilizate pentru o varietate de exerciții fizice, pentru menținere și tonifiere;
  • - Sunt accesibile ca preț și ușor de transportat și depozitat.

  Benzile elastice de la Decathlon sunt o alternativă practică a greutăților fitness. Pe lângă tonifierea corpului fără efecte nocive asupra articulațiilor, banda elastică pentru sport este un accesoriu versatil care se adaptează ușor exercițiilor fitness din rutina ta. Mai mult, costurile de achiziționare al unui set de benzi elastice fitness este redus comparativ cu alte echipamente. De aceea, trebuie să se regăsească în echipamentul tău de antrenament pentru sală și pentru acasă.Descoperă gama variată de produse Decathlon și alege banda elastică fitness care se potrivește antrenamentului tău! Include exerciții fitness de tonifiere în programul de antrenament și ești cu un pas mai aproape de o formă de invidiat!

  Oferă bucuria de a face sport

  Oferă un card cadou