INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Set gantere, bare, discuri, haltere

24 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Cum alegi greutățile ideale cu care să te antrenezi

Dacă antrenamentele cu greutăți se numără printre preferatele tale și îți place să faci sport acasă, atunci ai nevoie de câteva accesorii cu care să poți face în siguranță și eficient toate exercițiile din rutina ta zilnică de sport. Alege greutăți și gantere potrivite pentru tine în funcție de exercițiile pe care urmează să le faci, de experiena pe care o ai, de tipul antrenamentului și gândește-te care este cel mai confortabil set gantere sau set haltere pentru tine. Pentru un antrenament complet, ai nevoie de o bară fitness și de discuri fitness de diverse greutăți, pe care să le alternezi în funcție de momentul antrenamentului și tipul de exerciții alese.

Care sunt cele mai potrivite seturi și accesorii pentru bodybuilding

Poți alege un set gantere Decathlon cu o greutate mică pentru exercițiile mai ușoare, iar pentru antrenamentele de bodybuilding pe care le faci acasă ai nevoie de un set haltere și gantere potrivite pentru antrenamentele mai solicitante, pentru care ai nevoie de greutăți mari. Alege un set gantere reglabil, pentru a alterna simplu și rapid greutățile și discuri gantere de diferite mărimi și greutăți, care te ajută la orice tip de exerciții, indiferent cât de gradul de complexitate. Dacă ești în căutarea unui set gantere bodybuilding de calitate, pe Decathlon.ro găsești exact ce ai nevoie!

Unde găsești cele mai bune prețuri pentru gantere și haltere

Pentru antrenamente complete, eficiente și în siguranță, găsești pe Decathlon.ro toate lucrurile de care ai nevoie! Ai la dispoziție o gamă variată de gantere metal, gantere cu discuri și haltere sport, la cele mai bune prețuri, din care să le alegi pe cele potrivite pentru tine!