Gantere Softgrip din spumă - 1Kg

10999 LEI
Cod produs: 8672622

Produs conceput pentru bodybuilding. Mânere din spumă și chingi reglabile.

Avantaje: - Prindere în mână: Nu alunecă și mărimea este reglabilă datorită chingilor. - Înveliș din spumă: plăcut la atingere.

Mărime: Ghid de mărimi
1 KG
Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
Serviciile noastre:

Avantaje produs

Finețe la atingere

Finețe la atingere

Înveliș din spumă ce asigură absorbția transpirației.

Informații tehnice

Alegerea ganterelor

Alegerea greutății depinde de nivelul dvs. și de mușchii lucrați. Greutatea potrivită este cea care corespunde nivelului dvs. Vă va pune în dificultate la finalul exercițiilor. Mușchii din partea inferioară a corpului sunt mai mari spre deosebire de mușchii din partea superioară. Folosiți, deci, o greutate mai mare în timpul genuflexiunilor (2kg) și divizați greutatea pentru mușchii din partea superioară a corpului (1kg).

Ce exerciții puteți realiza cu ganterele

Nu știți cu ce exerciții să vă începeți antrenamentul sau ce postură să alegeți?
Împreună cu mai mulți antrenori, echipa noastră de concepere a dezvoltat o serie de exerciții gratuite, care pot fi accesate aici: https://contents.mediadecathlon.com/s839587/k$f50a938fc6d427f41f23dccaee7056d6/fiche%20dumbells%20a4.pdf

Cum progresez cu ganterele?

Este important ca întotdeauna să începeți cu o încălzire completă a corpului și să utilizați greutăți reduse care pregătesc corpul pentru efort, pentru a evita accidentările. Practicanții de nivel începător vor începe cu greutăți reduse (1kg), până când vor obține o stăpânire tehnică a mișcărilor. Odată ajunși la un nivel mediu, pot mări progresiv greutatea (500g) la fiecare 2 antrenamente.

Recomandări:

Creșteți varietatea antrenamentelor pentru a îmbunătăți eficiența. Antrenați-vă amplitudinea, greutatea și viteza mișcărilor.!

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat, ferit de razele soarelui, la o temperatură de <25°C. Evitați orice sursă de căldură: calorifer, geamuri expuse luminii directe a soarelui, suprafețe lăcuite.

Restricții de utilizare

A nu se arunca la sol.

TESTE

Produs conceput din materiale fără substanțe nocive.

Recomandări de întreținere

A se curăța cu o lavetă umedă.

Produse similare

Imagini

Gantere Softgrip din spumă - 1Kg
Gantere Softgrip din spumă - 1Kg

Video

Opinii clienți

Loading