REEBOK

Gantere Softgrip din spumă - 1Kg

7999 RON
Ref. : 8672622

Produs conceput pentru bodybuilding. Mânere din spumă și chingi reglabile.

Avantaje: - Prindere în mână: Nu alunecă și mărimea este reglabilă datorită chingilor. - Înveliș din spumă: plăcut la atingere.

1 KG

Ridicare gratuită din magazin

+ 79 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Finețe la atingere

  Înveliș din spumă ce asigură absorbția transpirației.

  Imagini

  Gantere Softgrip din spumă - 1Kg
  Gantere Softgrip din spumă - 1Kg

  Informații tehnice

  Alegerea ganterelor

  Alegerea greutății depinde de nivelul dvs. și de mușchii lucrați. Greutatea potrivită este cea care corespunde nivelului dvs. Vă va pune în dificultate la finalul exercițiilor. Mușchii din partea inferioară a corpului sunt mai mari spre deosebire de mușchii din partea superioară. Folosiți, deci, o greutate mai mare în timpul genuflexiunilor (2kg) și divizați greutatea pentru mușchii din partea superioară a corpului (1kg).

  Ce exerciții puteți realiza cu ganterele

  Nu știți cu ce exerciții să vă începeți antrenamentul sau ce postură să alegeți?
  Împreună cu mai mulți antrenori, echipa noastră de concepere a dezvoltat o serie de exerciții gratuite, care pot fi accesate aici: https://contents.mediadecathlon.com/s839587/k$f50a938fc6d427f41f23dccaee7056d6/fiche%20dumbells%20a4.pdf

  Cum progresez cu ganterele?

  Este important ca întotdeauna să începeți cu o încălzire completă a corpului și să utilizați greutăți reduse care pregătesc corpul pentru efort, pentru a evita accidentările. Practicanții de nivel începător vor începe cu greutăți reduse (1kg), până când vor obține o stăpânire tehnică a mișcărilor. Odată ajunși la un nivel mediu, pot mări progresiv greutatea (500g) la fiecare 2 antrenamente.

  Recomandări:

  Creșteți varietatea antrenamentelor pentru a îmbunătăți eficiența. Antrenați-vă amplitudinea, greutatea și viteza mișcărilor.!

  Garanție

  2 ani

  Video

  Compoziție/ Recomandări

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc uscat, ferit de razele soarelui, la o temperatură de <25°C. Evitați orice sursă de căldură: calorifer, geamuri expuse luminii directe a soarelui, suprafețe lăcuite.

  Restricții de utilizare

  A nu se arunca la sol.

  TESTE

  Produs conceput din materiale fără substanțe nocive.

  Recomandări de întreținere

  A se curăța cu o lavetă umedă.

  Opinii clienți