INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Soft ball, Minge gimnastica, Accesorii

20 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Accesorii de pilates pentru o tonifiere musculară profundă

Pilates este o gimnastică ușoară care conferă o tonifiere musculară profundă. Ideal pentru a relua treptat sportul la domiciliu și în propriul ritm, această tehnică este utilă în multe feluri. Îmbunătățește forța, echilibrul și flexibilitatea, funcții indispensabile pentru starea de bine zilnică. Descoperiți încă de pe acum gama noastră de accesorii pilates pentru toate nevoile.

Accesorii Pilates: mingi și rulouri pentru a vă testa corpul

Dacă doriți să vă redefiniți silueta și să vă îmbunătățiți echilibrul, mingile și rulourile sunt accesoriile perfecte pentru a vă testa corpul. Mușchii dumneavoastră vor fi și mai solicitați, la fel și concentrarea. Mingile de pilates sunt perfecte pentru a vă lucra mușchii abdominali în profunzime și pentru a vă solicita mușchii profunzi. Dacă doriți să aveți un abdomen plat, acesta este accesoriul de care aveți nevoie. La rândul lor, mingile de pilates sunt accesorii care vor crește ușor greutatea brațelor pentru ca această zonă să lucreze. În ceea ce privește rulourile de pilates, acestea sunt accesorii distractive și utile dacă aveți dureri de spate. Aceste rulouri de masaj vă pot ajuta, în special, să vă recuperați abilitățile fizice după o accidentare, în paralel cu ședințele de fizioterapie. Rulourile de pilates vă vor ajuta să aveți grijă de corpul dumneavoastră, acasă și în propriul ritm. Vă pot masa spatele, aductorii, coapsele și gambele.

Benzi elastice, inele și saltele: accesorii pilates polivalente

Doriți să vă îmbunătățiți rezistența și forța în timp ce vă tonifiați mușchii? Benzile elastice de pilates sunt soluția. Acțiunea lor constă în creșterea rezistenței de îndată ce trageți de ele. Pentru întărirea mușchilor abdominali, acest accesoriu este recomandat dacă doriți să obțineți un abdomen plat. Cu cât trageți mai mult, cu atât crește tensiunea. Pentru exerciții de pilates care solicită picioarele și talia, inelele pe care le propunem vă vor permite să lucrați intens mușchii din zonele inferioare și superioare ale corpului. Puteți folosi cercul pilates culcat, așezat sau în picioare. Nu în ultimul rând, salteaua de podea, special concepută pentru practicarea pilates, este un element indispensabil. O saltea de calitate este cea mai bună alegere dacă doriți să vă antrenați serios. Saltelele noastre sunt concepute astfel încât să fie suficient de groase pentru a vă oferi un confort optim. De asemenea, materialul din care sunt fabricate vă protejează articulațiile și vă permite să vă faceți zilnic exercițiile de pilates. Exercițiile fizice de pilates vă vor permite să vă tonifiați în profunzime mușchii. Alegând accesoriile de pilates care vă plac, veți obține rapid rezultatele pe care le doriți.