Produs vândut de partener Marketplace
GENIUS NUTRITION

AMINOACIZI PUDRA BCAA-X5® 360g/30 serv

13800 RON

Genius Nutrition înseamnă ştiinţă, tehnologii europene de ultimă generaţie, ingrediente şi inovaţii, precum şi produse premium, de cea mai înaltă calitate

Aromă: Watermelon

360 g

Vândut și expediat de Genius Nutrition

Beneficii:

Descriere

BCAA-X5® oferă cele mai bune ingrediente și arome pentru susținerea dezvoltării și refacerii masei musculare. Formula sa pe baza de BCAA 2:1:1 asigură o refacere rapidă și eficientă, minimiznd disconfortul muscular. Producătorul se mndrește că produsul nu conține organisme modificate genetic și este fabricat 100% prin procese de fermentație.

Printre avantajele acestui supliment se numără aminoacizii 100% fermentați, 7g de BCAA per servire, zero calorii și zero zahăr. De asemenea, conține electroliti naturali, precum CocoMineral®, și adaugă malat de citrulină 2:1 pentru o senzație de pompă și energie maximă în timpul antrenamentului.

CocoMineral® oferă o sursă naturală și puternică de electroliti din apa de cocos, esențiali pentru rehidratarea în timpul antrenamentului. L-Alanyl L-Glutamine, o moleculă dipeptidică, îmbunătățește absorbtia electrolitilor și sporește rezistența.

Adăugarea de vitamina B6 susține metabolismul aminoacizilor, epuizat în urma administrării unei doze mari de BCAA. Modul de administrare este simplu, iar atenționările includ recomandarea exclusiv pentru persoanele sănătoase și menționarea ingredientelor active derivate din lapte, ou și soia.

BCAA-X5® promite nu doar rezultate eficiente, ci și o experiență plăcută datorită celor zece arome delicioase disponibile.

Informații tehnice

  • Când Pe toată durata zilei
  • FUNCȚII performant

Opinii clienți

Informații tehnice

Când

Pe toată durata zilei

FUNCȚII

performant