KIPSTA

Minge Fotbal în cutie Ligue 1 Official Match Ball 2022

22499 RON
Ref. : 8736926

Trăiește emoțiile cu acest model de minge cu care se joagă în Ligue 1 și Ligue 2. Modelul de minge folosit de idolii tăi la meciuri și antrenamente.

Produs conceput pentru fotbal profesionist. Minge omologată FIFA QUALITY PRO.

5 10
Disponibil

Ridicare gratuită din magazin

+ 224 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Stabilitate traiectorie

  Concepere din 12 segmente din PU, microfibră cu striații.

  Confort la contactul cu mingea

  Minge ce conține spumă. Asigură un grip bun.

  Calitatea ricoșeului

  Ricoșeu conform normelor internaționale ale fotbalului.

  Rezistenţă

  Construcție termolipită și cameră laminată, pentru rezistență optimă.

  Menținerea presiunii

  Presiune garantată, datorită camerei din cauciuc laminat.

  Imagini

  Minge Fotbal în cutie Ligue 1 Official Match Ball 2022
  Minge Fotbal în cutie Ligue 1 Official Match Ball 2022
  Minge Fotbal în cutie Ligue 1 Official Match Ball 2022
  Minge Fotbal în cutie Ligue 1 Official Match Ball 2022
  Minge Fotbal în cutie Ligue 1 Official Match Ball 2022

  Informații tehnice

  Kipsta, furnizorul mingii oficiale Ligue 1 Uber Eats și Ligue 2 BKT pentru anii 2022-2027

  În martie 2021, Consiliul de Administrare a LFP a numit Kipsta, marca de fotbal din Decathlon, noul furnizor oficial al LFP.
  Concepute în Franța, mingile premium Kipsta sunt etichetate FIFA QUALITY PRO. Calitatea acestora este testată în diferite etape pe parcursul fabricării.
  Prin mingile oficiale de la Ligue 1 Uber Eats și Ligue 2 BKT, Kipsta demonstrează calitățile sale.

  Creare minge

  Tehnologie de termolipire.
  Minge concepută pentru practicare de fotbal profesional. Este reflexia expertizei noastre și corespunde așteptărilor celor mai exigenți jucători (jucători și portari). Minge din material texturat din microfibră, spumă și striații. O minge concepută de Kipsta.

  Avantaje

  Am conceput o minge fiabilă, ce are stabilitate a traiectoriei.
  .
  „La o minge, mai întâi de toate, contează posibilitatea de a ținti acolo unde vrei, la fiecare lovitură. Regularitatea este pe primul loc.” Harry Kane.

  Produs conceput în Franța

  Minge concepută în Franța, testată în mod riguros în laborator și pe teren. Corespunde celor mai stricte și exigente norme, trece printr-o serie de teste în plus, special dezvoltate de Decathlon. Pe lângă testele normative, prin Celula de Certificare Kipsta realizăm teste suplimentare, care ne ajută să concepem și să comparăm în mod obiectiv produsele.

  Produs fabricat în ...

  Mingile sunt fabricate de către partenerii noștri industriali din Asia (Pakistan și China pentru această minge). Pakistan este cunoscută drept capitala mondială a mingilor de fotbal. Cunoștințe artizanale de calitate de peste 50 de ani, și angajamente comune (cu DECATHLON), duc la 2 criterii: respectul angajaților și al mediului. Totuși, suntem în căutarea unor potențiali parteneri industriali francezi sau europeni.

  Echipa de certificare Kipsta

  Echipa de certificare Kipsta este compusă din ingineri de studiu de teren calificați și recunoscuți pentru: realizarea de protocoale și teste specifice utilizării produselor. Recrutăm persoane calificate, cu un nivel corespunzător, pentru a testa și evalua produsele. Analizăm obiectiv rezultatele, prin instrumente de statistică.
  Sunt testate următoarele caracteristici: rezistență în timp, umflare durabilă și tehnicitate.

  Kipstadium, orașul Tourcoing, Franța

  Mingile sunt concepute de o echipă pasionată, într-un laborator din Franța. Această echipă este compusă din ingineri de produs, ingineri de material și ingineri de testare, ceea ce permite controlarea întregului proces de concepere, de la materiale la validare tehnică.

  Laboratorul de testare

  Mingile sunt testate la Decathlon de peste 15 ani, pentru a le valida în etapa de concepere, industrializare și post fabricare. În 2018, în sediul Kipstadium din Franța a fost creat un laborator dedicat în totalitate testelor pentru mingi.
  Mai mult de 10 teste sunt realizate pe mingile fabricate. În primul rând au loc teste necesare pentru omologare FIFA, iar apoi altele în plus, create de ingineri în laborator.

  Decathlon concepe produse

  Decathlon concepe produse de 40 de ani. Crearea produselor este bazată pe dorința de a face sportul accesibil tuturor, totodată incluzând o noțiune de universalitate în designul acestora (vârstă, gen, naționalitate).
  Linia estetică a brandului Kipsta este un echilibru între convingerile noastre (produse simple, tehnice și ingenioase) și direcția artistică sobră, universală și modernă.

  Proiectanți, ingineri și designeri

  ADN-ul acestei mingi (baza formală pe care suprapunem un grafism) oferă tehnicitate și echilibru. Perceperea în spațiu și efectele vizuale din timpul mișcării sunt gândite astfel încât să nu creeze disconfort vizual jucătorilor.

  Parteneri industriali

  Contăm pe competența și reactivitatea partenerilor industriali.
  Avem angajamente cu furnizorii și cu locurile de producție, pentru a produce cu încredere. Aceste angajamente, comune pentru Decathlon și furnizorii direcți, urmăresc 2 criterii: respectul angajaților și al mediului.
  Direcțiile industriale oferă materiale și soluții de producere eficiente și fiabile.

  Minge verificată până la expediere

  Pentru a asigura o calitate optimă a mingilor oficiale, sunt controlate una câte una (100% de la fabricare) până la sfârșitul fabricării, pentru a asigura calitate până la expediere. Acest control de la finalul producerii constă în validarea respectării caietului de sarcini tehnice. Mai mult, eșantioanele de fabricare vor fi prelevate regulat, pentru a efectua alte teste de distrugere.

  Concepere exclusivă KIPSTA

  Știm că în timpul meciurilor, detaliile fac diferența. O minge fiabilă.Ne-am concentrat atenția asupra stabilității traiectoriei și senzațiilor de joc. De aceea, am testat diferite învelișuri exterioare și l-am ales pe cel care a avut cele mai bune rezultate. Această concepere cu 12 segmente și linii în relief aparține exclusiv mărcii Kipsta.

  O minge de plajă?

  Știm că stabilitatea traiectoriei este foarte importantă, mai ales în timpul unui joc de lungă durată sau în momentul în care portarul lovește mingea. Dacă, în mod tradițional, mingea e concepută din 32 de segmente, noi am dezvoltat modelul cu 12 de segmente. În plus, cele 12 segmente termolipite formează linii ușor adânci. Acest lucru îmbunătățește stabilitatea mingii în aer.

  Conform normei FIFA QUALITY PRO

  Pentru a răspunde cu mare precizie la exigențele fotbalului profesional, am realizat mai multe teste în laborator. Teste prezentate în continuare.

  Prea ușoară? Prea grea? Greutate oficială.

  Între 420 și 445 g (mărimea 5). Corespunde normelor oficiale FIFA. Minge FIFA Quality Pro

  Mărime și circumferință

  Între 68,5 și 69,5 cm (mărimea 5). Corespunde normelor oficiale FIFA. Minge FIFA Quality Pro

  O minge „rotundă”?

  Testul de sfericitate: Variație de la media măsurată: maximum 1,5% (norma FIFA Quality Pro)
  Măsurăm sfericitatea mingii în 4500 de puncte diferite și constatăm diferențele.
  La mai mult de 1,5% diferență (Norma FIFA PRO), echipa noastră are misiunea de de a îmbunătăți sfericitatea, pentru a garanta un ricoșeu bun.

  Testul de pierdere a presiunii maxime: Minge fotbal

  Testul de pierdere a presiunii: Umflăm mingile la o presiune recomandată (0,8 bari). 72 ore mai târziu, mingea nu trebuie să piardă mai mult de 15% din presiunea sa, adică 0,1 bari (norma FIFA QUALITY PRO). La sfârșitul celor 72 ore, presiunea trebuie să fie la aproximativ 0,7 bari. Acest lucru înseamnă că este normal ca o minge să piardă din presiune după câteva zile. Presiunea recomandată este de 0,8 bari (1,0 bar maximum și 0,7 bar minimum).

  Testul de absorbție a apei:

  Testul de absorbție a apei: În laborator, simulăm condițiile de joc pe timp de ploaie, lăsând mingea în 2 cm de apă, pe un suport pivotant, aplicându-i 250 compresii.La finalul testului, mingea nu ia mai mult de 10% din greutatea sa inițială (norma FIFA). Acesta este unul dintre avantajele termolipirii: absorbția apei este limitată, în comparație cu alte procese.

  Ricoșeul

  Testul de ricoșeu: Mingea este aruncată de 10 ori pe o placă din oţel de la o înălţime de 2 m. Între 135 şi 155 cm, cu o diferenţă de 10 cm maximum între cel mai înalt şi cel mai mic ricoşeu al mingii.

  Testul de rezistență:

  Cel mai exigent test este supunerea la lovituri constante. Rezistă la 2500 lovituri pe un plan inclinat din beton, cu o viteză de 50 km/h, la o distanță de 2,5 m. Prin acest test se verifică: - starea generală a mingii:cusăturile trebuie să reziste la acest test.
  - circumferința: nu trebuie să depășească 1,0 cm.
  - sfericitatea: nu trebuie să depășească 1,5%.
  - presiunea: mingea nu trebuie să piardă mai mult de 10,0%.

  Spuneți-ne părerea!

  Părerile voastre sunt importante pentru noi. Acestea ne ajută să ne îmbunătățim în permanență produsele. Vă mulțumim pentru împărtășirea experiențelor.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Carcasă externă 100% Poliuretan Rezervor/ cameră 70% Rubber - Styrene Butadiene Rubber (SBR) - Latex, 30% Polietilenă tereftalată Interior - Material principal 100% Polietilenă tereftalată

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A nu se dezumfla complet, pentru a nu deteriora lipirea segmentelor și rezistența în timp a produsului. A se depozita într-un loc uscat și aerisit.

  Restricții de utilizare

  A nu se sparge sau dezumfla complet.

  TESTE

  Respectă normele federației internaționale. Conform normei FIFA QUALITY PRO.

  Aprobat de

  Conform normei FIFA QUALITY PRO, cea mai exigentă normă în privința mingilor de fotbal.

  Recomandări de întreținere

  A nu se spăla

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri