Cort Camping 2 SECONDS 3 Persoane Albastru

42999 LEI
8492687

Produs conceput pentru camping. Permite instalarea în câteva minute.

Se instalează ușor și asigură confort. Cortul 2 Seconds se montează mereu rapid și este prevăzut cu un sistem de ghidare pentru repliere.

Culoare:

Albastru petrol

Livrare la domiciliu GRATUITĂ
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 429 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Montare/demontare

Structură autoportantă. Montare 2 secunde. Sistem de pliere ghidată.

Capacitate de locuire

Cameră 180 X 210 cm. Înălțime maximă utilă: 104 cm.

Transportare ușoară

Dimensiune husă: Ø77x9 cm. Volum 41,9 L. Greutate: 3,6 kg.

Diminuare a căldurii

Supratentă și zone de ventilare în spate. Materialul nu are tehnologia Fresh.

Obscuritate

Materialul nu are tehnologia Black.

Rezistență la vânt

Rezistență la vânt de 50 km/h (Forța 6): validat pe placă rotativă.

Impermeabilitate

Impermeabilitate (Schmerber): Supratentă > 2000 mm. Folie de sol > 2400 mm.

Reparație

Piesele de schimb sunt disponibile în atelierele Decathlon sau pe decathlon.ro

Informații tehnice

Montare și demontare cort

Asigură instalare rapidă. Cort cu structură autoportantă. După ce este montat, acesta se poate deplasa oriunde doriți, pentru o poziționare mai bună. Dacă nu bate vântul, nu este necesară și prinderea cortului în cuie. Cortul se strânge ușor, datorită sistemului de pliere ghidată.

Compatibilitate saltele

Se recomandă să folosiți saltea autogonflabilă / izopren, cu o lățime maximă de 60 cm.
Nu recomandăm utilizarea unei saltele gonflabile de peste 6 cm grosime în acest cort. Aceasta reduce volumul din interiorul cortului și favorizează condensul.

Ventilare cort

Pentru a permite circularea aerului, pentru ca acesta să fie reînnoit între cameră și supratentă și pentru a reduce mai bine fenomenul de condens, cortul dispune de o zonă de ventilare în partea superioară.

Impermeabilitate cort

Toate corturile Quechua sunt validate în laborator.
Pentru aceasta, plasăm cortul sub un duș, la peste 200 L de apă, timp de 3 ore. Supratentă din poliester cu strat protector de PU 2000 mm, folie de sol din polietilenă de 120 g/m² și cusături etanșe, cu benzi termolipite.

Rezistența la vânt

Cortul a fost testat în tunel cu vânt, pe placă rotativă. Cortul montat corect, bine asigurat, rezistă la o viteză a vântului de 50 km/h la sol (Forța 6).

Ce conține produsul?

- 1 cameră preasamblată;
- 1 supratentă impermeabilă;
- 9 cuie;
- 7 corz de susținere;
- 1 husă.

Demersul nostru de protejare a mediului

Quechua își ia angajamentul de a reduce impactul asupra mediului în procesul de concepere al produselor. Pentru camera cortului am folosit metoda greige, ceea ce înseamnă că materialul nu a fost vopsit. Are statutul de culoare brută. Vopsirea este unul dintre procesele care generează cel mai mare impact asupra mediului. Acest lucru nu este suficient, continuăm să lucrăm pentru ca produsul să fie complet conceput eco până la sfârșitul anului 2026.

Garanție cort

Corturile au fost concepute pentru uz specific în exterior (4 săptămâni pe an), în timpul ieșirilor la camping sau în mijlocul naturii. O expunere continuă timp de mai multe săptămâni la razele UV poate deteriora partea textilă. Acest produs nu intră în categoria ”mobilier de grădină” și nu este conceput pentru a rămâne permanent la exterior. Pentru a garanta o rezistență în timp optimă a cortului, este important să-l depozitați atunci când nu-l utilizați. GARANȚIE 3 ANI.

Nu aruncăm, reparăm!

Produsele noastre sunt special concepute pentru nopțile petrecute în camping. Cu trecerea timpului acestea se degradează, unele părți se pot uza sau rupe. Pentru a facilita repararea, piesele de schimb (bețele, supratenta, camera etc.) pot fi înlocuite. Nu aruncă, reparăm!

Conceperea produselor

Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele masivului Mont-Blanc, în Haute Savoie. Acesta este un loc de întâlnire pentru echipele noastre (designeri, șefi de produs, ingineri etc.) și practicanți de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produse de calitate și pentru a pune în valoare toată experiența noastră.

De unde provin corturile noastre?

Creat în centrul nostru internațional de concepere, de la baza masivului Mont Blanc, în Franța, acest cort este apoi conceput și asamblat în China, în Vietnam și Bangladesh. Aceștia sunt parteneri care cunosc toate informațiile necesare pentru confecționarea corturilor și cu care ne aflăm într-o strânsă colaborare.
Această relație strânsă cu partenerii noștri industriali ne permite să concepem produse tehnice, de calitate.

Condiții de muncă în atelierele de producție

Garantăm respectarea cărții de conduită de către furnizorii noștri, care sunt adesea prezenți în țările aflate în dezvoltare, unde prezența noastră favorizează crearea de noi locuri de muncă. Prin audituri și prin intermediul echipelor aflate la fața locului, ne asigurăm că angajații beneficiază de un mediu de lucru de calitate, bazat pe respect, dezvoltarea oamenilor și conservarea mediului.

Garanție

3 ANI. REPARABILITATE: toate corturile noastre pot fi reparate în atelierele magazinelor Decathlon.

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Conector valvă/tub 100% Polietilenă tereftalată Material interior 100% Polietilenă tereftalată Folie de sol 100% Polietilenă Beţe 100% Fibră de sticlă Geantă spate 100% Polietilenă tereftalată

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Depozitare: după utilizare sau curăţare, cortul se strânge doar când este perfect uscat pentru a preveni apariţia mirosurilor neplăcute şi a mucegaiului.

Restricții de utilizare

Lățime spațiu de dormit: maximum 60 cm / persoană.

TESTE

Laboratoarele partenere și propriile laboratoare contribuie la inovarea și dezvoltarea corturilor Quechua. Analizele și experimentele aprofundate ne-au permis să garantăm tehnicitatea acestora (rezistență la vânt, impermeabilitate, rezistenă).

Aprobat de

Pentru a corespunde cerințelor, produsele Quechua sunt testate în toate condițiile reale pe care le puteți întâlni în timpul nopților petrecute în camping.
Echipele noastre, precum și un grup de utilizatori (format din parteneri, ambasadori și clienți) testează produsele pe toată durata dezvoltării lor, până la comercializare. Acest lucru ne permite să oferim corturi calitative.

Recomandări de întreținere

A nu se spăla

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Cort Camping 2 SECONDS 3 Persoane Albastru
Cort Camping 2 SECONDS 3 Persoane Albastru
Cort Camping 2 SECONDS 3 Persoane Albastru
Cort Camping 2 SECONDS 3 Persoane Albastru
Cort Camping 2 SECONDS 3 Persoane Albastru
Cort Camping 2 SECONDS 3 Persoane Albastru

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri