Sepci și bentițe fete (10 Produse)

DE CE AU COPIII NEVOIE DE EDUCAȚIE FIZICĂ?

DE CE AU COPIII NEVOIE DE EDUCAȚIE FIZICĂ?

4.6/5 Pe baza a 599 Opinii exprimate online și în magazine

ȘEPCI ȘI BENTIȚE DE FETE, ACCESORIILE NECESARE PENTRU COPILUL TĂU


Părul creează disconfort în timpul sportului? Uită de grija firelor de păr pe durata antrenamentelor cu șepcile și bentițele de fete de la Decathlon. Ușor de utilizat în orice sport, atât șepcile de fete, cât și bentițele și elasticele de păr țin departe părul de zona feței pentru mai mult confort. Rapid de fixat pe cap și în jurul părului, accesoriile pentru ora de sport dedicate micilor sportive mențin fața liberă și protejată de razele directe ale soarelui. Ce trebuie să știi despre fiecare?

Șepcile pentru fete sunt accesoriul versatil al verii care te poate însoți atât în timpul sportului, cât și la plimbări relaxante în parc și oraș. Orice șapcă adăugată la ținuta fetiței tale îi oferă o notă casual, relaxată. Datorită sistemului de ajustare ușor de folosit, șepcile de fete se adaptează imediat conformației capului fetiței tale și pot fi purtate timp îndelungat. La toate acestea se adaugă protecția pe care orice șapcă o oferă, la lumina puternică și căldura soarelui. Recomandat pentru a fi purtat în sezonul cald, șapca de fete rămâne stabilă pe cap la orice mișcare și împiedică părul să ajungă în zona feței.Bentițele și elasticele de păr pentru fetițe sunt de nelipsit din geanta sport a oricărei pasionate de mișcare. Recomandate indiferent de lungimea părului, bentițele de fete susțin părul de deasupra frunții și din spatele urechilor. Disponibile într-o varietate de modele, fie bentițe de fete din silicon, fie bentițe de fete din material textil, acestea au același rol, previn părul să ajungă pe față și în zona ochilor. Cât despre elasticele de păr pentru fete, sunt cel mai eficient accesoriu pentru strângerea părului în coadă sau coc și susținerea lui pe durata antrenamentului.

Șapcă de fete sau bentiță de păr? Indiferent de accesoriul preferat al micuței tale, în colecția Decathlon găsești modele variate pentru fiecare stil. Alege modelul care o reprezintă și adaugă mai mult confort la fiecare antrenament.


AVANTAJELE UTILIZĂRII ȘEPCILOR ȘI BENTIȚELOR PENTRU FETE


Cine a spus că șepcile sunt doar pentru băieți, trebuie să descopere șepcile de fete de la Decathlon. Create pentru fete de toate vârstele care împărtășesc aceeași pasiune pentru sport și mișcare, șepcile pentru fete și bentițele de păr sunt de nelipsit din geanta de antrenament. În bazin, pe teren, în aer liber și în sala închisă de sport, șepcile și bentițele de fete sunt sigure de folosit în orice mediu. Care sunt avantajele ce le recomandă pentru o utilizare constantă? Află în continuare:

  • - Susțin părul pe întreaga durată a antrenamentului;
  • - Rezistă la clor și alte substanțe prezente în bazinele de înot;
  • - Sunt stabil fără să creeze disconfort;
  • - Se reglează și se adaptează nevoilor fiecăruia;
  • - Sunt confortabile, fără să exercite presiune asupra capului sau să deterioreze părul;
  • - Materiale ce previn smulgerea firelor de păr;
  • - Extensibilitate sporită pentru a se adapta ușor în funcție de volumul de păr;
  • - Previn desprinderea părului și a șuvițelor scurte ce pot cauza disconfort.

Alege șepci și bentițe de păr pentru fete de la Decathlon și oferă-i confort micuței tale la fiecare antrenament. Indiferent de sportul practicat, șapca de fete și bentița pentru păr trebuie să se regăsească în geanta de sport.

Oferă bucuria de a face sport