Pantaloni scurți sport pentru fete (12 Produse)

Cum alegi cei mai potriviți pantaloni scurți de fete pentru ora de sport? Simplu! În colecția de pantaloni scurți pentru fete de la Decathlon, vei găsi tot ce ai nevoie. Alege perechea potrivită de pantaloni scurți pentru fetițe și ești pregătită de sport. Special creați pentru a asigura respirabilitatea pielii, pantalonii scurți pentru copii și fete pot fi folosiți la orele de educație fizică și la activitățile sportive din timpul liber. Personalizează-ți ținuta de sport cu pantaloni scurți pentru fete de la 10 la 14 ani din colecția Decathlon.

DE CE AU COPIII NEVOIE DE EDUCAȚIE FIZICĂ?

DE CE AU COPIII NEVOIE DE EDUCAȚIE FIZICĂ?

Colanți scurți Gimnastică Negru Fete
3499 RON
DOMYOS

Colanți scurți Gimnastică Negru Fete

(10)
Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
Reduceri
Pantalon scurt bumbac 500 Educație fizică Albastru Fete
3499 RON -14%
2999 RON
*De la ‪23.06.2023‬, în limita stocului disponibil
DOMYOS

Pantalon scurt bumbac 500 Educație fizică Albastru Fete

(126)
Livrare estimată: 2 zile
Reduceri
Pantalon scurt 500 educație fizică respirant albastru cu imprimeu fete
2299 RON -13%
1999 RON
*De la ‪16.07.2021‬, în limita stocului disponibil
DOMYOS

Pantalon scurt 500 educație fizică respirant albastru cu imprimeu fete

(1)
Livrare estimată: 2 zile
4.7/5 Pe baza a 1184 Opinii exprimate online și în magazine

Cât de benefică este purtarea pantalonilor scurți pentru fete la activitățile sportive?

Pantalonii scurți pentru fete sunt o piesă vestimentară foarte versatilă care oferă libertate de mișcare și flexibilitate în alegerea activităților sportive. Mai mult decât atât, pantalonii scurți permite pielii să respire, lăsând aerul să circule și să elimine transpirația. În acest mod, pe lângă confort, pantalonii pentru fete contribuie la prevenirea alergiilor și a bolilor de piele. Pantalonii scurți pentru fete de tip sportiv sunt astfel creați încât să ofere higroscopicitate (să absoarbă umezeala), respirabilitate și să fie antialergici.


Cum să alegi pantalonii scurți pentru fete adecvați pentru activitățile sportive?

Există mai multe croiuri și dimensiuni de pantaloni scurți sportivi pentru fete. Pentru activitățile în care este nevoie de elasticitate și o mai mare libertate de mișcare, precum aerobic, gimnastică și dans, optează pentru pantalonii scurți mulați. Cusăturile speciale susțin musculatura și contribuie la executarea corectă a mișcărilor ample. Pentru plus de confort, ai grijă ca pantalonii să nu fie foarte scurți, ci să aibă o lungime medie, aproape de genunchi. Din categoria de haine pentru fete de 8-14 ani, alege pantalonii scurți cu croi drept pentru activitățile de tip cardio, care solicită mai puțin musculatura și mai mult viteza sau rezistența. În cadrul acestora copii transpiră mai mult și este nevoie de un grad de respirabilitate ridicat, astfel încât pielea să se mențină uscată. De asemenea, alege un material care să nu mențină umezeala mai ales dacă activitățile se desfășoară în aer liber. Pantalonii scurți pentru fete potriviți în special pentru sezonul cald pot menține pielea în condiții optime atât în caz de temperaturi extrem de ridicate, cât și în caz de ploaie, deoarece materialul nu menține umezeala și se usucă în timp record.


De ce să alegi pantalonii scurți de sport pentru fete de la Decathlon?

Echipamentele sportive de la Decathlon au fost create de o echipă avansată de specialiști alături de practicanți și sportivi de performanță. Prin urmare, atât materialele folosite, cât și celelalte specificații răspund la cele mai variate nevoi ale corpului uman în momentul în care practică o activitate sportivă, fie la nivel de amatori, fie la nivel de performanță.

Oferă bucuria de a face sport