Skip filters
Filtre
Preț

Pantaloni drumeție pentru bărbați, femei și copii (163 Produse)

Tu ce îți dorești de la pantalonii de drumeție? Mobilitate crescută sau impermeabilitate? Alege pantaloni de trekking de la Decathlon și te bucuri atât de flexbilitate la fiecare mișcare, cât și de protecție la intemperiile vremii. Fiecare drumeție va deveni și mai frumoasă când toți cei dragi îți sunt alături. De aceea, colecția Decathlon de pantaloni de munte se adresează întregii familii. Aici găsești pantaloni de drumeție pentru damă, bărbați și copii. Fii pregătit pentru o nouă aventură cu Decathlon!

Cum să alegi
Cum să alegi un pantalon de drumeție
Primul Pret Tehnic
Reduceri
Pantalon Modulabil Drumeție la Munte MH550 Bordo Damă
17999 LEI -56%
7899 LEI
*De la ‪16.12.2022‬, în limita stocului disponibil
QUECHUA

Pantalon Modulabil Drumeție la Munte MH550 Bordo Damă

(438)
Livrare estimată: 2 zile
Reduceri
Pantalon Drumeție la Munte MH500 Albastru Damă
12999 LEI -23%
9999 LEI
*De la ‪26.05.2023‬, în limita stocului disponibil
QUECHUA

Pantalon Drumeție la Munte MH500 Albastru Damă

(270)
Livrare estimată: 2 zile
Reduceri
Pantalon modulabil Drumeție MH500 Albastru Copii 7 -15 ani
10999 LEI -25%
8199 LEI
*De la ‪21.03.2023‬, în limita stocului disponibil
QUECHUA

Pantalon modulabil Drumeție MH500 Albastru Copii 7 -15 ani

(75)
Livrare estimată: 2 zile
4.5/5 Pe baza a 21844 Opinii exprimate online și în magazine

DE CE AI NEVOIE DE PANTALONI DE DRUMEȚIE PENTRU EXCURSIA PE MUNTE?


Pantalonii de drumeție sunt un element esențial din echipamentul tău. Sunt special concepuți să îți asigure mobilitatea necesară și protecție față de mediul extern de fiecare dată când pornești într-o drumeție pe munte. Colecția Decathlon dedicată pasionaților de excursii pe munte cuprinde diverse modele de pantaloni trekking barbati special creați pentru a face față condițiilor meteo instabile specifice muntelui.Pantalonii de munte au proprietăți speciale și sunt realizați din materiale tehnice pentru a-ți asigura lejeritatea în mișcare, dar și impermeabilitate în caz de umezeală. Mai mult, confortul termic este și el sporit în cazul pantalonilor de drumeție. Astfel, te bucuri de un efect de răcorire pe timp de vară și căldură în timpul iernii. Trebuie să ții cont și de uscarea rapidă și respirabilitatea pielii oferite de materialele specifice precum poliesterul, elastanul și poliuretanul.Alege pantaloni de trekking pentru damă și bărbați potriviți pentru zona deșertului și zonele rurale sau pantaloni de munte impermeabili pentru cățărări și alpinism. Oferă protecție picioarelor și evită accidentările neplăcute cu pantalonii potriviți de la Decathlon!


CUM ALEGI PANTALONII DE DRUMEȚIE POTRIVIȚI?


Îți place să încerci lucruri noi și ai un spirit de aventurier? Explorează și cucerește muntele cu pantalonii de drumeție de la Decathlon! Colecția noastră se adresează atât pasionaților de excursii pe munte, cât și celor care au nevoie de pantaloni de trekking și pantaloni de hiking. Astfel, alegi echipamentul corect și ești pregătit să explorezi!Pantalonii de munte trebuie să fie rezistenți și să facă față condițiilor extreme specifice zonelor montane. Instabilitatea vremii este de multe ori un obstacol în a-ți duce la bun sfârșit drumeția atât pe timp de vară, cât și pe timp de iarnă. Dar cu pantalonii de munte de la Decathlon lași aceste griji deoparte și te bucuri de fiecare moment în natură. Mai mult, pantalonii de drumeție la munte au în compoziția lor materiale hidrofobe și termoizolante pentru a te proteja cât mai eficient de umezeală și de temperaturi scăzute. Recomandarea Decathlon este să alegi pantalonii în funcție de sezon: pantalonii stil salopetă, călduroși și impermeabili sunt ideali pentru iarnă, iar pantalonii realizați din mix de bumbac și material sintetic sunt perfecți pentru drumeții la munte pe timp de vară.

Pantalonii de trekking pentru damă și bărbați sunt exact ce ai nevoie pentru zone mai temperate și mai calde din punct de vedere climatic. În timpul drumețiilor rurale și chiar în zona deșertului ai nevoie de ventilare foarte bună a pielii și protecție solară. Exact ce vei găsi la pantalonii trekking dama din colecția Decathlon! Alege culoarea și modelul care se potrivește stilului tău. Bucură-te și de versatilitatea pantalonilor de trekking și transformă-i ușor în pantaloni scurți sau lungi cu ajutorul fermoarului special. Acest design se adaptează perfect la condițiile meteo și îți oferă același confort la purtare.


DESCOPERĂ CALITATEA DECATHLON ÎN COLECȚIA DE PANTALONI DE DRUMEȚIE


Confortul tău în orice sport este prioritatea noastră! De aceea, calitatea Decathlon este prezentă și în colecția dedicată pantalonilor de drumeții pe munte pentru ca tu să ai un echipament confortabil la fiecare pas.Prin tehnologii inovatoare și materiale tehnice de înaltă calitate îmbunătățim periodic produsele noastre. Pantalonii speciali pentru drumeții sunt realizați din materiale tehnice ce îți asigură respirabilitatea pielii, dar și protecție sporită împotriva umezelii și a vântului. Elasticitatea este o altă funcție pe care o vei întâlni la pantalonii de munte de la Decathlon! Astfel, te miști lejer la fiecare pas și totul va fi mai ușor.Ești pregătit pentru o nouă aventură? Alege pantalonii de drumeție de la Decathlon și cucerește muntele!

Oferă bucuria de a face sport

Oferă un card cadou